Pozdrav curke!
Zao mi vas sto ne spavate, ja bome sinoc ko top.
Jele bravo za ogtt.
Masen 😘😘 za vas dvoje ljepotana.
Mi smo se danas ukrcali babi i didu na srdele

url=https://lilypie.com]
Cao curke.
Meni stigli nalazi Ogtt, sve ok.
Zeljezo mi je nisko u krvi i limfociti niski, ostalo ok.
Ja se isto pridruzujem spavalicama. Da zelim mogla bi i 10 h dnevno odspavat, da nema budilice tesko da bi se u 8ipol digla kao sada.
Promjene raspolozenja su cudo. Prica meni kolegica u svojoj trudnoci, jednom se posvadjala s muzem jer nije tia gledat shopping kraljicu XD. I kaze placem , suza suzu goni, ne mogu stat. Jos im dosli svekar i svekrva, a ona je i dalje plakala i njemu bukvica da je bezobrazan.
Hahhha. Svega zna bit. A meni muz neki dan zove prijatelja, on mu se potajice javlja kaze ne mogu pricat, zena je pred porod, tesko je peru hormoni.
I meni je zeljezo nesto nize, kupila sam si u ljekarni ampule pa ih pijem.

26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
MaSen pitanje imam, kolko normabela od 2mg piješ? Meni su ga prepisali zbog kontrakcija i svega kao kod tebe ali nisu napisali koliko ih moram piti, HELP bar da okvirno znam jer nemam koga pitati do srijede 🤔. Držite se što duže u komadu, presladak trbuščić 😍
Jelena super za OGTT, i ja idem opet u ponedjeljak raditi to sranje, već mi je sad muka😥
Ima nas spavalica ali bome i nespavalica, ja sam u zadnjih tjedan dana počela bolje spavati, da me ne budi WC odvalila bi cijelu noć

Mislim da su mi danas hormoni prvi put proradili. Inace nisam plačljivica iako me dira puno toga. Danas me dragi pitao " šta radiš? " ja se rasplakala i rekla mu da se prestane derati na mene i pobjegla u kupatilo. 😂😂😂😂 o bože, sama se sebi smijem. On je samo komentirao čudo su ti hormoni. I ušutio.
Ninalijepa buša! Ti si točno u dan kad i ja
Dija da, mi smo tocno u dan po terminu 😉😊
Joj, ja placem na svaku sitnicu. Neki dan sam cmoljila na pjesmicu iz crtica, prosli vikend na sestricninom vjencanju... ma svaka sitnica me rascmolji 🤣 Hormoni su stvarno cudo 😂

Ja sam danas bila na ogtt, nije mi bilo nešto teško za popiti jer volim slatko😂 ali poslije kakva mučnina😝
Isssa ja isto pijem Normabel, ginekolog mi rekao 2x1, ali isto tako da mogu samo 1x1. Znam da se može inpo potrebi uzimati, iako je meni rekao da bar tjedan dana pijem 1x1, a poslije vidim.... Ja ne volim ništa piti što mijenja svijest tako da ga popijem po potrebi, kad zagusti😀

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Ovo s hormonima mi je predobro🤣😂
Ja sam isto preosjetljiva.... Al shopping kraljica😆😂

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Mislim da cu danas umrijet od dosade. Prevruce mi da nekud idem. Pa sa kauca do wca i natrag. 🤦♀️
MaSen lijepi ste!

Pozdrav cure!
Dija i MaSen lijepe buškice
Kalanhoja što se tiče ultrazvuka..radi se od 28.-32.tjedna. Ja sam ga radila u ponedjeljak, tada sam bila 29+6, s tim da sam se naručila u petak. Znači čekala sam 3 dana, brzo se dođe na red.
Naručuje se od 13.30h, ako imaju gužvu kažu da ih ponovo nazoveš kroz 10-ak minuta ili pustiš ime i broj, pa oni tebe zovu.
Izmjere glavicu, moždane komore tj dali ima kakvih proširenja. Mjere opseg trbuha i duljinu bedrene kosti. Gledaju dal ima dovoljno plodne vode i gledaju pupčanu vrpcu. Tada me doktor pitao dal želim znati spol, ali sam rekla da ne. Nakon toga ti okrene ekran pa ti pokaže sve organe.
I najbolje od svega bilo mi je kada je došla sestra i dala mi ruku da se lakše dignem..valjda je vidjela da sam ko kornjača, pa mi je teško ustati iz ležećeg položaja
Ja sam bila na kombiniranim probiru u bolnici, pa u 20.tj i sada i svaki put je bio drugi doktor.
Nadam se da sam pomogla
pozdrav cure upravo sam se sokirala kad sam shvatila da vas nisam vec tjedan dana ni citala a kamoli da sam se javila
znate ono kad se odmor zavrsi pa te milijun stvari ceka... a mene opet pocele neke lude kontrakcije hvatat, pa sam vec totalno luda, ono sa Isssom je i mene isprepadalo i to dobro... ali kaze dok da je sve u redu i da se njemu cini, kako ja to opisujem, da su neke lude spazme trbusnih misica prije neg uterus...samo nek bebac izdrzi jos bar 6 tj unutra, poslije toga mozemo diskutovati
odradili smo i ogtt, na granici smo ali je dr skroz cool, kaze necemo raditi dramu oko toga
i sa danasnjim danom ulazimo i mi u 3. tromjesecje a ja mislim da jos nisam skroz svjesna da nam dolazi jos jedan bebac
bilo bi krajnje vrijeme da se skuliram...
mislim da imam sigurno 30tak stranica zaostatka pa idem malo citati sto sve ima kod vas

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji