Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelennnna
    05. Srpanj 2018. 15:22

LEA1202

Samo da vas pozdravim ne mogu vas sve popratiti ali sve ste prekrasne!!!!
    Moji bubrezi su pod kontrolom !!
    Ali secer!!!!- 5.1 na tašte i frknuli su me na dijetu!!!! Eto! Jesu još koga tako??

Cestitam za bubrege.
     Ja danas pokupila nalaze, a nalazi ok dva dana. Treci dan pise nalaz kontaminiran, los uzorak da napravim ponovo po njihovim uputama i da sadrzi vise od 3 bakterijr. A ja u pon probudila se u noc u 3 i bas mi zurba bila, i nista pripremila u 3 uzorak jer on mora bit u uredu vec u 6; muz mi. On nosio tek oko 11 to kad je na poslu uvatia vrimena. 
    Bas ne volim po gradu se vozit i dok misto nadjem za parkirat se posjedim.
    Poslat cu joj mailom nalaz da ne gledam uzivo reakciju.  

05. Srpanj 2018. 15:40

LEA1202 bas mi je drago! Znaci vise te ne boli :) 

Cure busice su vam divne, ja se nemam gdje slikati ovdje pa cu postati neku kad se vratim u Zg.

Palcica12
    05. Srpanj 2018. 15:44

Cure trbuscici su vam divni.
    Isssa sretno, bit ce to sve ok i ja sam otvorena 1cm, skracen cerviks ali bez kontrakcija, odredeno mi je mirovanje cak mi je dopustio da uz odmor vozim 500 km. Dosta njih koje znam su sa 4-5cm iznjele do kraja trudnocu. Bitno je da si ti pozitivna i da razmisljas pozitivno.
    Drugim curama bravo za preglede. 
    Kolica su vam lijepa ja sam se odlucila za Maclaren techno xlr 2018, njih sam vec imala ali 2013 i odlicna su mi. Ja vise ne volim 2u1- 3u1 takva sam imala sa prvo dvoje a sa trecom malom sam otkrila Maclaren i ostajem im vjerna.
    Ogtt cu napraviti privatno iako sam prvo mislila u Grizanskoj ali kako je netko napisao da se dosta ceka a i otisli smo na more odlucila sam ipak privatno.
    Drugo nemam pojma sta ste pisale, zaboravila sam. 😀

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

Baby.nb1
    05. Srpanj 2018. 16:10

LEA1202

Samo da vas pozdravim ne mogu vas sve popratiti ali sve ste prekrasne!!!!
    Moji bubrezi su pod kontrolom !!
    Ali secer!!!!- 5.1 na tašte i frknuli su me na dijetu!!!! Eto! Jesu još koga tako??

I kod mene je bio 5.1 na taste, pa me moj poslao u trudnicku ambulantu, a oni mi rekli dijeta i da odem na vuk vrhovac za guk profil. Sutra idem tamo, po te upute za prehranu i pribor za vadjenje krvi pa ti mogu slikat sutra kad dobijem te papire kak izgleda ta njihova dijeta. 
    Dea prekrasno ime Miriam, volim ta snazna zenska imena.
    Jelena onda bi nasi mogli skupa partijat. Kod mog su Jala Brat i Buba Corelli dobitna kombinacija 😂😂😂

url=https://lilypie.com]

