Meni je firma isplatila nakon 4 mj. naknadu, ali ništa nisu spominjali naknadu kad se beba rodi 🙄 a i ovo sam ih zvala i pitala...
Kako ste vi da godišnjim? Kad ga možemo iskoristiti, jel do 6mj 2019.?
Uf, brijanje, bolna tema, sad si moram naći neko ogledalo što samo stoji pa pokušati, prošli put mi je sve ispadalo iz ruka jer sam imala neko ogledalce... uf uf....
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Meni su se kontrakcije smirile.. al sam stalno na normabelima... jer bez toga krenu..
Bebica je supeer...raste i svaki dan nam je bitan pa se cuvam da ne krene prije ..
Evo mene nakon dugog nejavljanja....tu sam, tu sam ali smo ja i malac otisli na more kod bake i dide pa sam vas samo citala, totalno sam se ulijenila za tipkanje.
Vidim da ste nocas dezurale, da sam znala bi se prikljucila tipkanju 🙈
Kako smo na moru, brijanje mi je redovno i bas razmatram o ulaganju u neko ogledalo...sve teze postaje.
Inace, bila sam na kontroli prije tri dana...sve je ok, cura iznimno zivahna i trenutno na zadak pa mi poprilicne neugode stvara udarcima dolje 😱 Ogtt me ceka sredinom 8 mj kad se vratim u Zagreb...
Evo mene nakon dugog nejavljanja….tu sam, tu sam ali smo ja i malac otisli na more kod bake i dide pa sam vas samo citala, totalno sam se ulijenila za tipkanje.
Vidim da ste nocas dezurale, da sam znala bi se prikljucila tipkanju 🙈
Kako smo na moru, brijanje mi je redovno i bas razmatram o ulaganju u neko ogledalo…sve teze postaje.
Inace, bila sam na kontroli prije tri dana…sve je ok, cura iznimno zivahna i trenutno na zadak pa mi poprilicne neugode stvara udarcima dolje 😱 Ogtt me ceka sredinom 8 mj kad se vratim u Zagreb…
I moja je curka na zadak do sad sam svega 3 puta osjetila da me udari desno ili lijevo od pupka približno ravnini al uredno lupa u predjelu bikini zone ili malo lijevo i desno. Jučer je guzu stavila desno skoro kod prepone i dolje se odgurivala i bilo je baš tvrdo na tom dijelu lagano nelagodno onda je dragi stavio ruku aaaa jupiiii ja želim probat da me udari pa je zbrisala koda ga je čula 😂
Dija85 njamiii i ja ih pravila danas :)
Mi smoo kupilii krevetic tako da sada sluzbeno od svih velikih stvari fali samo ormar al on nije potreban za prvu ruku 😁👏👏
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Dija85 i ja sam ih jela, svekrva iz vrta ubrala, odlicni su i bas mi je nesto jedu svaki dan. Sutra opet kuham 😃
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Meni ostala dva za sutra, dragi ne zeli. 😁😁
Nas_bebac super za krevetic! Ni ja nemam ormar, onaj iz Prime nisu imali na skladistu ali su mi ponudili da dodjem i platim ga i cekam mjesec dana da mi ga dostave. Svasta...mjesec dana. I jos da ga platim unaprijed. Rekoh ne hvala. Naci cu vec nesto.
Evo izgleda da opet čekam Chicago u plamenu 😑 sinoć zaspala oko 3 i nešto 4 probudila se jedva u pola 7 i nisam ništa spavala namjerno kako bi sad mogla i čopilo ne oko 20-21 h legla oko 11 i ništa ko sovura sam 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji