Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    14. Studeni 2014. 20:42

Hvala ti 

zebrica

renata6
    14. Studeni 2014. 20:45

Bravo Zebrice! Stvarno super si izdržala i bravo za curku!

crnamala
    14. Studeni 2014. 20:52

Bravo mama i cestitam na velikoj curi. Svaka cast! Uzivajte! 

MarijaŠ
    14. Studeni 2014. 20:56

Bravo Zebrice! Čuvajte se!

Krešimir 19.08.2014. <3

mmama2
    14. Studeni 2014. 21:05

zebrice bravo, eto sada konačno uživaš sa svojom "malom", mislim da o mladoj u boksu pričaš o Nataliji ako se ne varam.. ugl čestitam mama od srca 

url=https://lilypie.com]

LuKi5
    14. Studeni 2014. 21:18

Zebrice, cestitam vam od ♥ Bas je prava bebica. Drago mi je da je na kraju sve u redu I da ti sam porod nije ostao traumatican. Uzivaj sad sa svojom princezom 

14.06.2014. L ♥

ninach1903
    14. Studeni 2014. 21:27

Ma kad pro itam ovakva dobra iskustva s piroda odmah bi sutra isla rodit bez straha!  Zebrice cestitam od srca na velikoj maloj princezi i sad uzivajte! 

16.12.2014 <3 Lena <3

Pilici
    14. Studeni 2014. 22:35

Hvala puno cure, neznam joj ime ali definitivno zena je prava za taj posao..budem se raspitala..evo sad smo cickali pola sata  
    Ninach ja sam se pripremila da ce to bit nesto najbolnije a ovo mi je bilo najljepse iskustvo u zivotu..boli al ta bol je nista u usporedbi s onim sto dobijes 

zebrica

• babyM
    15. Studeni 2014. 08:52

Cestitam zebrice! 

Nalah
    15. Studeni 2014. 09:04

Zebrica,baš si pozitiva,utješno...nadam se da ćeš se bolje osjećati i drago mi je da je sve ok!Čestitke

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.