Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora
    20. Srpanj 2018. 09:28

I ja bi na moreeee😟 al odustala sam jer jako teško podnosim vožnju autom, imam jake kontrakcije pa se ne usudim. Uživajte sve koje možete!!!!

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

Dija85
    20. Srpanj 2018. 09:47

Dobro jutro! M i ja smo odlucili da ove godine nejdemo na more, ali zato sam nam rezervirala 5 dana u vikendici Bobica pokraj rijeke Kupe. Dragi je odusevljen, 5 dana ribolova, ja volim šumu jako a kućica je preslatka. Jedva čekamo. Imam svoju malu biblioteku tamo i ljuljačku i kad tamo legnem- nema me. Za nikoga  😁
    http://www.vikendi.com/hr/d/ribolov-vikendica-bobica/1149/

Looda_vila
    20. Srpanj 2018. 10:00

Dija85

Dobro jutro! M i ja smo odlucili da ove godine nejdemo na more, ali zato sam nam rezervirala 5 dana u vikendici Bobica pokraj rijeke Kupe. Dragi je odusevljen, 5 dana ribolova, ja volim šumu jako a kućica je preslatka. Jedva čekamo. Imam svoju malu biblioteku tamo i ljuljačku i kad tamo legnem- nema me. Za nikoga 😁
    http://www.vikendi.com/hr/d/ribolov-vikendica-bobica/1149/

Ovo prekrasno izgleda! I ja obozavam sumu, rijeke , planine, brda... planinar sam vec vise od 15 god :))
    Bas cete lijepo uzivat!
    Ja upravo posisala stan...znojna sam ko da sam polje orala Izgleda da cu morat danas klimu od jutra palit..
    Petrapp - hvala :) i vi lijepo uzivajte na moru

• Anđeo_
    20. Srpanj 2018. 10:00

Izgleda da nas sve muči to spavanje, ja nebi ništa rekla da sam jučer popodne spavala al nisam po noći cca 3 sata i sinoć opet nisam mogla zaspat nakraju sam oko pola 3 tako da nije strašno kak je bilo par noći prije, otvorila sam oba sobna prozora širom tu sam si dragog probudila onda sam njemu okrenula leđa a on me mazio i tako sam zaspala znam da je par puta stao misleći kako spavam pa sam mu rekla šta si stao daj ne spavaj 🤣😂 jutros je reko da ga ruka boli koda je bio na baušeli (prasac znala sam da ima nastavak) i da mu moram napravit lazanje zauzvrat

Dija85
    20. Srpanj 2018. 10:38

ušla u 29. Tjedan. 😳😱

Elza
    20. Srpanj 2018. 11:06

Pitanje za mame iz Istre... u kojem tjednu se radi onaj 2. veliki ultrazvuk u bolnici? I sto gledaju na njemu?

christyy
    20. Srpanj 2018. 11:14

Helloo curke :)
    Ja mislim da sam ja ovdje jedina kaj spava cijelu noć ko beba Preko dana se pored posla i ostalih obaveza tolko izmorim da bi pukla da noćima ne spavam...
    Ja večeras s mužem imam filmsku večer haha pa vi koje volite horore molila bih preporuku :D
    Dija divni ste :)
    Vi koje idete na more uživajte i pocrnite 

Nina ❤
    20. Srpanj 2018. 11:22

Jutro! Vidim da skoro nitko ne spava po noci 😄 Muz je jucer ujutro otisao na put pa sam ostala sama s malim. Inace spavamo sa sirom otvorenim prozorom, al je susjedov pas poceo lajat, netko je valjda isao po cesti, a u mojoj glavi sto scenarija iz crne kronike pa sam pritvorila prozor 😂😂 tek dok je pocelo svitati sam se ohrabrila i ponovo ga otvorila 🙈😂
    Petra lijepo se provedi na moru, uzivaj 😘
    Dija ponekad je ljepse i hladu sume nego na krcatoj plazi, moj suprug bi se odmah slozio 😊 i prekrasna ti je busica 😘
    MaSen drago mi je da su se kontrakcije smirile 😘

Prijava punog tjedna 😊 u pozadini dokaz koliko smo spavali ove noci 😂
    Prijava punog tjedna 😊 u pozadini dokaz koliko smo spavali ove noci 😂

Nas_bebac
    20. Srpanj 2018. 11:35

Dija kućica je predivnaaa i ja bi tamo na moru prevruce 😅  ljepaa busaaa 😁😁
    Petra uzivaj na moruuuu 😁😁 meni prevruce cak ni kupanje ne pomaze
    Masen super za komtrakcije samo nek miruju jos neko vrijeme
    Kalanhoja ja kada sam bila na UZ u utorak mjerila je bebu gledala kralježnicu nosić usta glavicu plodovu vodu je mjerila i to je to i rekla mi je da je beba za dole u pravom polozaju i to je to... E sada neznam kako drugima rade... 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Palcica12
    20. Srpanj 2018. 11:47

christyy

Helloo curke :)
    Ja mislim da sam ja ovdje jedina kaj spava cijelu noć ko beba Preko dana se pored posla i ostalih obaveza tolko izmorim da bi pukla da noćima ne spavam…
    Ja večeras s mužem imam filmsku večer haha pa vi koje volite horore molila bih preporuku :D
    Dija divni ste :)
    Vi koje idete na more uživajte i pocrnite

Ja se pridruzujem spavalicama, spavam kao beba po noci, ujutro prije 11h se zadnjih dana ne ustajem, koristim priliku dok djeca spavaju. 🤣

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.