Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dija85
    12. Srpanj 2018. 21:48

Trudnasam moja sućut...😔
    I ja se slazem - nikada ovdje nisam osjetila negativu. Jako sam samostalna i neugodno mi je traziti stalno neciju pomoc, ali ako je ta pomoc tu, zasto ne. Iznesi mi veš, podigni mi ovo teško, unesi vrećice, sitnice, ali meni puno znaci ako se ne moram sagnuti puno puta u danu. Danas sam lezala pola dana, zbog straha od onih bolova, dragi me služio i ispitivao jesam ok. Ne smatram se zbog toga invalidom, zbilja legnem samo kad je stvarno tesko, sve je ok sada, bole me kukovi, ali na to sam navikla. Ako se bolovi u leđima pojave i sutra idem za Pakrac.

Schinin
    12. Srpanj 2018. 21:56

Hola cure ☺️ koja nervoza jucer zbog tekme 😮decki su fantasticni, ali ce mi osjedit i ovo malo tamne kose sto mi ostalo 😂😂😂 i hormoni su jeb* stvar, jedno 200x sam oplakala 😂😂😂 muz nije Stao da se smije 😂😂😂   Sin mi je lupao kao da on igra na terenu, da je bila loptu blizu trbuha, lupim bi je da leti bar 50m 😂😂😂.    jucer malu vodili u Zoo - u 1,5 sekundi sto nismo imali pogled na njoj je pokusala ispod ograde da dodje do klokana i da preskoci ogradu do pingvina 😂😂😂 i pokusala je da ljubi ribu, mozete misliti na sto je to licilo 😂😂😂😂
    Nadam se da ste mi sve dobro kao i bebaci a ja cu da pokusam pohvatati sto ste sve pisale 😉

Jelennnna
    12. Srpanj 2018. 22:18

Trudna sam moja sucut, mogu mislit kako ti je tesko pao taj put, no imas najvecu utjehu sta nosis svoje dijete. 
    Sta se tice muka i nemuka ja se osjecam nekad full predobro, a nekad doslovno kao bakica. Neki dan kad smo u kinu bili uhvatili me grcevi u obje noge, srecom nikog nije bilo u kinu, tek nakon po h stali kad sam stala setat po dvorani. Jos mi muzu to prekomicno bilo, jos me zasmijavao ka malo tise vi iz prvih redova i sl. 
    Kako bi ljudi rekli - sit gadnom ne vjeruje tj ne moze dok ne iskusis sam to razumit potpuno. 

Ma kad sve se zbroji i oduzme opet je to proljece zivotnog vijeka. 
    Imam jos novi simptom, super duboke osjecaje prema muzu i bebi. Prekomicna sama sebi budem. Ameri bi rekli prekriven osjecajima, ali doslovno. 

Baby.nb1
    12. Srpanj 2018. 22:32

Trudna sam iskrena sucut ☹️
    Fino si sa stvarima krenula, a busica je divna. 
    Jelena aha, kuzim te. Muz se vec naviknuo. Sad vise ni ne gleda prema meni, nego tocno osjeti kad ja blenem ko tele u njega, samo veli, sta je, opet me volis 😂😂

url=https://lilypie.com]

12. Srpanj 2018. 22:52

Jelena prode to u sljedecoj trudnoci, ti duboki osjecaji, tad ti cesce digne zivce 😂

joNNa
    12. Srpanj 2018. 22:54

Hvala cure. Nije bilo lako ali proslo je!
    Justeme123 otprilike znam da je iscjedak normalan ali ga nisam imala do sada u toj kolicini i bio je jako rastezljiv i da nisam imala taj sav stres nebi nista provjeravala. Ipak je orva trudnoca i tesko stecena 🙂.
    Nisam imala secer nego me babica poslala na oggt kada je izmjerila kod sebe secer reda radi. I rekla sam joj to je zbog tresanja ali me i poslala na oggt. 
    Baby. Nb1 slazem se s tvojim postom zadto si nebih dopustala pomoc ionako to svi rado rade. I muz, i mama i prijateljica jer zele biti ukljuveni. Naravno da znam biti samostalna i dokle god mogu cu biti ali je i lijepo zatraziti pomoc pa mozda cak i kada je realno ne trebas ali ti godi 🙂

joNNa
    12. Srpanj 2018. 22:58

Jelena M ja itekako osbetim promjene na sebi  Drugacije se smijem i placem.  Recimo prije bi plakala tiho  sada ridam na glas. Ono cudim se sama sebi. Danas sam otisla plakati u sobu jer je muz slusao glasno videje i mene to izivciralo.. Smijeh mi je isto drugaciji, nekako puniji  neznam to opisati i glas je drugciji.
    A kada krenem plakati kada se posvadjam s muzem ne mogu stati  i to na glas. Ajme  ajme u sto se pretvaram. 🙂

Nas_bebac
    12. Srpanj 2018. 23:16

Trudnasam - moja sućut.,
    Ja ovdje imam samo pozitivu umjesto da doma muzu njurgam ja se ovdje izjadam, jer najbolje me vi razumjete i strahove i sve... 
    Sta se tiče osjecaja jaooo ja sam ko dijete zaljubljena hahha 😉😉
    Volim biti samostalna ali kazu svi ovo ti je prca trudnoca sve sta ti se nudi iskoristi jer sa drugom ti ne budu nudili ni pomoc niti ista uzivaj sada dok mozes 😉 tako da ja ako imam koga pitat za pomoć pitat cu... 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

12. Srpanj 2018. 23:22

Isssa
    12. Srpanj 2018. 23:42

Trudnasam moja sućut, neznam kaj da ti velim osim da bol nikad ne prođe ali se naučiš živjeti s tim, nažalost i meni je tata umro prije 12 god 😔 tako da znam kroz šta prolaziš 😭
    A kaj se tiće osjećaja, uf tu bi mogla svašta pisati 😂, mrzim suze i plakanje, ali sada.....ajme Bože plačem na dnevnoj bazi zbog gluposti npr film, ili jučer sam gledala golove na SP i tak, strašno, pa ko plače zbog GOLOVA?????
    A kaj se tiče pomoći od drugih, do sada sam sve sama hendlala, kuća, posao...a sada nesmijem NIŠTA, ni po stepenicama hodati (na katu živim), osjećam se ko u zlatnom kavezu 😤, i moram žicati druge za pomoć i to mi baš teško pada 😞, jedva čekam da to sve prođe 😀
    Pošto mi je tak kak je, maženje s mužem mi je ZABRANJENO, i to mi baš teško pada, nisam mislila da će mi bit tako, i još kad se sjetim da sam 4 mj minimalno u celibatu, ajoooj 🙈, ali sve za maleckog 😍, a tata i ja ćemo se poslje maziti 😂, sad sam baš nešto sva nježna i puna ljubavi a nesmijem ništa, a tako mi fali njegov dodir, osjećam se ko tineđerica zaljubljena (nakon 15 god veze) 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.