Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    03. Srpanj 2014. 16:01

missha, takav je i plan. Da oboje sudjelujemo od samoga početka, jer niti jedno niti drugo nemamo pojma o ničemu. Snaći ćemo se valjda... A i kako je mmama napisala, lakše mi je kad znam da je Kolokainca- servis stalno aktivan, i da ste vi sve drage žene tu spremne pomoći, makar savjetom... Lakše mi je kad vidim da ste se i vi sve susrele sa istim strahovima...  No, to je stvarno sad neka druga tema, odvukla sam vas sve u offtopic. 

Krešimir 19.08.2014. <3

• paris
    03. Srpanj 2014. 16:16

Ma to će sve biti super pogotovo ako i suprug pomaže - kod nas je npr. kupanje od početka samo tatino, a puno je pomogao i sa ostalim stvarima što ti stvarno puno znači na početku  Vjeruj većina ljudi je izbezumljena kad dođe doma s tim smotuljčićima, ali sve se to nekako prebrodi i stvari prilagodiš sebi i bebi. Ja sam između ostalog bila izbezumljena od pomisli na to da mu moram nešto preko glavice oblačiti tako da sam sve do 3 mj kad sam bila ziher da mu je glava čvrsta i stabilna oblačila samo ono što nije išlo preko glavice - naravno da je to značilo da sam, iako sam imala dosta robice koju sam dobila, išla sama nakupovati još dodatnih bodića i benkica na preklop 

mmama2
    03. Srpanj 2014. 16:25

paris

Ma to će sve biti super pogotovo ako i suprug pomaže - kod nas je npr. kupanje od početka samo tatino, a puno je pomogao i sa ostalim stvarima što ti stvarno puno znači na početku  Vjeruj većina ljudi je izbezumljena kad dođe doma s tim smotuljčićima, ali sve se to nekako prebrodi i stvari prilagodiš sebi i bebi. Ja sam između ostalog bila izbezumljena od pomisli na to da mu moram nešto preko glavice oblačiti tako da sam sve do 3 mj kad sam bila ziher da mu je glava čvrsta i stabilna oblačila samo ono što nije išlo preko glavice - naravno da je to značilo da sam, iako sam imala dosta robice koju sam dobila, išla sama nakupovati još dodatnih bodića i benkica na preklop 

hheheh nama je tata isto od prvog dana, evo već dvije godine za kupanje zadužen, jedino skroz suprotno ja od prvog dana sve preko glave navlačim hihi, ali slažem se u potpunosti sve se da naučiti i prilagodite se jedan drugome kroz par dana. najvažnije je ne osjećati strah, jer naši anđeli su kao spužvice male sve osjete, ako si nesigurna on bude znao, ako si nervozna, on bude nervozan, pogotovo dok su mali, zato treba puno strpljenja, mirnoće i ljubavi do neba, sve bude tada ok.. MarijaŠ ja uopće ne sumnjam ni malo da budeš najbolja mama svome anđelu

url=https://lilypie.com]

• lucijaa1
    03. Srpanj 2014. 20:59

ja sam otisla rodit,a nisam znala jesu to trudovi ili ne :D
    kako inace imam kamence na bubregu, takvu bol osjetim i to u bubregu, i onako ljuto viceg kog vraga me sad kamenci zezaju,mogli su cekat da dođem rodit....i nakon 20 min opet takva bol i kazem muzu,mozda je ipak trud,al kao cekat cemo da vidimo hoce li opet i kad ce....i u roku par min mi pukne vodenjak, zuri u auto i put rodilista (treba nam pola sata,pa zato nismo cekali ni min) i jedva sam stigla, a bol skoro nisam osjecala...rodila sam svog malca u roku keks,doslovno....a to mi tek 1.put....za 2.cu morat kampirat ispred rodilista :D

mmama2
    03. Srpanj 2014. 21:04

lucijaa1

kako inace imam kamence na bubregu, takvu bol osjetim i to u bubregu, i onako ljuto viceg kog vraga me sad kamenci zezaju,mogli su cekat da dođem rodit….i nakon 20 min opet takva bol i kazem muzu,mozda je ipak trud,al kao cekat cemo da vidimo hoce li opet i kad ce….i u roku par min mi pukne vodenjak, zuri u auto i put rodilista (treba nam pola sata,pa zato nismo cekali ni min) i jedva sam stigla, a bol skoro nisam osjecala…rodila sam svog malca u roku keks,doslovno….a to mi tek 1.put….za 2.cu morat kampirat ispred rodilista :D

ajoj baš si sretnica na takvom porodu, čestitam na bebi uživajte!!!! puse

url=https://lilypie.com]

ninina22
    04. Srpanj 2014. 07:57

Lucijaa1, blago tebi, uzivaj sa svojim bebbacem, i ja jedva cekam svog bebaca. Danas idem na kontrolu u bolnicu pa cemo vidjeti sta ce reci.:))

Najljepši dani u životu svake žene - http://trudnoca22.blogspot.com/

MarijaŠ
    04. Srpanj 2014. 11:55

lucijaa1

kako inace imam kamence na bubregu, takvu bol osjetim i to u bubregu, i onako ljuto viceg kog vraga me sad kamenci zezaju,mogli su cekat da dođem rodit….i nakon 20 min opet takva bol i kazem muzu,mozda je ipak trud,al kao cekat cemo da vidimo hoce li opet i kad ce….i u roku par min mi pukne vodenjak, zuri u auto i put rodilista (treba nam pola sata,pa zato nismo cekali ni min) i jedva sam stigla, a bol skoro nisam osjecala…rodila sam svog malca u roku keks,doslovno….a to mi tek 1.put….za 2.cu morat kampirat ispred rodilista :D

Kakva si sretnica sa tim brzinskim porodom... Držim fige da tako bude i ubuduće. 
    ninina22, sretno danas na kontroli u bolnici, javi novosti! 

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI