Mi smo kupili svoja i shopping centru precko, i super zadovoljna sam A cijena 2800kn za kolica 3u1 mislim da je odlična. Ima tamo 2 il 3 ducana s kolicima, u jednom radi zena u drugom njen muž, mi smo uzeli tamo gdje je muski bio isto jako ljubazan i sve je pokazao. Platili smo 200 kn unaprijed jel uzorka koji smo htjeli trenutno nije bilo, kroz 2 tj su stigla na kućnu adresu i platili ostatak, račun dosao koji dan poslje poštom. I imala sam još par pitanja u vezi kolica, nazvala ih na telefon sve su mi objasnili,tako da za njih imam sve pohvale 😁
Majchi511- gospodin je jakooo ljubazan da nam je barem više takvih prodavača.. Sad je bio tata u jednom a sin u drugom ducanu sad ima 5 al je jedan bio zatvoren znači 4 baby centar u cityu ima akciju neku imaju prekrasnih odjelca za izlazak iz bolnice a kolica koja su mi se kod njih sviđala su 7400 a nisu neznam kolko bolja od tih iz Centar Prečko a jeftinija osjetno ma nisu opce bolja evo slika samo druga boja ima katalog pa se odabere
Da napomene na jeftinija narancasto siva je 24 mj garancija
Jedna od tih dvoje uzimam tako da ko god može ima dobar izbor i za one malo dubljeg đepa a i povoljnije Adax i Baby centar (city east) ako gledaš neka 3u1 za 3000-4000 ima al strašno samo kaj se ne raspadne baš sam jedna vidla takva nebi pesa vozila unutra...
A najbolji su mi komentari prodavača u dućanima kad gledaš tak neka kolica koja su doslovno rasklimana neovisno o cijeni, ma to vam je od stalnog sklapanja, slaganja i pokazivanja ali inače su super...aha, a ja ih inače neću morat sklapat i slagat držat ću ih doma za ukras 🤣
petrapp2605 da komentar im je bas super 🤦♀️
Anđeo_ vjerujem da ćeš bit zadovoljna sa kojima god izaberes, a ove po tim baby centrima, magic babyu itd cijena im je više zbog nekog imena nego kvalitete, a kao i za sve drugo cijena nije uvijek pokazatelj kvalitete..
Sad ću se raspisat al možda nekom pomognem prošli put kad sam išla u HZZO po doznale teta na šalteru mi je sama od sebe rekla da se raspitam u firmi da li po kolektivnom ugovoru imam pravo na novčanu pomoć nakon 90 dana neprekidnog bolovanja i tako ja nazovem firmu (mislim kadrovsku) i kaže mi žena da da imate nakon 180 dana tj. 181. Dan (6 mjeseci neprekidnog bolovsnja) sa će meni bit nakon 9. Mj računam da bi tu naknadu dobila u 10 mj šta će mi super doc isto tako sam saznala da imam pomoć jednokratnu novčanu kad se dijete rodi što od firme što od sindikata... Pa eto raspitajte se i predajte zahtijev prije nego bude kasno... Muž isto ima i to sam pala na guzicu kad sam čula kolko isto mu niko nije rekao al hvala teti u HZZO
Hej cure 😀
Bruncilisuper da ideš doma napokon 😀, žao mi je kaj ti je tak bilo u bolnici, u Petrovoj su vrh oko higijene, hrane i svega 😀 ali isto moraš nositi svoj WC papir, mi smo npr za doručak dobivali salamu, sir, 3 šnite kruha, mliječni namaz, b-aktiv i neku voćku, ručak juha, rižoto, kruh, obilato salatu i puding, večera isto super 😀.
MaSenima li kod tebe kakvih novosti, jesu se kontrakcije išta smanjile????
Horore nemogu gledati, tjedan dana ne spavam, niti one dječje npr Mrak film, užasno se bojim 😵, a nije ni dragi lud za njima😀, isto tako ne volim ni ljubavne filmove, toliko sladunjavo mi je to sve da mi se 🤮🤮🤮😂
Kod mene je prošla faza nespavanja kod vas tek dolazi, ah slatke trudničke tegobe 😂, budete spavale, bez brine 😀
Za žgaravicu uzmite Renie, u ljekarni bez recepta, trudnice smiju, pila sam ih i u roku 10 min je olakšanje 😀
Moram s vama podijeliti ovo, veselila sam se kak krajem trudnoće će valjda manje čeprkati dolje a ono sve više i više, već skidam gaće i širim noge čim vidim nekog u bijeloj kuti 😂😂😂😂
Jučer u Petrovoj prozovu me i uđem u kabinu i automatski skidam gaće, sestra dođe po mene i veli pa netrebate, samo imate razgovor s doktorom, velim ja ma nema veze kad sam se već skinula 😂 i eto, veli on ajd da vas ipak pregledam, odite se skinuti, a ja velim da su mi samo tenisice ostale za skinuti, frajer je puko od smjeha 😂😂😂
Mislim da ću počet hodati bez gaća 😂😂😂😂
Hahahha koja si ti carica😂😂😂 ma nek ti gospodicnu samo luftas😂😂
Ja se nadam da me nece jos krenut pipkat dolje, taman sam se lijepo naviknula na pregled preko trbuha😊
Iako znam da se negdje oko 35.tjedna radi bris na streptokok.
Ja se nadam da me nece jos krenut pipkat dolje, taman sam se lijepo naviknula na pregled preko trbuha😊
Iako znam da se negdje oko 35.tjedna radi bris na streptokok.
Srecom, taj ti radi plitko, oko ulaza dolje tak da nece bit puno cackanja. Vidis kak se ja strucnim terminima razbacujem tu 😂
Dija85 isto tako u toj poslovnoj zoni imas i lesninu koja ti ima baby odjel, pa ako ti bude usput škicnes.
Andeo_ hvala ti na infu, mene je taman prosli tjedan zvala zena iz kadrovske (inace mi je poslodavac njemacka firma iz Hamburga) kad mi je rekla koliko cu dobit naknadu za rodenje djeteta skoro sam se srusila...ni na kraj pameti mi to nije bilo niti sam se raspitivala. Jos k tome da ce mi poslat i paket koji dobiju sve trudnice😊 bas sam se razveselila do neba i nazad!
Muz je privatnik...tak da nista kod njega, tj budem mu rekla.nek si sam isplati naknadu za bebu😂
Kad smo kod naknada i zagrebačka županija ju daje, pa nemojte ni na to zaboraviti
Sortiraj odgovore
Najstariji