Pozz cure, mi smo bili na guk profilu u bolnici, jucer smo se vratili, sve je super ... Jucer nam je bio puni tjedan i usli smo u osmi mjesec trudnoće pa stavljam slikicu 🤗 jao blago se vama kod kojih je hladnije, kod mene se ne moze disati 🙄 pisale ste o pomaganju, meni suprug 7 mjeseci nije kuci, dakle sama sam sa malim i snalazim se nekako, ali mama je dio dana uvijek tu i bas mi to pomogne, pogotovo u ove ljetne mjesece, ja sam niskotlakaš i ljeti nemam energije ni za sto, mislim sto se mora mora se, ali necu odbit neciju pomoc samo zato jer ju netko drugi nema, i ne smatram se invalidom, samo sam u drugom stanju 💪😊
Jutro cure!
Kakooo ste???
U Zagrebu je evo pravi jesenski dan, kisa lije ko iz kabla…16 stupnjeva, sredina 7 mjeseca😂..i znate kaj cu vam rec, meni bas odgovara😊🤗😀 barem malo bolje spavam!
Ja sam osla na brizinski pregled za ono moje otvrdunce trbuha/guranja bebe…sve je okej, zatvorena ko i na zadnjem pregledu, kombinacija laznih kontrakcija + jako guranje bebe. Savjet: usporit tempo, vise odmarat i pojacat dozu magnezija, ali samo do 35 tjedna.
Tako da sam jucer prala prozore 5 h😂😂 operem 2 krila, pa legnem…pa jos 2 krila ..pa legnem , veli mi muz da ko crnogorac perem prozore cijeli dan 😂😂
Prokleto je lezanje doma…ako nisam barem 20 stvari za bebu narucila preko neta😆😍🤣🤣😅 sad kad krenu stizat doatave, molit cu boga samo da muz nije doma😂😂
Danas vi vec evo tetra pelene iz minigreenya dolaze, fakat su brzi.
Sto cete vi danas?
Ja planiram slozit kolac macje oci, skuhat rucak, raspremit dio ormara, pozvat majstore za brusenje/lakiranje parketa za ponudu, oprat 2 ves masine i malo opeglat….i ODMARAT😂
Koja si ti kraljica 😂, neznam kad ćeš stići odmarati 😂😂😂, ja sam se umorila samo kad sam vidjela plan dana 😂
puni tjedan!
Jucer sam si narucila trudnicki jastuk. Sa Ethereal a za 160 kn. Vidio m da ga gledam vec mjesecima i rekao da ako si ga ne narucim ovaj tjedan da ce svu svoju opremu za ribolov baciti. Lud je on, napravio bi to. 😂 pa sam narucila.🤷♀️
Hehe curke al rade hormoni :) jucer su nam dosla kolica i odusevljeni smo!! Jutros smo obavili ogtt i vadenja krvi, sva sam izbodena ko narkoman 😂 dobila sam slobodan dan i sad picimo na more 😊 buske su vam divnee 😍 saljem i ja svoju od jucer 😘
Bas ste komadi cure! Christty lijepa ti je haljina! Looda_vila samo to ha? Dobro Isssa kaze, umorila sam se dok sam procitala 😂😂
Moram priznat da i meni ovo jesensko vrijeme pase, ona sparina kad stisne iz koze bi iskocila. Dija muz ce ti ga krasti, pazi sta ti kazem. Moj samo vreba kad se ustanem iz kreveta.
Prijavljujem nuspojavu ove trudnicke dijete - sanjala sam da jedem ODOJAK i to rukama, onako fred flinstone style 😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Bas ste komadi cure! Christty lijepa ti je haljina! Looda_vila samo to ha? DobroIsssa kaze, umorila sam se dok sam procitala 😂😂
Moram priznat da i meni ovo jesensko vrijeme pase, ona sparina kad stisne iz koze bi iskocila. Dija muz ce ti ga krasti, pazi sta ti kazem. Moj samo vreba kad se ustanem iz kreveta.
