zebrice cestitke i ovdje od mene... sad samo uzivancija...najgore je iza vas...
Laura 21.08.2014 :-*
Neka, super. Drago mi je zbog tebe, vjerujem da ces kod kuce moci jos vise uzivati sa svojim andjelom.
Znam da je o tome ovdje već bilo govora, al može ponovo..Koliko ranije su se vama smirile bebe prije poroda? Moja beba je danas nekako mirna previše i kad se miče to je sve tako lijeno i slabo da ga ne prepoznajem. Mislim, mene je moja beba potjerala u bolnicu u 25. tt je je bio toliko nemiran da je uzrokovao kontrakcije. Danas sam bila na ctg i sve je u redu bilo.U nedjelju mi je termin. Bole me leđa jako, onako probada u donjem dijelu, al to je sve. Peglala sam pa sam to tome pripisala. Ok, svšta sam napisala, al mislim da razumijete.
Moja se uopće nije smirila. Prenijela sam trudnoću 7 dana, bila je jednako aktivna kao i inače. Kad su trudovi krenuli isto je bila aktivna, tako da ne mora biti uvijek da će se bebica smiriti pred porod
Noćas me šopalo od 2 do pol 5, ja sva sretna to je to..danas termin sve super.Je razmak od 10 do 7 miunta, al super.U 8 bila naručena na kontrolu..sve ispalo kao to je super..i onda PRESTALO!!Uzas bila sam tako ljuta, najviše jer me probudilo.Na ctg očitava skroz slabe trudove, otvorena 2 prsta i poslana kuci..Rekao doktor ako ne krene, u utorak na kontrolu.Sad me bole leđa kad hodam, stojim, al kad ležim sve ok..Al dobro..bit će uskoro.Nadam se..
Kak ide ona fora s maramicom za gledanje dal je vodenjak puknut? probala sam ono da se nakašljem, al nikaj, a gaće su mi stalno mokre, nije iscjedak, a ne znam kaj je. Sad sam sva u panici. Sutra imam u 8 kontrolu u TA, pa si nekak mislim da ne paničarim i ne trčim bezveze u bolnicu kad nemam pojma ni sama kaj je, jel to vodenjak il nije.
Sortiraj odgovore
Najstariji