Palcica12
    05. Srpanj 2018. 16:13

I ja sam duzna jednu za puni tjedan 

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

05. Srpanj 2018. 16:15

Hvala draga slikaj mi molim te! Ja ne moram mjeriti secer samo dijeta :-(

Schinin
    05. Srpanj 2018. 17:32

pozdrav cure ja se citavo jutro zaje** sa sovom u vrtu -primjetila sam ga sinoc i cini mi se da mu je povrijedjeno krilo, nisam sigurna jer mi ne da prici tako blizu da vidim a s druge strane opet nikako da odleti...sad ne znam sto da radim, zvala bih sluzbe za zastitu divljih zivotinja - ako je povrijedjen super, znali bi mu pomoci, a ako nije odveli bi ga iz njegovog stanista 
    Isssa draga drzi se  bude sve na kraju dobro
    Justme cerklage se radi kod isuficijencije cervixa: sto znaci cervix omeksan, skracen i otvara se, nisam sigurna, ali mislim da se radi do 28tt, skida se u 36-37tt. kod rizicnih trudnoca tipa viseplodne ili ako je cervix per se vec jako kratak, kad su bile prijasnje operacije na cervixu ili ako prijasnja trudnoca nije iznesena do kraja zbog cervixa onda se radi i z predostroznosti.
    Svekyca, PlavaBorovnica, nas_bebac, Tinci, Palcica  divne busice 
    PlavaBorovnica bas gledam tvoj trbuh i cini mi se d aje moj ipak veci  bas sam kod muza nasla slike iz prosle T  i koliko god ja mislila da je isto - s malom sam izgleda ipak imala dosta manji trbuh... Helena mi je predivno ime 
    Nestrpljiva25 bravo za pregled!
    Svekyca Ines je super ime 
    Dea_rene i Miriam mi je predivno
    ja kad bih vam rekla kako sam/smo dosli do imena, strpali biste me u ludnicu 
    Lea jednom vrijednost secera od 5.1 je jaaako daleko od dijabetesa! jesi radila ogtt? samo na osnovu ogtt nalaza se moze dijagnosticirati dijabetes, nikako samo na osnovu tog jednog vadjenja. tako da to sa dijetom uzmi sa dozom opreza.
    kad gledam kako se vi sve pripremate za bebace uhvatime kriza  ja jos nista, imamo 2 para papucica i to je sve... i nekako uopce nemam potrebu ista organizirati  bas sam nemajka
    a sto se muzike tice evo jedna interesantna anegdota: kad sam bila trudna prvi put bas negdje u ovo vrijeme je Prince umro..sto god da ukljucis, radio/TV/internet vrtila se njegova muzika a moja mala party u trbuhu na najjace... i evo je danas voli slusat Prince i plese samo da vidite  kaa je bila neka dva tjedna stara, ja morala u bolnicu na kontrolu i muz me vozio i sestra bila s malom na zadnjem sjedistu, krenulo na radiju Kiss i ja odvrnem, sestra ludi kak glasno zbog male i onda vice "pa ona plese", kad je cula, ona krenula rukicama u taktu  i sad voli rock i 80te  i pilice (koji mene vec izludise) 

Endzrue
    05. Srpanj 2018. 17:34

christyy

Endzrue to si ti radila?? Ja sam takav samo druge boje mislila naručiti…
    Tinci divan trbuh

Da i gumirano je za zubiće a u može se malo iskuhat..kockice imaju onaj certifikat da nemaju štetnih tvari tako sam i kumici radila samo roza :) prije sam drvene kocke imala al sam naglašavala da su za ukras kao modni dodatak 

05. Srpanj 2018. 18:36

mimmyx

nestrpljiva25

Jutro curke😀😀
    Issa drzi se bit ce to sve u redu, ne sumnjam ja😁😁😁😁😘😘
    .. Ja sam jucer bila na prepregle, beba je dobro prati svoj rast od 2 tjedba unaprijed. Dobila sam uputnicu za bolnicu na 1dan zbog malo povišenog ogtta.. Pitala sam je li moram hitno ili mogu iduci tjedan.. Rekao je da migu slobodno idući tjedan, pa sam odmah jučer otpicila na more par dana jer je dragi na godišnjem.😂😀 Nije nikakvu dijetu spominja … Samo da ne jedem slatko…

Kolike su ti vrijednosti ogtta?

Nstaste 4,6
    Nakon sat 11,3
    Nakon 2 ssta 8,7

christyy
    05. Srpanj 2018. 19:14

Endzrue

christyy

Endzrue to si ti radila?? Ja sam takav samo druge boje mislila naručiti…
    Tinci divan trbuh

Da i gumirano je za zubiće a u može se malo iskuhat..kockice imaju onaj certifikat da nemaju štetnih tvari tako sam i kumici radila samo roza :) prije sam drvene kocke imala al sam naglašavala da su za ukras kao modni dodatak

Jao bas su mi fora! Jel ih i prodajes ili to samo ovako iz hobija kad je potrebno.

Evo moje ljencine kad ga odvedes u setnju 😂
    Evo moje ljencine kad ga odvedes u setnju 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.