missha, takav je i plan. Da oboje sudjelujemo od samoga početka, jer niti jedno niti drugo nemamo pojma o ničemu. Snaći ćemo se valjda... A i kako je mmama napisala, lakše mi je kad znam da je Kolokainca- servis stalno aktivan, i da ste vi sve drage žene tu spremne pomoći, makar savjetom... Lakše mi je kad vidim da ste se i vi sve susrele sa istim strahovima... No, to je stvarno sad neka druga tema, odvukla sam vas sve u offtopic.
Krešimir 19.08.2014. <3
Ma to će sve biti super pogotovo ako i suprug pomaže - kod nas je npr. kupanje od početka samo tatino, a puno je pomogao i sa ostalim stvarima što ti stvarno puno znači na početku Vjeruj većina ljudi je izbezumljena kad dođe doma s tim smotuljčićima, ali sve se to nekako prebrodi i stvari prilagodiš sebi i bebi. Ja sam između ostalog bila izbezumljena od pomisli na to da mu moram nešto preko glavice oblačiti tako da sam sve do 3 mj kad sam bila ziher da mu je glava čvrsta i stabilna oblačila samo ono što nije išlo preko glavice - naravno da je to značilo da sam, iako sam imala dosta robice koju sam dobila, išla sama nakupovati još dodatnih bodića i benkica na preklop
ja sam otisla rodit,a nisam znala jesu to trudovi ili ne :D
kako inace imam kamence na bubregu, takvu bol osjetim i to u bubregu, i onako ljuto viceg kog vraga me sad kamenci zezaju,mogli su cekat da dođem rodit....i nakon 20 min opet takva bol i kazem muzu,mozda je ipak trud,al kao cekat cemo da vidimo hoce li opet i kad ce....i u roku par min mi pukne vodenjak, zuri u auto i put rodilista (treba nam pola sata,pa zato nismo cekali ni min) i jedva sam stigla, a bol skoro nisam osjecala...rodila sam svog malca u roku keks,doslovno....a to mi tek 1.put....za 2.cu morat kampirat ispred rodilista :D
Sortiraj odgovore
Najstariji