Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elza
    06. Srpanj 2018. 13:19

Nas_bebac

Kalanhoja ja mislim da su ih samo prepali ili u najmanju ruku pokolebali namjeru da budu sa nama… Meni mm kaze da sada i nije vise tako siguran da zeli da ga je onako malo strah… A i jos kada kazu nemorate bit tamo a ne sama sam ga napravila naravno da ces bit tamo hah ako nis drugo makar podrsku da mi das i drugi su prezivili prezivit ces i ti.. 😁😁
    Magdalena mi izgleda jako divna primalja bas sam dobila onaj pozitivan osjecaj 🙂

Moje mišljenje je da pošto je to tečaj za mame i tate (gdje tata mora biti prisutan da bi dobio potvrdu) onda da bi tečaj trebao biti prilagođen i nama i njima i da i njima i nama bude zanimljivo :) . I to što kazes je istina, nije bilo bas motivirajuce i dosta strucnih izraza se koristilo i to nisam sve polovila. Tamo na web stranicama je pisalo da ce nas provesti kroz bolnicu da nam pokazu di je sto, tome sam se veselila, zanimalo me kakva je rađaonica. Ocekivala sam da bi tečaj mogao biti nešto kao pričica od trenutka kada se javljamo u bolnicu pa sve do kraja ali eto :) Nadam se da ce drugi puta biti zanimljivije :)

Elza
    06. Srpanj 2018. 13:24

Mislim da pratnja jako puno pomogne, u najmanju ruku da malo skrati vrijeme i da doda bocicu s vodom ili da ode po primalje ako mi sta treba i tako. I na kraju krajeva pretpostavljam da je to i za njih nevjerojatno iskustvo i šteta je da ne budu tamo ako su vec imali namjeru.

06. Srpanj 2018. 13:24

Stolcic rado dajemo svima - mos mislit 

Elza
    06. Srpanj 2018. 13:27

LEA1202

Stolcic rado dajemo svima - mos mislit

Možete doći bez uputnice bilo sto pitati - haha

Palcica12
    06. Srpanj 2018. 13:36

Isssa

Hej cure, eto skinuli su me sa tokolize, od srijede sam ju dobivala do jutros, zamijenili su je s tabletama pa sam na promatranju, čekamo da vidimo hoće li se kontrakcije vratiti, ako se vrate opet me spajaju na tokolizu😥
    Strogo mirovanje da ne dođe do prijevremenog poroda, opet sam sinoć dobila kortikosteroide za razvitak pluća, boli guza još sat vremena 😂😂😂😂 ali sve se izdrži 😀
    Do ponedjeljka sam sigurno u bolnici, pregled nisu nikakav radili, ne žele prčkati dolje da ne izazovu porod, samo su provjeravali danas otkucaje bebača, tlak i temperaturu, sve je ok 😀

Cure super za preglede, samo neka rastu mališani naši😍, i nek nam budu živi i zdravi 😀
    Pozdrav iz Petrove 😘😘😘😘😘

Dobro je to, budes izdrazala jos koji tjedan. Jos ces na kraju presisati 40. tjedan. 😀 Sretno! 😉

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

Elza
    06. Srpanj 2018. 13:36

Lea, malo.smo mozda previse zloceste, ko zna, mozda je i istina :D

christyy
    06. Srpanj 2018. 13:38

Palcica12

Isssa

Hej cure, eto skinuli su me sa tokolize, od srijede sam ju dobivala do jutros, zamijenili su je s tabletama pa sam na promatranju, čekamo da vidimo hoće li se kontrakcije vratiti, ako se vrate opet me spajaju na tokolizu😥
    Strogo mirovanje da ne dođe do prijevremenog poroda, opet sam sinoć dobila kortikosteroide za razvitak pluća, boli guza još sat vremena 😂😂😂😂 ali sve se izdrži 😀
    Do ponedjeljka sam sigurno u bolnici, pregled nisu nikakav radili, ne žele prčkati dolje da ne izazovu porod, samo su provjeravali danas otkucaje bebača, tlak i temperaturu, sve je ok 😀

Cure super za preglede, samo neka rastu mališani naši😍, i nek nam budu živi i zdravi 😀
    Pozdrav iz Petrove 😘😘😘😘😘

Dobro je to, budes izdrazala jos koji tjedan. Jos ces na kraju presisati 40. tjedan. 😀 Sretno! 😉

Slažem se s palcicom :) bude to sve dobro 

Elza
    06. Srpanj 2018. 13:50

Issa ako sam dobro shvatila, rekla si da si prije bila dosta aktivna, tako da bi vec i samo mirovanje trebalo puno pomoci, biti ce sve ok :)

Nas_bebac
    06. Srpanj 2018. 14:04

Bebači nam rastuuu 👏👏👏
    Isssa samo polako sada najvazniji ste vi..
    Da i ja sam muzu rekla da ne vjeruje sve sta cuje jer pola toga sta je ona nabrojala nedaju nego mažu oči sve super sve 5
    Meni je čak partonazna rekla uzmi si pratnju bolje se ponasaju prema tebi, a i rekla je ako ne uredis gospođicu da si uzmes svoju britvicu jer da ne koriste uvjek nove... 
    Tako da neke stvari mi ne drze vodu
    I ja sam procitala da ce biti tour de rodilište tj vidit box (ako neko ne rađa) vidjet predrađaonu i sobe... Ali kako izgleda nista od toga.
    Eh sada budemo vidjele kako ce nama biti 🙂

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

06. Srpanj 2018. 14:09

Ajmo mi inzistirati da nas povedu malo po rodilištu i boxovima ova Magdalena bi mogla popustiti zaista se čini draga!
    “Možete setat stajati ležati” možemo ako je babica ok Ako ne krene urlati da moramo ležati zbog ctga 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI