Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.nb1
    04. Srpanj 2018. 19:50

Isssa

Hej cure, eto mene s pregleda upućena na hitnu 😥, počela sam se otvarati i blaga sukrvica se pojavila, cerviks se dosta skratio od pregleda prije 3 tjedna, imam kontrakcije koje ona smatra da su prejake (taman me kod nje ulovilo) i panika odma, tlak mi je 130/40, uplašila se zbog toga. Sad čekam na hitnoj pa ću vidjeti dal' ostajem ili me puštaju doma na strogo mirovanje. Držite fige da bude sve ok 😘

O jebemu... Mogu mislit kojo strah! Drzi se, mislimo na tebe! Nadam se da cete dobiti tabletice i doma na odmorko! ❤️😘

url=https://lilypie.com]

Looda_vila
    04. Srpanj 2018. 20:02

Isssa 😕 pa kako? Zbog cega ? Zasto? Ne vjerujem... ufff sad ti sigurno svasta prolazi kroz glavu, no ti si jaka, a i mi ti vibramo samo pozitivu! Drzi se i javi kako je na hitnoj proslo! 😘😘

04. Srpanj 2018. 20:13

Dea_Rene

jelenaM tnx za savjet. Ja sam prije trudnoće trenirala 6 puta tjedno po 2 sata al sam pila magnezij klorid ( 33g se otopi na litru prokuhane vode i pije se ujutro natašte 1 šalica kave) al se navodno taj ne preporuča u trudnoči. Kupim si ovo što si mi napisala.

Ja pijem iz DM-a Magnezij+Kalcij+D3. Ovi šumeći i koji se rastapaju u vodi, da njih treba pripaziti jer imaju dosta toksičnih pomoćnih tvari tipa aspartam i sl. 

04. Srpanj 2018. 20:24

Issaa - ma kako sad odjednom, pa sve je bilo OK?! Drži se i misli pozitivno, sve će biti u redu. Pustit će te doma i onda strogo mirovanje, ali stvarno onda miruj. Tijelo te upozorava da je dosta sa skakanjem oko obrta, knjigovodstva, salona i svega... morat ćeš se osloniti na druge, odnosno, drugi koji su se oslanjali na tebe sada će se morati osloniti na sebe. Imam poduzetničkog iskustva i znam kako je to kod nas i da se zakon promijeni preko noći i kratki su periodi prilagodbe, ali toplo ti preporučam, angažiraj računovođu bar za ovaj period koji će voditi brigu o tome. 
    JelenaM - ma ne kažem ni ja da su sva djeca danas grozna, ne volim generalizirati. Uvijek ima krasne, odgojene djece. A ovo što govoriš za poljoprivredu, ja nisam baš imala nekih preferencija kad sam bila dijete ali bome sada mi nedostaje taj kontakt sa zemljom, zato imam cijeli balkon zasađen. A i ja sam išla s bakom prodavati na tržnicu nekoliko puta. 

Nina ❤
    04. Srpanj 2018. 20:43

Isssa bas mi je zao, tako iznenada... drz se, bit ce sve u redu 🤞🤞🤞😘😘

Isssa
    04. Srpanj 2018. 20:56

Evo me iz bolničkog kreveta, ostajem koji dan u bolnici, otvorena sam 2 cm, primam infuziju sa nečim protiv trudova i dobila sam kortikosteroide u guzu za razvijanje bebinih pluća u slučaju da dođe do prijevremenog poroda

04. Srpanj 2018. 21:05

Isssa

Evo me iz bolničkog kreveta, ostajem koji dan u bolnici, otvorena sam 2 cm, primam infuziju sa nečim protiv trudova i dobila sam kortikosteroide u guzu za razvijanje bebinih pluća u slučaju da dođe do prijevremenog poroda

Ajoj...
    Nadam se da nece doci do prijevremenog, jesu ti stali trudovi onda ili ne jos? 

petrapp2605
    04. Srpanj 2018. 21:09

Isssa 

Isssa

Baby.k
    04. Srpanj 2018. 21:11

Isssa

Šaljemo pozitivne vibre i da što duže ostanete u komadu🤞🤞

christyy
    04. Srpanj 2018. 21:15

Isssa nadam se da ce sve biti u najboljem redu. Dobro da su te zadrzali da te imaju pod kontrolom 
    Jelena M jel mi mozes molim te napisati gdje da kupim taj magnezij. Imam uzasnih problema s probavom i ne znam vise sta nisam probala... pijem inace onaj obican sumeci ali od njega nista..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.