Prijavljujem nuspojavu ove trudnicke dijete - sanjala sam da jedem ODOJAK i to rukama, onako fred flinstone style 😂😂😂
😂😂😂😂🐖🐷🐽 jadna ti. A ja danas na roštilj. Mmmm
Hm, mozda me zato i nagovarao da ga kupim. 🤔😂
Dija85 i Isssa pa to u fazama po malo😁 stavila sad rizoto kuhat i ves masinu upalila, pa legla i cekam...i gledam ove prozore kaj sam jucer oprala, uvijek al uvijek se meni desi da operem prozore i onda padne kisa😡🤬
I desi mi se sad mali show, zove ovaj iz gls-a da je ispred zgrade da ima paket, reko super - dodi gore do stana..a ja u nekoj potkosulji bez grudnjaka i hlacicama koje vise izgledaju sad ko brazilske tange nego hlacice 😂 neoprane kose spletene u punđu na vrh glave...reko samo cu neku trenirku navuc preko. Uzmem iz ormara prvu..uska, ne mogu nategnut preko trbuha, uzmem drugu..opet ne ide..navlacim ciferšlus preko trbuha na jedvite jade (ovaj zvoni na vratima vec 3x) zakopcam.. (uspjeh!) I pukne - otvori se ciferšlus...majko mila...uzmem trecu, opet ne ide...nadem onda od muza neku vjetrovku za trčanje i navucem to na sebe😂😂🤣😂😂 mislim da je ovaj doatavljac imao veliki upitnik iznad glave kad me vidio😂😂
Svekyca, Dija85, christyyy divneeee su vam buše😍😍😍
Uzivaj na moru christyy!
Ja uopce ne koristim trudnicki jastuk, jednostavno nikakooo se ne mogu namjestit s njim..ne ide pa ne ide.🙄 al zato se muz preporodio s njim...cak ga nosi sa sobom iz spavace u dnevnu kad gledamo film..😂 al dobro...mislim si da ce mi vise koristit kao potpora za dojenje 😊
Hahah baby.nb1 jel bio fin odojak??😂😂 hrskava korica?? 😂😂
Svekyca, Dija85, christyyydivneeee su vam buše😍😍😍
Uzivaj na moru christyy!
Ja uopce ne koristim trudnicki jastuk, jednostavno nikakooo se ne mogu namjestit s njim..ne ide pa ne ide.🙄 al zato se muz preporodio s njim…cak ga nosi sa sobom iz spavace u dnevnu kad gledamo film..😂 al dobro…mislim si da ce mi vise koristit kao potpora za dojenje 😊
Hahah baby.nb1 jel bio fin odojak??😂😂hrskava korica?? 😂😂
I ja sam se borila s tim jastukom, m je samo čekao da odustanem da si ga prisvoji 😂 i krade kad stigne ali skužila sam da mi paše kad ga naopako okrenem i sad nemrem bez njega 😀
Bok klokanice.
Looda vila vidim da imas zanimljiv dan. Nadam se da ce sta od tog odmora tec po planu.
Christy sretno na moru.
Tobolcici su svima VRH. Mene definitivno peru hormoni, stvarno sebi nikad nisam bila lipsa. Totalno se osjecam kao nadrogirana te da me pere ljubav.
Mi popodne idemo za Sibenik, wooo hooo. Muz ide poslom, ja mu samo drustvo pravim.
Kod nas je vrijeme idealno, toplo plus puse maestral.
Sta se tice ovih nasih simptoma, nevoljica; svak od nas voli zažugat kad ga malo tresne, evo ja kad sam otecena i sl na dane budem ukomirana i ono nisi svoj; ovdi se malo pojadamo i idemo dalje. Evo jutros vidim i gleznjeve i koljena da jos uvik imam hahhha pa moram proslavit.
Sve to ide u "radni staz". XD
P.s. i mene zanima sta je s Tetom
Sortiraj odgovore
Najstariji