Bruncili super, konacno :)
Majchi vjerujem da te uznemirila ta situacija, i mene bi sto posto al kad vidim kako su neki ljudi bezobrazni i sta rade onda mi dode da lupam glavom u zid jer se sekiram (oni se sigurno ne sekiraju).
Moja beba je turbo aktivna vec tri dana od jutra do mraka, ne kuzim odkud joj snaga...
Dobro jutro! Evo ja sam se probudila prije pola sata, bas super spavam ovih noci, bas mi je zao vas koje ne mozete spavati. I mene zna tako primiti pa par noci bdijem nad kucom. 🤣
Prica je bila o hororima, ja ih isto volim pogledati ali onda tu noc spavam na iglama. Isto si utuvim u glavu gluposti.😂
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Aaa daaajjj sav post pobjegaoo 😤
Ustala se ja u 9.30 jer su me necaci probudili 😉
Uglavnom kratimooo
Sveee busee su predivnee, za ponasanje drugih ljudi prema trudnicama i starijima je komaa
Evo sova je tu 😁😁😁 hahaha
Bravooo za OGTT
Wehaaa za izlazak iz bolniceeee 👏👏👏👏
Dija onda bi ja odabrala horor nad hororima 😁😁😁 pa cu lako odgledat smrtonosno oružje 😁😁😁
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Dobar dan ! Pridruzujem se sovicama mjesecarkama😑
Dragi i ja jucer izasli malo na veceru u restoran, fino smo papali ..no izgleda da su meni gljive presudile😕 cim smo dosli doma, takva zgaravica me ulovila..gore nego ona poslije OGTT-a..., svaki tren sam mislila da cu povratit, pa skoro cijelu noc kasnije provela na wc-u i u pokusaju spavanja sjedecki😐🙁
Cure divne su vam busice i Bruncili bravo za odlazak doma, sad ces konacano doc malo k sebi:))
Iskusne mame pitanje: da kupujem neku njihaljku/lezaljku? Ina li to smisla?
Dragi i ja jucer izasli malo na veceru u restoran, fino smo papali ..no izgleda da su meni gljive presudile😕 cim smo dosli doma, takva zgaravica me ulovila..gore nego ona poslije OGTT-a…, svaki tren sam mislila da cu povratit, pa skoro cijelu noc kasnije provela na wc-u i u pokusaju spavanja sjedecki😐🙁
Cure divne su vam busice i Bruncili bravo za odlazak doma, sad ces konacano doc malo k sebi:))
To ti ovisi o bebici tvojoj, ja sam ju imala i starija nije htjela ni sekunde biti u njoj, ovaj mladi je povremeno htio kad bi ga umor polako svladavao. Kad je mali prerastao sam ju poklonila i necu kupovati drugu (ocito moja djeca nisu za to)
Dragi i ja jucer izasli malo na veceru u restoran, fino smo papali ..no izgleda da su meni gljive presudile😕 cim smo dosli doma, takva zgaravica me ulovila..gore nego ona poslije OGTT-a…, svaki tren sam mislila da cu povratit, pa skoro cijelu noc kasnije provela na wc-u i u pokusaju spavanja sjedecki😐🙁
To ti ovisi o bebici tvojoj, ja sam ju imala i starija nije htjela ni sekunde biti u njoj, ovaj mladi je povremeno htio kad bi ga umor polako svladavao. Kad je mali prerastao sam ju poklonila i necu kupovati drugu (ocito moja djeca nisu za to)
Pa da..toga se i ja bojim. A opet mislim si ako bi htjela ostavit bebu preko dana u nesto pa da gleda one stvarcice sto vise ili ako ljulja, pa da se uspava, a da ju opet imam na oku dok nesto radim. 🤔 ne znan ni sama.... kako si ti s bebom tako do kojih 4 mj? Gdje bi ju stavila preko dana?
Sovice moje 🦉🦉🦉. Ja vam pišem iz tramvaja išla sam kolegi na obranu diplomslog. Danas nema osobe koja mi nije ponudila da sjednem, makar kad je u pitanju čekanje u redu za blagajnu nemam tak dobra iskustva, zato ostavim muža da čeka a ja negdje sjednem dok ne plati. U gradu jee pakleno vruće, i jedva čekam da dođem do svojih da mogu odmoriti i odspavati.
Pa da..toga se i ja bojim. A opet mislim si ako bi htjela ostavit bebu preko dana u nesto pa da gleda one stvarcice sto vise ili ako ljulja, pa da se uspava, a da ju opet imam na oku dok nesto radim. 🤔 ne znan ni sama…. kako si ti s bebom tako do kojih 4 mj? Gdje bi ju stavila preko dana?
Imala sam krevetic s kotacicima i vukla ga po stanu, ali zato cu sad uzeti onu kolijevku next to me pa cu to vuci po stanu 😂
Dija85 ja sam ti iz Ivanić grada, pa ako si i ti tu negdje u blizini mozda smo se gdje i srele. Što se tiče teme hororaca ja ih obožavam .
Dija85 ja sam ti iz Ivanić grada, pa ako si i ti tu negdje u blizini mozda smo se gdje i srele. Što se tiče teme hororaca ja ih obožavam .
Iz Novske sam, onda mi samo ličiš na nekoga. Slabo ti ja vidim sto pise u tom nalazu. Mutno mi je. Vidim da je prvi 4.5? To je ok
Sortiraj odgovore
Najstariji