Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    12. Srpanj 2018. 23:44

Justme123

Cure, znam da je, ne tako nedavno, netko pitao za pojas u autu, danas mi je na instagramu iskocila ova slika pa ju dijelim s vama

Joj vidjela sam taj nastavak kaj se stavlja na pojas za trudnice, nekih 200-300 kn košta, ali nisam kupovala nego sam poslušala savjet od cura ovdje da taj doljnji dio stavim iza leđa i super 😀

Elza
    12. Srpanj 2018. 23:44

E tako se i ja vezem ali si jos malo olabavim ovaj donji dio.

I ja obavila ogtt:
    4.1, 8.5, 7.5.
    Onaj secer mi osobno nije bio toliko strasan, prva polovica case je sasvim ok bila, druga je vec bila bljak ali prezivjelo se :)
    Sta mislite da li je ovaj 4.1 prenizak?

Meni muz dosta pomaze i zasto mi ne bi pomagao ako imam tezak dan... opere sude, nosi vrecice i opranu robu i tako to. Nismo invalidi ali smo ipak u drugom stanju. Super da nekima pomoc ne treba, daj boze da niti u buducnosti ne treba ali ne treba se ni hvalisati s time jer, kao sto su neki iskusili na svojoj kozi, to se preokrene u 1 dan.

Citam ljetne bebe i ovo paralelno pa ne znam više di se pisalo o grcevima, mene ne muce grcevi u nogama nego mi se palac na ruci zgrči pa ga s drugom rukom vracam haha.

Elza
    12. Srpanj 2018. 23:46

Moje saucesce Trudnasam, saljem zagrljaj.

Elza
    12. Srpanj 2018. 23:48

Di nam je Teta90, dugo je nema, ne znam di nam je popis mama i beba vise hihi :)

13. Srpanj 2018. 00:00

Isssa ma i ja placem zbog golova! I filmova i zivotinja i djece i pokojnog djeda jer sam cula pjemu koju je on volio (covjek je umro prije skoro 15 godina), al nisam tak luda za muzem ko u prvoj trudnoci lad sam isto tak buljila u njega i sva zanesena bila hahahaha
    Kalanhoja mislim da je 4.1 skroz ok secer nataste i da je prenizak ako je ispod 3.9, al nemoj me drzati za rijec jer sam malo senilna ovih dana

13. Srpanj 2018. 00:22

Kalanhoja evo ga, imaju Amerikanci smjernice za sve (to mi je super kod njih), za odraslu osobu koja nema dijabetes (i ocito da nije za trudnice jer je kod nas trudjicama do 5.1, a ne 5.9) je normalno od 4 mmola/L, znaci nemas razloga za brigu 😊

petrapp2605
    13. Srpanj 2018. 08:52

Endzrue

Ko ima problem sa ustajanjem lijepo se okrenete na bok malo odgurnete laktom i ustajenje ide ko podmazano.. Ja evo ne znam ja sam u 25. tjednu stomak mi je narastao dragi je na brodu.. Ne znam evo šta bi bilo da se ne mogu ustat kao neke.. Ležat dok me netko ne nazove il zvat njegove iz drugog grada da me dođu dić.. Za oblačenje sjednem na kauč pa nataknem sandale..neke ne voze jer im smeta sjedit il šta već.. Mene nitko ne pita i okretna sam jer mi auto treba i vozit ću ako treba sebe u rodilište.. Nemojte si stvarat da ste invalidi. Lijepo je iskoristit pomoć dragog al jednostavno meni ovo sve užasno zvuči.. Ispada da ja nemam nikakvih problema i da se zapitam jel problem u meni što ih nemam.. Ništa u zloj namjeri ne mislim samo ono.. Jel ima išta pozitivno u ovoj temi zadnje vrijeme

Oprosti ali jedino negativno što vidim ovdje je tvoj komentar. I jako je ružno napisati da stvaramo invalide od sebe. Drago mi je da ne osjećaš nikakve tegobe i još će mi draže biti da ih niti ne osjetiš do kraja trudnoće. A to što si sama i moraš se osloniti sama na sebe, ne znači da si "jača" od ostalih koje imaju pomoć uz sebe...

Looda_vila
    13. Srpanj 2018. 09:44

Jutro cure! 
    Kakooo ste??? 
    U Zagrebu je evo pravi jesenski dan, kisa lije ko iz kabla...16 stupnjeva, sredina 7 mjeseca😂..i znate kaj cu vam rec, meni bas odgovara😊🤗😀 barem malo bolje spavam! 
    Ja sam osla na brizinski pregled za ono moje otvrdunce trbuha/guranja bebe...sve je okej, zatvorena ko i na zadnjem pregledu, kombinacija laznih kontrakcija + jako guranje bebe. Savjet: usporit tempo, vise odmarat i pojacat dozu magnezija, ali samo do 35 tjedna. 
    Tako da sam jucer prala prozore 5 h😂😂 operem 2 krila, pa legnem...pa jos 2 krila ..pa legnem , veli mi muz da ko crnogorac perem prozore cijeli dan  😂😂
    Prokleto je lezanje doma...ako nisam barem 20 stvari za bebu narucila preko neta😆😍🤣🤣😅 sad kad krenu stizat doatave, molit cu boga samo da muz nije doma😂😂
    Danas vi vec evo tetra pelene iz minigreenya dolaze, fakat su brzi.
    Sto cete vi danas?  
    Ja planiram slozit kolac macje oci, skuhat rucak, raspremit dio ormara, pozvat majstore za brusenje/lakiranje parketa za ponudu, oprat 2 ves masine i malo opeglat....i ODMARAT😂

Looda_vila
    13. Srpanj 2018. 10:20

Ma cure moje nema nikakve negative! Ono sto ja vidim - punoooo trudnickih hormona, uobicajenih trudnickih tegoba, briga, strahova...savjeta, izmjene iskustava, izljeva emocija, smijeha..cemu drugome i sluzi ovaj forum?! Ni u jednom trenutku nisam osjetila neku negativu. Pa tu smo jedna za drugu, u dobru i zlu..u bolesti i zdravlju... evo ja se udajem za ovaj forum😂😂 popizdila sam skroz zadnjih dana🤪🤯🤪🤪

Dija85
    13. Srpanj 2018. 10:24

Kalanhoja moj secer ti je bio 3.9, ginekolog je rekao da je secer dobar. I isto sam se pitala gdje je Teta90, mozda je na odmoru negdje? 🤔
    Looda_vila kad tocno mislis odmarati od svega toga na popisu? 😂😂😂kad legnes navecer spavati? 
    Ja evo pijem kavu i idem malo pocistiti. Kod mene isto oblacno, kise nema. Jos i bolje jer necak slavi danas velikih 6 godina. 😍😍 pa idemo na rostilj i tortu. Kupila sam mu super cool 😎 Nerf pušku. To je zaželio. 😁 i maslac od kikirikija. I to je poželio hehe. Pa cu mu prvo dati samo maslac i gledati reakciju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.