Curke jel moj mozak umislja ili je neka od vas u Njemackoj? Kako guglam ducane sa djecjom opremom? Tocnije bi mi trebalo u frankfurtu, a ja mutava ne znam beknut njemacki, google zeza...uh pomagajteee
Da, čula sam. Mi se tome čudimo, a kad sam ja bila u školi i recimo dođe neka grupa napraviti predstavu za djecu, svatko je sam donio svoju stolicu, svatko je sam odnio u učionicu nazad nakon predstave. Papirića nije bilo na podu, umjesto sata prirode skupljalo se smeće sa igrališta ili oko škole. Doma kako je mama radila, ja sam dolazila sama kući iz škole, brat nakon 2h. Mi smo sami održavali kuću, počistili, pospremili, nahranili ljubimce… danas bi se to interpretiralo kao "iskorištavanje maloljetnika"
Ja sam to kao mala isto slicno dozivjela. Moji su uz posa bavili se i poljoprivredom. Ja sam obozavala s njima u polje ici. Znam da bi nekad neke zene ocu mi ka prigovarale ka a zasto me vodi, ali ja bi doslovno revala dok me ne bi povea. Mada nije to za vrime skole prakticira, nekad bi mu nesto sitno pomagala.
A najdraze mi je bilo vikendom kad bi me vodia na nocni pazar, isao bi oko 3 h nocu i tu prodavao robu ovim svercericma sta prodaju na pazaru. To je meni avantura samo takva bila, nigdje auta cestom kad smo isli i na povratku ujutro obavezno skroz tople krafne iz pekare.
Po meni nisu danas ni sva djeca losa, ni dobra. Isto je i kao nekad. I tad su neka dica pomagala bakama nosit spizu po mjestu, a druga vozila bicikl po ocevom mi polju i provaljivala u iseljene pravoslavne kuce.
Vjerojatno ce i mene na taj Ogtt poslat u petak. Nesto sam surfala pa pise da se GD manifestira 24-28 tjedna pa zato tad najcesce tad ginekolozi salju vaditi ga.
Jos pise da 17 poato trudnica ga ima, to je skoro svaka peta. Bas dosta.
Vjerojatno ce i mene na taj Ogtt poslat u petak. Nesto sam surfala pa pise da se GD manifestira 24-28 tjedna pa zato tad najcesce tad ginekolozi salju vaditi ga.
Jos pise da 17 poato trudnica ga ima, to je skoro svaka peta. Bas dosta.
Pogotovo od kada su snizili referentne vrijednosti za trudnice...
url=https://lilypie.com]
Ženskice koje imate grčeve koji/kakav magnezij pijete. Mislim da je več nekad bila tema al pojma nemam kada. ja imam neki šumeći al neznam valja li to šta... :/ Mene hvataju grčevi samo u listovima za sada
Jutro 😁 evo devet sati, mi jos u krevetu, svi jos spavaju osim mene 😄 danas nam je praznik Pa mozemo
Ja sa mog pregleda nit mogu pokazat slike nit rec mjere bebaca osim da je dobro.... I ja sam izgubila nekih 300g u uporedbi sa proslim pregledom. Slijedeci put je ogtt, samo ovdje rade skraceni: dobila sam glukosu da popijem kuci, pa kad dodjem tamo exaktno sat kasnije vade krv, ako ne bude u redu onda tek idem na 3h ogtt.
Za (ne)kulturu nemam rijeci. Ja nekako ne ocekujem da me puste preko reda ali sam jako osjetljiva ako sam negdje u redu I netko probava da se progura 😡 pa ne stojim tamo za dekoracije. To me I inace smeta ali mi je jos gore kad se ides ubacit pred trudnicu ili nekog s malim djetetom u rukama. Dok smo bili na kongresu me je uzasno smetalo da ne mogu nigdje s malom 😡 kao “no guns! No kids!” Rekoh stvarno? Ista kategorija???? I receno mi je da je mogu povest kad napuni 11. Rekoh tad je mogu I kod kuce ostavit, a bebu koju dojim tesko... I onda kazu premalo zena u znanosti a ponasaju se kao da ne mozes imat mozak i sise istovremeno ili kao da ti mozak ispari cim zatrudnis 😡
Evo I nesto za smijanje: prosli vikend bili na dorucku i za malu narucili pancakes I voce, ona voce pojela, pancakes ostavila i mi ponijeli, a ovdje ih serviraju sa kuglicom putera. I jucer poslije kupovine ja izvadila taj Box iz frizidera I otisla pod tus prije neg cu doktoru. Moj mali terorist je dosla, zatvorila vrata od kupaone i otisla, uzela si taj box, izvadila puter I nama als si svo lice, ruke, noge, trbuh.... tak da sam I nju morala kupat prije neg sto krenemo 😂😂😂😂
Schinin hahahaha koja prevara s predumisljajem! Kraljica!
url=https://lilypie.com]
Bruncili sto te exaktno interesuje? Nisam vise u njemackoj ali govorim njemacki pa ti mogu pomoc
Teta, Jelena divne busice😍😍😍
PlavaBorovnica drago mi je da si dobro
Nina 😂😂 slika je 🔝
Svekyca, Lana super za pregled 🎉
Isssa ja taman gubim od male mlijeko 🤔 u prosloj t mi je krenulo u 28tt. Ulozci za grudnjak su divna stvar 😂 i sretno na pregledu!
Dea Rene ja sam ih dosta probala, pijem ih vec dulje vremena jer sam aktivno trenirala prije trudnoce. Na x mista sam nasla da je sumeci jako los te oni nasi koje vam uvik uvale ako samo recete magnezij dobijete od njih oksid koji ima najmanju apsorpciju.
Ja se neko vrijeme drzim magnezij malata, skuplji je od obicnih (90 tableta za 45 dana 95 kuna) al meni vrijedi svake kune, svaki dan normalna probava kao da nisam trudna i nikakvi umor i grcevi . KAL ga proizvodi. Jednom ga nije bilo i uzela sam Solgarov citrat, ok je bio i on ali ni sjena ovom i probava mi je odma usporila. Solgarov je cak i skuplji, mislim ista cijena al za 30 dana (60 tableta, piju se dvije dnevno)
Schinin sad iduci put cim zatvori vrata mozes znati da ima neki svoj naum u glavi.
Sortiraj odgovore
Najstariji