Justme123
E pa to sam i ja imala na umu, pa sam kupila u magic baby ovaj krevetic/kolijevku na kotacima, bila zuta srijeda pa - 15% , a jedini krevetic kojeg sam nasala da ima sva 4 kotaca. Gledala u bubamari neki, al ima samo 2 kotaca i ono spustanje stranice mi se nije svidjelo.
https://www.magicbaby.hr/cam-kolijevka-cullami-col-143.html
Gore stavim neki vrtuljak i bok 😀 nisam ju jos slozila jer znam bi mi macak prvi spavao u tome 😂
Cure da li je neka od vas iz Sesveta? Ima li tamo neki shopping centar, baby dućan? Malo vrći? Idem u subotu tamo pa da usput pogledam neka kolica? U Zg idem u 8 mj ciljano gledati kolica. A ovo mi je za usput.
Looda_vila upravo to s linka i planiram nabaviti 😊
Macak kralj, zna on sta valja pa bi se ugurao 😆
Dija85 prvi 4.5 drugi 9.5 treći 8.8... A treći bi trebao biti ispod 8.5 pa me brine... ako ideš autom u sesvete u principu su ti onda svi dućani blizu, imaš svijet beba,adax,u cityu oko 3 ducana djecja ,a od sesveta do toga svega je 5 min autom.. A baš u samim sesvetama ne znam jel ima koji..
Dija85 prvi 4.5 drugi 9.5 treći 8.8… A treći bi trebao biti ispod 8.5 pa me brine… ako ideš autom u sesvete u principu su ti onda svi dućani blizu, imaš svijet beba,adax,u cityu oko 3 ducana djecja ,a od sesveta do toga svega je 5 min autom.. A baš u samim sesvetama ne znam jel ima koji..
Ok hvala ti.
Da, ovo trece ti je preko norme. Ne znam, ako je kao drugim curama moguce da ce te staviti na dijetu. Ili ako bas jedes puno slatkoga, smanji malo. I voce smanji. Nemam pametniji savjet. Mozda se javi cura kojoj je ogtt bio dlican tvome pa ce znati bolje.
Dobar dan ! Pridruzujem se sovicama mjesecarkama😑
Dragi i ja jucer izasli malo na veceru u restoran, fino smo papali ..no izgleda da su meni gljive presudile😕 cim smo dosli doma, takva zgaravica me ulovila..gore nego ona poslije OGTT-a…, svaki tren sam mislila da cu povratit, pa skoro cijelu noc kasnije provela na wc-u i u pokusaju spavanja sjedecki😐🙁
Cure divne su vam busice i Bruncili bravo za odlazak doma, sad ces konacano doc malo k sebi:))
Iskusne mame pitanje: da kupujem neku njihaljku/lezaljku? Ina li to smisla?
Moji isto nisu htjeli biti u njihaljci, a nije ih ni zanimala viseca igracka jel bi im brzo dosadila. Zato ja planiram bebu u maramu i na sebe (kad je budna) jel tako mogu skuhati i pospremiti a usput je i beba sretna jel je uz mamu. Kada spava onda je stavljam u kindac uz glazbu koju joj obavezno pustam da svira (po danu kada spava).
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
veks ovisi koje si godište mozda se i znamo 😁 ma i ja isto mislim da nije prestrasno, malo slatkiše mozda izbaciti posto su me u zadnjih mj dana baš primili, al da nema potrebe nesto rigorozne. Prosli tjedan smo bile na uzv i sve mjere su odgovarale tjednima nista nije bilo veće, isto tak dobila sam 4 kg do sad nije nešto previše.. hvala vam na odgovorima 😁 sto se njihaljka tiče mi smo uzeli onu mamaroo i iskreno se nadam da će se htjet njihati u njoj s obzirom na cijenu 😁
Hej cure 😀
Bruncili super da ideš doma napokon 😀, žao mi je kaj ti je tak bilo u bolnici, u Petrovoj su vrh oko higijene, hrane i svega 😀 ali isto moraš nositi svoj WC papir, mi smo npr za doručak dobivali salamu, sir, 3 šnite kruha, mliječni namaz, b-aktiv i neku voćku, ručak juha, rižoto, kruh, obilato salatu i puding, večera isto super 😀.
MaSen ima li kod tebe kakvih novosti, jesu se kontrakcije išta smanjile????
Horore nemogu gledati, tjedan dana ne spavam, niti one dječje npr Mrak film, užasno se bojim 😵, a nije ni dragi lud za njima😀, isto tako ne volim ni ljubavne filmove, toliko sladunjavo mi je to sve da mi se 🤮🤮🤮😂
Kod mene je prošla faza nespavanja kod vas tek dolazi, ah slatke trudničke tegobe 😂, budete spavale, bez brine 😀
Za žgaravicu uzmite Renie, u ljekarni bez recepta, trudnice smiju, pila sam ih i u roku 10 min je olakšanje 😀
Moram s vama podijeliti ovo, veselila sam se kak krajem trudnoće će valjda manje čeprkati dolje a ono sve više i više, već skidam gaće i širim noge čim vidim nekog u bijeloj kuti 😂😂😂😂
Jučer u Petrovoj prozovu me i uđem u kabinu i automatski skidam gaće, sestra dođe po mene i veli pa netrebate, samo imate razgovor s doktorom, velim ja ma nema veze kad sam se već skinula 😂 i eto, veli on ajd da vas ipak pregledam, odite se skinuti, a ja velim da su mi samo tenisice ostale za skinuti, frajer je puko od smjeha 😂😂😂
Mislim da ću počet hodati bez gaća 😂😂😂😂
Cure da li je neka od vas iz Sesveta? Ima li tamo neki shopping centar, baby dućan? Malo vrći? Idem u subotu tamo pa da usput pogledam neka kolica? U Zg idem u 8 mj ciljano gledati kolica. A ovo mi je za usput.
Dobro ti je Majchi511 rekla baš u sesvetama nema niš al imaš 5-10 min autom city centar tamo imaš 2 dućana s baby opremom prije citya preko puta Peveca ti je Adax al nema ništa posebno propada i pred zatvaranje je danas sam bila sve mi je nekako skupo.. Danas sam išla u centar Prečko (bilo mi je usput jel smo išli na Jankomir) tamo sam bila u 4 dućana s kolicima i to baš oni sa facebooka Big Baby, Leo kids... I mislim da sam našla kolica definitivno jedna od tih dvoje uzimam stricek prodavač me očarao sa prezentacijom i hvala mu na tome tipa rekla sam dragom ova su mi super al malo pre glomazna košara na šta mi je prodavač rekao ako vam je u 11 mj termin nećete sa košarom ić neznam di A bolje da je beba zaštićena unutra i da je dublja pa beba može malo duže i bit unutra bez bojanja za ispadanje i tako svašta pametno inače su oko 4500 sad su oko 3700 i rekao je da i ako neće bit na akciji daje popust na gotovinu druga su 5300 I isto su super tako da to više ne gledam idem po jedna od tih dvoje
Dobro ti je Majchi511 rekla baš u sesvetama nema niš al imaš 5-10 min autom city centar tamo imaš 2 dućana s baby opremom prije citya preko puta Peveca ti je Adax al nema ništa posebno propada i pred zatvaranje je danas sam bila sve mi je nekako skupo.. Danas sam išla u centar Prečko (bilo mi je usput jel smo išli na Jankomir) tamo sam bila u 4 dućana s kolicima i to baš oni sa facebooka Big Baby, Leo kids… I mislim da sam našla kolica definitivno jedna od tih dvoje uzimam stricek prodavač me očarao sa prezentacijom i hvala mu na tome tipa rekla sam dragom ova su mi super al malo pre glomazna košara na šta mi je prodavač rekao ako vam je u 11 mj termin nećete sa košarom ić neznam di A bolje da je beba zaštićena unutra i da je dublja pa beba može malo duže i bit unutra bez bojanja za ispadanje i tako svašta pametno inače su oko 4500 sad su oko 3700 i rekao je da i ako neće bit na akciji daje popust na gotovinu druga su 5300 I isto su super tako da to više ne gledam idem po jedna od tih dvoje
Hvala ti! Ja isto planiram u taj centar Prečko. Gledam na faceu kolica iz tih trgovina pa mi se čine super. Neka cu valjda izabrati. Ima bas lijepih
Sortiraj odgovore
Najstariji