Jutro i ja budna od 5, pasić mi ima upalu mjehura pa moramo stalno van piškiti.
Nočas sam se isto oko 3.30 probudila pa razmišljala iči sa njom van ili ne.
Cure idem ujutro na Ogtt, smije li se prije njega kava s mlijekom bez secera?
Prenizak mi ujutro tlak bude pa da me malo digne.
Trebala bi na tašte znači ništa pit.. probaj izdržat bolje to nego pogrešni rezultat ..
Ako se ne varam iz zg si? Ja sutra isto idem na Vuk Vrhovec jel ideš možda tamo?
Iz Splita sam tako da idem u Splitu. Prvi dio obavljen i popila tu tekucinu, navrh grla mi je. Bas horor osjecaj.
Jos se jutros probudila, noge cile crvene natecene.
Nadam se da ste sta odspavale.
Trebala bi na tašte znači ništa pit.. probaj izdržat bolje to nego pogrešni rezultat ..
Ako se ne varam iz zg si? Ja sutra isto idem na Vuk Vrhovec jel ideš možda tamo?
Iz Splita sam tako da idem u Splitu. Prvi dio obavljen i popila tu tekucinu, navrh grla mi je. Bas horor osjecaj.
Izdrži do kraja!
Garavusa ne znam da li si vidila na fb ovu nedjelju je u Rijeci Rodina radionica Mala škola dojenja. Ja se prijavila pa ako te zanima evo i sličica sa podatcima za prijavu
Izdrži do kraja!
Nema mi druge. Sad se vec sleglo, nije mi vise uopce muka.
me koliko je noćas bilo nespavalica hahah ja sam odlučila da mobitel ne diram i oko 4 zaspala gledala sam Chicago u plamenu koda je 2-3 popodne a ne ujutro 😂😳
Dija85- sta ako me nešto popapa na putu 🔝🔝 jao ti hororci moj dragi ih voli gledat ja baš i ne al mi je žao da ne gledam s njim jel on gleda samnom šta ja hoću i onda pola filma pročamim ovako 🙈🙈🙈 ili sa glavom u njegovom ramenu i ispitujem jel gotovo jel prošlo 😂😂
Hej curke mojoj sreci nema kraja idem kuciciiii
Sve u svemu ostajem na norvascu, ali doziranje navecer jer me tako pokriva bolje. Ne mogu vam opisati tu srecu. Ako nista, bar sam skuzila potrebite stvari za bolnicu i na sto treba paziti 😋
Sve u svemu ostajem na norvascu, ali doziranje navecer jer me tako pokriva bolje. Ne mogu vam opisati tu srecu. Ako nista, bar sam skuzila potrebite stvari za bolnicu i na sto treba paziti 😋
Jooj, tako mi je drago! Odmah će ti biti bolje ☺️. Podijeli i s nama što nam je potrebno uzeti, makar smo već pisale, ali nikada dosta savjeta.
Bravoooo 💪👏, kad stigneš podileli s nama koji savijet kako se kaže iz prve ruke 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji