U 15 do 6 ustajem a još ne spavam ubi me žgaravica u trudnoći do sad ni jednom, prije ma ne pamtim kad užaaas 😑 peče me želudac…
Ja ne mogu spavati jer sam oko 1 cula nesto na tavanu da je lupilo. I odmah se sjetila nekog filma nedavno sto sam gledala. Neki manijak zivio na tavanu godinama i ubijao sve koji su zivjeli tamo. Vec sam cijeli scenarij smislila u glavi kako se "to" spusta niz tavan i svasta nesto. I sama sebe uplasila jos vise. Nema meni sna veceras.a gdje je jutro…🤦♀️
Hhaha i ti si nasla gledat hororce 😂😂 kod mene psi laju na najjače naznas s kojeg kraja vise, a zgarabica paliii žari grloo 😫😫
Mislim da cu i ja uskoro na prozor se namjestit i počet AwAwAwAwAwAuuuuuu 😅😅😅
E stvarno, nisu normalni ti psi. A ako zatvorim prozor uguši se.
Ma inace volim horore, jako, ali eto danas ocito skacem na svaki zvuk. 😒
I gladna sam. I zedna. I necu otici u kuhinju. Sto ako me nesto pojede na putu? 🤔🙄
Za zgaravicu ti nemam lijeka 🤷♀️
I gladna sam. I zedna. I necu otici u kuhinju. Sto ako me nesto pojede na putu? 🤔🙄
Jaooo pa krepala bi da zatvorim prozor, a ovako s otvorenim dođe mi da se bacim k njima i da zajedno lajemo nema mi druge ali hmmm mislim i si onda da bi susjedi mogli ludnicu zvati i bi me gledali popreko ujutro 😂😂😂😂😂😂🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Volim i ja ali sam zakljucila da ih u trudnoći malo življe doživljavam bar preko noci 😂😂 meni boca pored mene hrane nemaaa nis finog dok sutra ne kupim sta 😂😂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Jaooo pa krepala bi da zatvorim prozor, a ovako s otvorenim dođe mi da se bacim k njima i da zajedno lajemo nema mi druge ali hmmm mislim i si onda da bi susjedi mogli ludnicu zvati i bi me gledali popreko ujutro 😂😂😂😂😂😂🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Volim i ja ali sam zakljucila da ih u trudnoći malo življe doživljavam bar preko noci 😂😂 meni boca pored mene hrane nemaaa nis finog dok sutra ne kupim sta 😂😂
Hm, da, vjerovatno bi mislili da si luda. 😁
Eno i dragi hrce najglasnije sto moze! Divna noc! 😂🙄
Vidim ima nas budnih 😂
Meni je vruce i nikako se namjestiti, pa sam zedna, onda za sat vremena na wc i tako ukrug 😲
Hm, da, vjerovatno bi mislili da si luda. 😁
Eno i dragi hrce najglasnije sto moze! Divna noc! 😂🙄
Da i tu suosjecam s tobom hahah 😂😂
A nis izgleda da cemo morat danas zamijenit dan za noc jer mislim si da ujutro ne budem za nis 😳
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Oo Teta90 dobro dosla u sovice 😂😂 mi noćas dezuramo 😂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Stvarno, 4 sata. Idem bar probati zaspati
Ajmo probat 🙂 Laku noć 😴
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Ajmo probat 🙂 Laku noć 😴
Noć 😁😴😴
Ja sam od pola 5 budna, al mi se nije dalo uzimati mobitel u ruke kao da se ne razbudim. Cure koje muči žgaravica tražite od doktora da vam prepiše peptoran, biti će vam lakše, jer ovak se samo mučite.
Sortiraj odgovore
Najstariji