Oprost ako sam te uplasila, nije to tako strasno, samo sam ja mozda vise ocekivala od sebe same. Ne boj se da ces slmiti bebu, ne su tikao od gume. Doduse, samo na glavicu pazi i to je to. Kad ti beba bude plakala istrazivat ces, tu ti ni jedno iskustvo ne moze pomoci. Ja svoju bebu stavljam na sisu, a to nece mijenjam pelenu, onda opet stavim na sisu i to je to, glavnom. Morate se naviknut jedno na drugo, obojima je prvi put
Drage moje, i mene je bilo strah da neću znat ništa, jer nikad nisam ni držala malu bebu a kamo nešto drugo :D Još i sami živimo i mislila sam da neću ni znat ništa i da će mi dijete bit gladno i kaj ja znam. Al prvi put kad sam bebu primila, odmah mi je bilo sve jasno. Sve ostale stvari se nekako usputno rješavaju i netreba se ničeg bojat. Od svih silnih savjeta, napravite kako vi mislite da je najbolje, jer majčin instinkt je najbolji.
Evo mene doma, sve ok, sav drzi, bebac ok, tjedan dana manji ko i od pocetka jedino je trbuscic 3 tjedna manji al to cemo valjda nadoknaditi. uzv mi radio dr. Duic i jos uvijek me boli od tog pritiska, pregled dr.Leder i to me nije boljelo :)
To mi je valjda najveći strah - da neću znati niti držati bebicu a kamoli što ostalo... Nije me strah ni poroda ni boli niti ičega drugog, nego samo ta briga o bebi... Ali ako vi, iskusnije mamice kažete da ću se snaći, valjda budem... Hvala na utješnim riječima...
Krešimir 19.08.2014. <3
Sortiraj odgovore
Najstariji