Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elza
    20. Srpanj 2018. 11:58

Nas_bebac, a ti je bila ista doktorica kao i na prvom uzv ili netko drugi?
    Ti si onda bila 31. tjedan, tako nesto cu i ja biti, moram se ici naruciti pa vidjeti kad cu doci na red... Narucivanje je od 14.30h ako se ne varam, krepati cu po ovoj vrucini haha

christyy
    20. Srpanj 2018. 12:33

Palcica12

christyy

Helloo curke :)
    Ja mislim da sam ja ovdje jedina kaj spava cijelu noć ko beba Preko dana se pored posla i ostalih obaveza tolko izmorim da bi pukla da noćima ne spavam…
    Ja večeras s mužem imam filmsku večer haha pa vi koje volite horore molila bih preporuku :D
    Dija divni ste :)
    Vi koje idete na more uživajte i pocrnite

Ja se pridruzujem spavalicama, spavam kao beba po noci, ujutro prije 11h se zadnjih dana ne ustajem, koristim priliku dok djeca spavaju. 🤣

Uhh dobra si, ja se ustajem svako jutro u 6...i sad zamisli još da ne spavam...bila bi ko bumbar 

Nas_bebac
    20. Srpanj 2018. 12:40

Nina prije zaboravila napisat divna busica 🙂
    Kalanhoja ja bila na UZ kod svoje gin, jos uvjek me ne salje u TA al koliko sam shvatila ni ne bude do nekih 36tt, u utorak sam bila 31+6 tako da mozes si slobodno rec 32... Znam da sam je bila pitala za tvrdi trbuh sta se svakotoliko zna desit pa je rekla da ako budem imala duze otbrdnuce trbuha uz bolove da dodjem u četvrtak a ako necu neka onda idem za Pulu i kaze da moram mjeriti pokrete bebe i ako se kojom slucajem ne javi u 2 sata 10 pokreta odkad pocnem brojat da odem u Pulu .. 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Elza
    20. Srpanj 2018. 12:48

Nas_bebac

Kalanhoja ja bila na UZ kod svoje gin, jos uvjek me ne salje u TA al koliko sam shvatila ni ne bude do nekih 36tt, u utorak sam bila 31+6 tako da mozes si slobodno rec 32… Znam da sam je bila pitala za tvrdi trbuh sta se svakotoliko zna desit pa je rekla da ako budem imala duze otbrdnuce trbuha uz bolove da dodjem u četvrtak a ako necu neka onda idem za Pulu i kaze da moram mjeriti pokrete bebe i ako se kojom slucajem ne javi u 2 sata 10 pokreta odkad pocnem brojat da odem u Pulu ..

Ahaaa..sad kuzim, ti si to kod svoje ginekologice bila... Mi iz Pule (ne znam li bas sve trudnice) dobijemo 2 puta uputnice za obaviti ultrazvuk u bolnici, prvi je u cca 20 tjednu, drugi tu negdje oko 30og.  Krivo sam te bila shvatila, sorry.
    Za kontrakcije je meni moja dr rekla da je sve ok ako nestanu kad legnem i odmorim...

Palcica12
    20. Srpanj 2018. 13:08

christyy mi smo na godisnjem pa koristimo priliku sto ne moramo rano u krevet, ne idemo prije 00h spavati ali zato si ujutro damo oduska bar do 11h. 

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

Nas_bebac
    20. Srpanj 2018. 13:09

Kalanhoja

Nas_bebac

Kalanhoja ja bila na UZ kod svoje gin, jos uvjek me ne salje u TA al koliko sam shvatila ni ne bude do nekih 36tt, u utorak sam bila 31+6 tako da mozes si slobodno rec 32… Znam da sam je bila pitala za tvrdi trbuh sta se svakotoliko zna desit pa je rekla da ako budem imala duze otbrdnuce trbuha uz bolove da dodjem u četvrtak a ako necu neka onda idem za Pulu i kaze da moram mjeriti pokrete bebe i ako se kojom slucajem ne javi u 2 sata 10 pokreta odkad pocnem brojat da odem u Pulu ..

Ahaaa..sad kuzim, ti si to kod svoje ginekologice bila… Mi iz Pule (ne znam li bas sve trudnice) dobijemo 2 puta uputnice za obaviti ultrazvuk u bolnici, prvi je u cca 20 tjednu, drugi tu negdje oko 30og. Krivo sam te bila shvatila, sorry.
    Za kontrakcije je meni moja dr rekla da je sve ok ako nestanu kad legnem i odmorim…

Ahaa jer meni je to sve radila moja gin to se zovu kao oni mini anomali scan 
    A ovaj sada sta je bio bi trebao bit big anomaly scan tj gledat sve organe jer sada su svi razvijeni bar kako sam ja shvatila... Nisam znala da u puli salju u bolnicu.. Al mozda bolje tako jer cujes i drugo misljenje ovako moras vjerovat svojoj gin da je tako kako kaze 😉

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Elza
    20. Srpanj 2018. 13:27

Nas_bebac

Kalanhoja

Nas_bebac

Ahaaa..sad kuzim, ti si to kod svoje ginekologice bila… Mi iz Pule (ne znam li bas sve trudnice) dobijemo 2 puta uputnice za obaviti ultrazvuk u bolnici, prvi je u cca 20 tjednu, drugi tu negdje oko 30og. Krivo sam te bila shvatila, sorry.
    Za kontrakcije je meni moja dr rekla da je sve ok ako nestanu kad legnem i odmorim…

Ahaa jer meni je to sve radila moja gin to se zovu kao oni mini anomali scan
    A ovaj sada sta je bio bi trebao bit big anomaly scan tj gledat sve organe jer sada su svi razvijeni bar kako sam ja shvatila… Nisam znala da u puli salju u bolnicu.. Al mozda bolje tako jer cujes i drugo misljenje ovako moras vjerovat svojoj gin da je tako kako kaze 😉

E da, to ce biti to... Mislim da mozda kod nas salju u bolnicu jer bolnica ima bolji ultrazvuk od ambulanti, cula sam da je to razlog pa sad ne znam...

Dija85
    20. Srpanj 2018. 13:58

Mislim da su mi danas hormoni prvi put proradili. Inace nisam plačljivica iako me dira puno toga. Danas me dragi pitao " šta radiš? " ja se rasplakala i rekla mu da se prestane derati na mene i pobjegla u kupatilo. 😂😂😂😂 o bože, sama se sebi smijem. On je samo komentirao čudo su ti hormoni. I ušutio. 
    Nina lijepa buša! Ti si točno u dan kad i ja

Jelennnna
    20. Srpanj 2018. 14:07

Cao curke. 
    Meni stigli nalazi Ogtt, sve ok. 
    Zeljezo mi je nisko  u krvi i limfociti niski, ostalo ok. 
    Ja se isto pridruzujem spavalicama. Da zelim mogla bi i 10 h dnevno odspavat, da nema budilice tesko da bi se u 8ipol digla kao sada. 

Promjene raspolozenja su cudo. Prica meni kolegica u svojoj trudnoci, jednom se posvadjala s muzem jer nije tia gledat shopping kraljicu XD. I kaze placem , suza suzu goni, ne mogu stat. Jos im dosli svekar i svekrva, a ona je i dalje plakala i njemu bukvica  da je bezobrazan.
    Hahhha. Svega zna bit. A meni muz neki dan zove prijatelja, on mu se potajice javlja kaze ne mogu pricat, zena je pred porod, tesko je peru hormoni.

Mrs.mom
    20. Srpanj 2018. 14:36
    Saljem vam pozdrave iz Petrove.. 31 tjedan .. nismo bas veliki al smo super i bebica i ja vec..
    Saljem vam pozdrave iz Petrove.. 31 tjedan .. nismo bas veliki al smo super i bebica i ja vec..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.