Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elza
    20. Srpanj 2018. 01:04

Anđeo_

Evo izgleda da opet čekam Chicago u plamenu 😑 sinoć zaspala oko 3 i nešto 4 probudila se jedva u pola 7 i nisam ništa spavala namjerno kako bi sad mogla i čopilo ne oko 20-21 h legla oko 11 i ništa ko sovura sam 🙈

I ja nocas dezuram... lezim u krevetu, dragi pored mene hrce... Inace spavam s cepicima za usi jer imam jako lagan san... I sad se pitam - kad dode beba necu moci staviti cepice... kako ću spavati od tog hrkanja? :(
    A vecinu noci hrce u svim polozajima, ne samo dok je na ledima... bas me to brine

Elza
    20. Srpanj 2018. 01:05

Anđeo, tako i meni zna biti, za poluditi...

Nas_bebac
    20. Srpanj 2018. 04:44

Anđeo dada vjerojatno cemo sve sloziti i ave pa neka ceka bebana mislim necu otvarat madrac i posteljinu da se bezz ne praši ali nek bude slozeno lako napravimo krevetic kada bebo dodje 😉😉
    Ja cak danas i soavam nesto jucer kupila Reine pa se zgaravica prepala pa je danas nemam 😂😂 tako da zadovoljna sam danasnjim snom 😁😁

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Nas_bebac
    20. Srpanj 2018. 04:55

Dija85 ma mos mislit da cu dat pare pa ko ćuk čekat na iglama hoce li mi doc dobar i dal ce bit bubnut negdije ili ne hhh nee nee hvalaa nac cemo vec nestoo 😉
    Kalanhoja uh uh suosjecam s tobom i moj dragi pili po cijelu noc al memi smeta tek kad zaspem poslje ko da se naviknem na tu vrstu" buke" pa spavam 🙂

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• anusha
    20. Srpanj 2018. 07:07

Netko je pisao za naknadu Grada Zagreba - bitno je da je jedan roditelj u zagrebu barem pet godina, a drugi mora prijaviti prebivalište i živjeti tu dok se naknada ne isplati (isplaćuje se u ratama). Mislim da je to pisala Isssa. Ne znam zašto su ti frendicu odbili, ali morao je biti neki drugi razlog. Meni je bitno pa sam ja provjeravala prije par mjeseci. 

Isssa
    20. Srpanj 2018. 07:56

anusha

Netko je pisao za naknadu Grada Zagreba - bitno je da je jedan roditelj u zagrebu barem pet godina, a drugi mora prijaviti prebivalište i živjeti tu dok se naknada ne isplati (isplaćuje se u ratama). Mislim da je to pisala Isssa. Ne znam zašto su ti frendicu odbili, ali morao je biti neki drugi razlog. Meni je bitno pa sam ja provjeravala prije par mjeseci.

Jutro cure 😀, možda je Banditos nešto promjenio onda, ovo je bilo prije par godina i definitivno nije bilo fer😤
    Nasbebac drago mi je da ti je Renie pomogao, možeš ih više u danu pocuclati, nemoj se mučiti 😀
    Super za krevetić 😀, moj je složen isto i pun stvari zapakiranih

20. Srpanj 2018. 08:12

Isssa mozda su je odbili jer je ona predavala papire na svoje ime, ja za prvo dijete isto nisam imala punih 5 godina pa je muz predavao za sebe nakon sto se mala rodila i nismo problema imali (2014.godina).

Isssa
    20. Srpanj 2018. 08:28

Justme123

Isssamozda su je odbili jer je ona predavala papire na svoje ime, ja za prvo dijete isto nisam imala punih 5 godina pa je muz predavao za sebe nakon sto se mala rodila i nismo problema imali (2014.godina).

E vidiš-vidiš, sigurno je to bilo u pitanju kad su njoj rekli da ide u svoj grad 

Looda_vila
    20. Srpanj 2018. 08:59

Jutrooo! 
    Ja zombi od jutra. Nikako zaspat nocas, nikako se namjestit..pa mi bude prevruce, sva znojna...na kraju popizdim i odem upalit klime i rashladit stan, pokrila se poplunom i zaspala ko beba😁
    Sto cete vi danas?
    Mene svekrva zove da dodem na more kod nje na Brac...al ja odustala, planirala bit dolje skoro do poroda..no, obzirom na cinjenicu da bi bila solo s njom...radije nebi hvala, nepotrebeno bi se stresirala njezinim pricama i zamaranjem..
    Tako da cu uzivat u ljetnim carima zagreba i povremenim odlaskom do Opatije.🎉🎉
    Narucila se danas frizeru i na masazu 😊 jedva cekammm

petrapp2605
    20. Srpanj 2018. 09:13

Jutro! Ista situacija s nespavanjem kod nas, tek smo oko 2 zaspale, em mi je bilo vruće, pa se nikak namjestiti i tako u krug. Ali budem tokom dana odspavala. Ja se ponovo pakiram na more ☺️.
    Looda_vila uživaj! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.