U Petrovoj ležim, zasad sam na promatranju, sutra imam preglede😀
Slatke su vam bušice, rastemo ko gljivice 😀
Kolica su prekrasna 😍
Da li ste svi već odabrali imena za svoje bebice? Naš još nema ime, muž i ja se dvoumimo oko 2 imena i nikako da se odlučimo
Ne brini, nismo ni mi.. još nismo ni do ta 2 došli
Draga Isssa, ma glavno da si ti vedra i pozitivna...to je najvaznije i za tebe i za bebača! Sad kad te imaju pod kontrolom sve će biti dobro, a ti stvarno moras stat na loptu i pustit sav posao, brige, racune, rezije ...mali i ti ste najvazniji!
Poznanica se u obje svoje trudnoce pocela otvarat oko 30og tjedna,cak i 4 cm bila otvorena...i pod strogim mirovanjem, terapijom sve je odlicno zavrsilo, jedno rodila u 39.om tjednu, drugo u 40.om :))
Svekyca, plavaBorovnica, nas_bebac divni su vam drobeki
Nestrpljiva25 bravo za pregled!
Mi smo bili sinoc u kinu, gledali Ant-mana, mislim da je to zadnji odlazak u kino na neko duze vrijeme, iako smo veliki filmofili mala me tokom cijelog filma toliko bombardirala na sve strane, da nisam znala kako da se namjestim...samo sam cekala da lik pored mene pita jel sve uredu samnom
vjerojatno joj smetala buka...
Nocas sam tako lose spavala isto, budila se 5x, vrtila..nikako zaspat..pa hodala po stanu, pred jutro me 2x tako zgrčilo u listu lijeve noge, da mi je doslo da placem. Pijem inace magnezij citrat, nije bilo malata u ljekarni pa reko idem uzet ovo....ocito ne pomaze vise.
Sto se tice imena, odmah smo se slozili da ne zelimo ova popularna Sara, tara, lara, lena , mia itd... Veli muz kad krene u skolu, a ono 10 sara u razredu :D I kako uvijek povezujes ime sa osobom koju poznajes, pokusali smo i to eliminirati... A obzirom da nas početak poznanstva/ veze, tamo davne 2006/2007 godine veže uz temu anticke mitologije.odlučili smo se na ime Helena :)) kcer boga zeusa i lede, otmica Helene i početak trojanskog rata i ime Helios, grčkog boga sunca ima iste korijene..volim da ime ima tako neko određeno i nama važno značenje i težinu. Time smo zadovoljili sva 3 nama bitna kriterija :D
Christyy i ja sam svoja kolica u lesnini cekala mjesec dana. Dosla, evo prosli tjedan..isprobali smo dal sve pase i nazad u kutiju :))
Jutro curke😀😀
Issa drzi se bit ce to sve u redu, ne sumnjam ja😁😁😁😁😘😘
.. Ja sam jucer bila na prepregle, beba je dobro prati svoj rast od 2 tjedba unaprijed. Dobila sam uputnicu za bolnicu na 1dan zbog malo povišenog ogtta.. Pitala sam je li moram hitno ili mogu iduci tjedan.. Rekao je da migu slobodno idući tjedan, pa sam odmah jučer otpicila na more par dana jer je dragi na godišnjem.😂😀 Nije nikakvu dijetu spominja … Samo da ne jedem slatko…
Kolike su ti vrijednosti ogtta?
PlavaBorovnica predobre su mi ove slike iz pticje perspektive 😂😂😂
Bas su lijepe busice❤️
Super su kolica😍
I kod nas je ime jos na ledu🙄 ja sam jako bila zagrizla za Luka, al to je dao njegov brat. Muz hoce Ante (po svom tati), ja ne zelim, ne sjeda mi nikako. A i nerviraju me te daj po tati, daj po didu. Od svih koje sam mu predlozila, u igri su ostali Jan i Niko. Al nikako da se izjasni koje. Vjerovatno ceka da se predomislim za Ante 😂😂😂 Lijepa su mi bila i Fran, Simun i Toma. Al ta je prekrizio.
Looda_vila Helena je prekrasno, onako, zenstveno i mocno 👌
url=https://lilypie.com]
Haha znači nisam jedina... Ma kak smo počeli polako uređivati kutak u sobi za bebicu tako mi je palo na pamet da ime ispišem po zidu i našla sam na instagramu curku koja radi privjeske za dudu koji su mi preslatki, isto s imenom. A mi još nemamo ime hahah
Looda_vila i meni je Helena baš lijepo ime
Ja sam davno odlučila za curicu da će bit Ines, a da je dečko e onda bi već bila na mukama, odabrala sam nekoliko imena al nijedno mi nije bas to, za prvog malog je suprug odabrao i spasio me prevelikog mozganja 😆
Hvala vam curke, nama je lijepo bas zbog price koja se nalazi iza imena:))
Ne znam kako vama, meni je bas jako tezak dan...vruce mi , sparno..neki pritisak, ne znam kud bi saa sobom...upalila klimu , nebi upalila😐😝
Evo i nas za puni tjedan
Cure buškice su vam baš predivne i velike već
Issa cuvaj se i pazi, mislim da treba izvuc pozitivno u svemu tome sta se desilo- a to je da ces konacno stati i posvetiti se sebi i svom djetetu!
Mi smo danas bile na dejtu, ne znam tocne centimetre ali je tesko 1320grama. Cerviks mi se cak malo zadebljao i ginekolog je jako zadovoljan slikom, ali i dalje utrici i pazenje. Iduci pregled je za 4 tj i tad veli da krecemo i sa ctg-om.
Nakon pregleda smo dragi i ja isli do baby center-a da on vidi kolica i tu nam je teta rekla da do 31.7 svi novi clanovi njihova kluba imaju popust 20% na jedan artikal po izboru. Moze bit sve sta pozelite od kolica, robice pa nadalje. I muz i ja smo otvorili svak na sebe jer ce njegovi kupovat autosjedalicu pa da imaju taj dodatni kupon. Dakle curke pravac baby centar po kartice i kupone 😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji