Ivana sretno, i nadam se da ti sve bude proslo onako kako si ti sama zelis
Cure imam ja jedno pitanje. Ima koja iskustva s "ciscenjem" pred porod? Al onim koji podrazumijeva wc skoljku?
Ja od jutra na wc ,na pocetku s takvim grcevima da sam odmah vjezbala i disanje za porod . Sad se smirilo ,grc u trbuhu me uhvati tu i tamo i moram na wc opet.
Strah me jer ne znam ni kak trudovi izgledaju ,pa se bojim da ne pobrkam. a i sad sam tek 36+1
Taman sam i ja htijela to pitati, mene danas ujutro počelo šerafat po trbuhu ali sad se smirilo, nisam još morala ići na wc. Izgleda da se ovaj moj isto polako sprema da malo urani.
Taman sam i ja htijela to pitati, mene danas ujutro počelo šerafat po trbuhu ali sad se smirilo, nisam još morala ići na wc. Izgleda da se ovaj moj isto polako sprema da malo uraniti
Koliko je tebi ostalo jos?
Ma znam, i u biti bi mi i pasalo da malo ranije izađe, pa eto vidjet ćemo. Kako je tebi sad? Jel se smirilo šta?
Ma znam, i u biti bi mi i pasalo da malo ranije izađe, pa eto vidjet ćemo. Kako je tebi sad? Jel se smirilo šta?
Joj hvala Bogu smirilo se. Uspjela sam maloprije rucati i ne ici na wc . Nadam se da bu ova moja ipak jos malo pricekala
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji