Hej cure, eto mene s pregleda upućena na hitnu 😥, počela sam se otvarati i blaga sukrvica se pojavila, cerviks se dosta skratio od pregleda prije 3 tjedna, imam kontrakcije koje ona smatra da su prejake (taman me kod nje ulovilo) i panika odma, tlak mi je 130/40, uplašila se zbog toga. Sad čekam na hitnoj pa ću vidjeti dal' ostajem ili me puštaju doma na strogo mirovanje. Držite fige da bude sve ok 😘
O jebemu... Mogu mislit kojo strah! Drzi se, mislimo na tebe! Nadam se da cete dobiti tabletice i doma na odmorko! ❤️😘
url=https://lilypie.com]
Isssa 😕 pa kako? Zbog cega ? Zasto? Ne vjerujem... ufff sad ti sigurno svasta prolazi kroz glavu, no ti si jaka, a i mi ti vibramo samo pozitivu! Drzi se i javi kako je na hitnoj proslo! 😘😘
jelenaM tnx za savjet. Ja sam prije trudnoće trenirala 6 puta tjedno po 2 sata al sam pila magnezij klorid ( 33g se otopi na litru prokuhane vode i pije se ujutro natašte 1 šalica kave) al se navodno taj ne preporuča u trudnoči. Kupim si ovo što si mi napisala.
Ja pijem iz DM-a Magnezij+Kalcij+D3. Ovi šumeći i koji se rastapaju u vodi, da njih treba pripaziti jer imaju dosta toksičnih pomoćnih tvari tipa aspartam i sl.
Issaa - ma kako sad odjednom, pa sve je bilo OK?! Drži se i misli pozitivno, sve će biti u redu. Pustit će te doma i onda strogo mirovanje, ali stvarno onda miruj. Tijelo te upozorava da je dosta sa skakanjem oko obrta, knjigovodstva, salona i svega... morat ćeš se osloniti na druge, odnosno, drugi koji su se oslanjali na tebe sada će se morati osloniti na sebe. Imam poduzetničkog iskustva i znam kako je to kod nas i da se zakon promijeni preko noći i kratki su periodi prilagodbe, ali toplo ti preporučam, angažiraj računovođu bar za ovaj period koji će voditi brigu o tome.
JelenaM - ma ne kažem ni ja da su sva djeca danas grozna, ne volim generalizirati. Uvijek ima krasne, odgojene djece. A ovo što govoriš za poljoprivredu, ja nisam baš imala nekih preferencija kad sam bila dijete ali bome sada mi nedostaje taj kontakt sa zemljom, zato imam cijeli balkon zasađen. A i ja sam išla s bakom prodavati na tržnicu nekoliko puta.
Evo me iz bolničkog kreveta, ostajem koji dan u bolnici, otvorena sam 2 cm, primam infuziju sa nečim protiv trudova i dobila sam kortikosteroide u guzu za razvijanje bebinih pluća u slučaju da dođe do prijevremenog poroda
Evo me iz bolničkog kreveta, ostajem koji dan u bolnici, otvorena sam 2 cm, primam infuziju sa nečim protiv trudova i dobila sam kortikosteroide u guzu za razvijanje bebinih pluća u slučaju da dođe do prijevremenog poroda
Ajoj...
Nadam se da nece doci do prijevremenog, jesu ti stali trudovi onda ili ne jos?
Isssa
Šaljemo pozitivne vibre i da što duže ostanete u komadu🤞🤞
Isssa nadam se da ce sve biti u najboljem redu. Dobro da su te zadrzali da te imaju pod kontrolom
Jelena M jel mi mozes molim te napisati gdje da kupim taj magnezij. Imam uzasnih problema s probavom i ne znam vise sta nisam probala... pijem inace onaj obican sumeci ali od njega nista..
Sortiraj odgovore
Najstariji