Jutro cure 😀 vizita je prošla, CTG je uredan i nemam temperaturu, sad čekam da me smjeste na odjel pa ću vidjeti kaj dalje. Hvala vam svima na lijepim riječima, nadam se da će sve dobro i završiti 🤗🤗🤗🤗
Isssa, i ja sam se iznenadila kad si napisala da su te zadržali u bolnici. Ajme meni, ja bih se usr... Kako si osjetila te kontrakcije ako nisu bili praćeni bolovima? Jaoooo muko ! Ti si bila dosta aktivna oko svog salona, vjerojatno ti tijelo ovim putem govori da staneš na loptu, a što i budeš pa bu sve ok!
Jutro svima!
Isssa drago mi je da si pozitivna..sretno dalje!! ..eto sada ćeš bar odmoriti i pusti sve sa strane. Vas dva ste najbitniji
Vi ostale cure kako ste? Dužna sam slikicu za puni tjedan..stavim ju malo kasnije..
Ginekologica je skužila da mi je tvrd trbuh ko kamen i veli jaka kontrakcija, puno prejaka i onda je išla cerviks pregledati i skužila je da se otvaram, meni osobno te kontrakcije nisu stvarale neku nelagodu ili bolove, pojavilo bi se 3-4 puta u danu na par sekundi i to je to. Još sam se lijepo prošetala kod nje cca 1 km e na to je poludila 😂😂😂😂, takve kontrakcije a vi šećete 😋
A kaj se tiče posla nek sve ide u 3 p.... m......, nek se snađu kak znaju i umiju, valjda nisu tak nesposobni svi redom 😎 ja sam dala otkaz 😂😂😂😂
Kak se vi osjećate klokanice ???
Jel vam vruće, šopingirate???? 😘
Issaa - ma bit će sve u redu, ne sumnjamo u to. Javljaj nam svakako. Ja se empatirala s tobom pa sam i ja imala kao nekakve "grčeve" jutros, ko menstrualne bolove. Naravno da je sve prošlo. Šta ti je psiha!
Meni se bliže radovi u stanu. Jučer smo mužić i ja obilazili salone keramike i kupaonskog namještaja pa se i on sam iznenadio koliko sam izdržala na nogama. Kad se sjetim prašine po stanu i drndanja i lupanja, muka mi dođe. Konstantno me pokušava "otjerati" negdje dok se to radi ali ja moram svoj nos zabiti svugdje i sve imati pod kontrolom. Uvijek u istom stanu se i radi i spava i živi, ali ovaj put ću spavati kod prijatelja ili kumova.
jelenaM tnx za savjet. Ja sam prije trudnoće trenirala 6 puta tjedno po 2 sata al sam pila magnezij klorid ( 33g se otopi na litru prokuhane vode i pije se ujutro natašte 1 šalica kave) al se navodno taj ne preporuča u trudnoči. Kupim si ovo što si mi napisala.
Ja pijem iz DM-a Magnezij+Kalcij+D3. Ovi šumeći i koji se rastapaju u vodi, da njih treba pripaziti jer imaju dosta toksičnih pomoćnih tvari tipa aspartam i sl.
Svi u tabletama su bolji od sumecih, bar sam tako ja to skuzila citajuci. Meni ga otac odavno radi tlaka mora piti i doktor mu je rekao da strogo uzme u tabletama, sad i u tabletama svi imaju istu kolicinu Mga , ali nije ista apsorpcija.
Christy to je ta kutijica, u Stu ga nema u svim ljekarnama. Ja inace idem u centrima u ljekarne. Sad kod Vas gore pretpostavljam da ima isto u tim shoppimg centrima. Na njoj engleski pise da se piju dvije, u hrvatskom prijevodu vani pise 1. Na kutiji bas doli u dnu pise 2 daily. Ugl ja pijem dvije jer kad pijem jednu opet mi je sve sporije, a i citala sam da se Mg ako ga viska uneses (dio prehranom,dio dodatkom) urinom izluci.
Hvala ti. Potražit ću ga
Issa, drzim fige da bude sve ok, samo budi pozitivna! Ja ima takvih kontrakcija 50x dnevno i moj ginekolog samo odmahuje rukom
Dobro jutro!
Isssa, super da si pozitivna i pod medicinskom skrbi, izdrzite sto duze vas dvoje, sad ste vi najbitniji 😘 Jesu ti rekli dokad ostajes u bolnici? Saljem puse da se vise ne otvaras i da kontrakcije stanu 😘😘
Mi smo jucer uzivali u izlasku, dosli doma u ponoc, ali budna sam vec od 6, nikako se ne mogu naspavati :(
Zasad nemam nista u planu za danas, nadam se da ce nas moji zvati na rucak, bas mi se ne kuha 😁 Predvecer idemo na tecaj pa u setnju :)
Imajte lijepi dan! 😘
Issa, drzim fige da bude sve ok, samo budi pozitivna! Ja ima takvih kontrakcija 50x dnevno i moj ginekolog samo odmahuje rukom
Rorry al ne otvaras se, mislim da je taj dio njenu doktoricu najvise zabrinuo.
Braxton hicks (tzv lazni trudovi) su normalni u trudnoci. Jedna kolegica moja nije imala kontrakcije, ali se otvarat pocela i stavili su joj serklazu pa sam mislila da ce i Isssa to dobiti, al ne znam u kojim se to tocno slucajevima radi (to je ono kad ti zasiju cerviks da se ne otvara dalje).
Isssa drago mi je da ste ok vas 2 i da si u jednom komadu, iskoristi boravak u bolnici za odmor, ko zna kad ces opet obroke u krevet dobivat 😉
Mi smo jutros uranili jer je moj sin cuo da tata ide setat psa pa je plakao dok se nisu vratili jer njega nisu poveli. Inace, mene su opet grcevi poceli mucit pa cu mijenjat magnezij, kupit cu ovaj u tabletama koji je jedna od vas stavila sliku jer sam ja pametna uzela sumeci za na more (ne znam ni sama zasto).
Sto se radova u stanu tice kod mene su poceli negdje kad sam bila u desetom tjednu...jos traju tek idu plocice...vise sam i na prasinu navikla, u pocetku cistila ko luda..sad vise niti to...
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji