Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Majchi511
    19. Srpanj 2018. 09:35

Pozdrav cure, ne javljam vam se bas cesto, ali svaki dan uredno čitam. Žao mi je djevojaka koje su završile u bolnici, al vidim da su većinom sve dobro I domeka se čuvaju. I onda se ljudi čude kad mi tlak skoči ako me pitaju zašto tako "rano" kupujem i pripremam stvari da imam još 3 mj do poroda. Nikada ne znaš šta se može desiti da ubrza stvari.. tako da smo mi od većih stvari relativno sve kupili za tjedan dana nam sobica dode, pa onda polako u nabavu robice i pregledati od nećakinje šta bi nam moglo pasati posto je ona pocetkom ljeta rođena. I ne znam jel vi u nekim šoping centrima koristite one blagajne za trudnice i invalide,ja sam juce imala bas neugodnu situaciju- blagajna na kojoj je označeno da je za trudnice i invalide 10 ljudi čeka u redu,ja lijepo prolazim kraj njih i pogledam dali ima koji invalid ili trudnica, nijedan nije bio takav i stanem si odma na kasu kod tete prodavačice. I neka "gospođa" koja stoji u tom redu me napadne da oni svi čekaju u redu da šta ja hoću. I lijepo joj objasnim da je to red za trudnice i invalide i pokažem joj tablu sa slikom pošto mi nije vjerovala,i onda kaže još za moju prijateljicu koja mi je nosila stvari da ona nije trudna i da ona ne može bit tu, a ja sam plaćala sve na isti račun. Baš mi je jako digla tlak,ne znam jel ste vi imali takvih situacija,bila sam cijeli dan uznemirena. 

christyy
    19. Srpanj 2018. 09:47

Bruncili ajme baš mi je drago :) 
    Majchi divan trbuh. Ja sam do sad jednom doživjela da su me u ljekarni pustili preko reda, tj neka gospođa je viknula da odem na početak da zašto ja čekam toliki red pa su me onda svi pustili haha ali inače ne, ljudi vide al okrenu glavu, to je valjda kod nas ovdje normalno..
    Kako ste curke danas? Mene kičma i dalje ubija i ne znam kako si pomoći... A u planu za ovaj vikend imam 1000 stvari i sad si kalkuliram u glavi kako da sve to izvedem a da se ne mučim previše 
    Danas nam je puni tjedan pa ide slikica 

christyy
    19. Srpanj 2018. 09:49
    I ulazimo u okruglih 30 :)
    I ulazimo u okruglih 30 :)

Jelennnna
    19. Srpanj 2018. 09:52

Bruncili super za izlazak, te jos dan ranije no sta si ocekivala. 
    Majchi bit ce uvijek takvih ljudi, cestitke na punom tjednu. 
    Ja put doma s Ogtta. Wooohooo. 

• Bruncili
    19. Srpanj 2018. 09:57

Pa za pocetak sam primjetila da ne znam kojom teorijom mogu razmazat 1 mali maslac i 1 malu marmeladu na 3 snite kruha. Svakako ponijet svoj pribor za jelo jer se cesto desi da ne dobijes ono sto ti treba. Cesto im je dorucak nelogican (primjer je zlica pahuljica, jogurt i 3 snite kruha)...sto s cim jest nemam pojma 😂 ali barem nitko ne kontrolira ako si sam doneses hranu i jedes.
    Obavezno toalet papir jer je jedna rola dnevno ako po sobi, s tim da nikad ne znas kakva ti je cimerica i da li oblaze wc skoljku il sta pa brzo nestaje papir. Obavezno vlazne maramice jer opet ponavljam kozes se stalno znojiti ako cimi ne da klimu a pod tusem bas ne kozes stati 24/7. 
    Sinoc su cimerica i docimerica imale potrebu skakutanja po pilates lopti da se brze otvaraju. I sad je to redanje jer je jedna lopta po katu. Ako netko ima svoju, moze si je ponijet. Obavezno koristenje njihovih spavacica kad se ide u rodiliste, a dotad svoje. 
    Cistacice su mi prejake, kao nikad nista ne stignu generalno oprati. Jedan dan bace smece a drugi dan prodju mopom pod i kazu oprano. Mislim da vam je sve jasno. 

Baby.nb1
    19. Srpanj 2018. 10:24

Bruncili divne vijesti, cestitam na odlasku doma! Al stvarno, mislim nitko se ne ide u bolnicu najesti, al opet.
    Majchi ma opali je drugi put necim preko nosa, uvijek mozes okriviti hormone 😂😂
    Slatke buse curke!
    A di su nam sovice? Skrivaju podocnjake 😁
    Jao horore ja sama ne smijem gledat, iskljucivo ako je muz samnom. Ali izbjegavam ih cijelu trudnocu da si ne stresiram ni sebe ni dijete, i tako su snovi neki ludjacki bez dodatnih poticaja. 

url=https://lilypie.com]

Dija85
    19. Srpanj 2018. 10:26

Eto spavala do 10, nije me pojelo čudovište s tavana. 
    Bruncili odlično! Bas mi je drago da ides kuci. 
    Majchi511 lijepa buša! 😍 i ti meni izgledas tako poznato 🤔 vjerovatno me samo podsjecas na nekoga. 
    Christyy lijepa si! 
    JelenaM super, izdržala si! Sad kava i doručak! 

19. Srpanj 2018. 10:31

Sovice, da sam znala da nas je toliko, ukljucila bi  se sinoc, a sve kao zaspat cu pa necu visiti na mobitelu, i ja sam oko 4 zaspala, trazila slobodan dan danas, maloprije sam ustala i jos mi se spava. Ne znam koja je rekla da je na kraju zaspala gledajuci Chicago u plamenu, ali tako nekako sam i ja, upalila tv i buljila u sve redom. Dija nasmijala sam se ovom s hororcima, ja isto imam takve strahove pogotovo kad prolazim pokraj prozora nocu i ovih kliznih vrata, samo cekam da vidim nekoga u njima i pocnem vristat, ali to me nije sprijecilo da imam dorucak u 3 ujutro 😂

Dija85
    19. Srpanj 2018. 10:31

Baby.nb1

Bruncili divne vijesti, cestitam na odlasku doma! Al stvarno, mislim nitko se ne ide u bolnicu najesti, al opet.
    Majchi ma opali je drugi put necim preko nosa, uvijek mozes okriviti hormone 😂😂
    Slatke buse curke!
    A di su nam sovice? Skrivaju podocnjake 😁
    Jao horore ja sama ne smijem gledat, iskljucivo ako je muz samnom. Ali izbjegavam ih cijelu trudnocu da si ne stresiram ni sebe ni dijete, i tako su snovi neki ludjacki bez dodatnih poticaja.

Ma ja ih bas jako volim, horore jel, ali ne znam koji mi vrag bio 🤣 inace je dragi taj koji odbija bilo kakav takav film. Rekao je gledati sa mnom jedan horor ako ja s njim odgledam četiri nastavka smrtonosnog oružja! Četiri! 😂😂

christyy
    19. Srpanj 2018. 10:41

Muž i ja stalno gledamo horore, barem 2-3 tjedno. On ih obožava a ja pola filma preletim sa rukama preko očiju 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.