Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • hortensia
    04. Srpanj 2018. 21:21

Issa drz se!!! Samo vi jos malo izdrzite u komadu i vec ste na sigurnom!! Ako vec moras mirovati dobro da si vec 31 tjedan jer neces morati predugo.poljubac tebi i bebici!

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

Schinin
    04. Srpanj 2018. 21:34

Ahme Isssa draga 😨 mi se kupali i sad ovo citam, bas me potreslo 😢 Ti se bar nisi na nista posebno zalila i sad to..... Nadam se da ce tokoliza ucinit svoje i da ce se sve to smirit.. A to sto si vec 2cm otvorena mozes tjednima tako hodat .... Znam da si sad sva ubrizi i da sto god kazemo nece pruziti utjehu, ali misli na to da si Ti jaka a i ta nasa mala cudesa su super zilava, bit ce sve u redu!!!  Nedaj se i veliki virtualni hug za vas dvoje

Isssa
    04. Srpanj 2018. 21:38

Justme123

Isssa

Evo me iz bolničkog kreveta, ostajem koji dan u bolnici, otvorena sam 2 cm, primam infuziju sa nečim protiv trudova i dobila sam kortikosteroide u guzu za razvijanje bebinih pluća u slučaju da dođe do prijevremenog poroda

Ajoj…
    Nadam se da nece doci do prijevremenog, jesu ti stali trudovi onda ili ne jos?

Osjećala sam povremeno 2-3 puta u danu kontrakcije, ali ništa posebno i nikakve bolove, šokirala sam se danas jer je sve bilo u redu prije 3 tjedna, a kaj bu sada.....vrijeme će pokazati.
    Hvala vam cure na podršku i pozitivni, to mi treba 😘😘😘😘

mimmyx
    04. Srpanj 2018. 21:38

Isssa-drzi se samo, sve bude bilo ok 😕

04. Srpanj 2018. 21:42

Isssa ma bit ce okej, pitam za kontrakcije jer su ti dali to sredstvo. Javljaj nam kak si 
    Schinin u kojem se slucaju stavi serklaz/serklaza (ne znam kako se to tocno zove)?

Jelennnna
    04. Srpanj 2018. 21:45

garavusa005

Dea_Rene

jelenaM tnx za savjet. Ja sam prije trudnoće trenirala 6 puta tjedno po 2 sata al sam pila magnezij klorid ( 33g se otopi na litru prokuhane vode i pije se ujutro natašte 1 šalica kave) al se navodno taj ne preporuča u trudnoči. Kupim si ovo što si mi napisala.

Ja pijem iz DM-a Magnezij+Kalcij+D3. Ovi šumeći i koji se rastapaju u vodi, da njih treba pripaziti jer imaju dosta toksičnih pomoćnih tvari tipa aspartam i sl.

Svi u tabletama su bolji od sumecih, bar sam tako ja to skuzila citajuci. Meni ga otac odavno radi tlaka mora piti i doktor mu je rekao da strogo uzme u tabletama, sad i u tabletama svi imaju istu kolicinu Mga , ali nije ista apsorpcija. 

Jelennnna
    04. Srpanj 2018. 21:49

Isaa mogu misliti koji ti je sok. Sreca da ti je danas pocelo kad si na pregledu bila pa da ste brzo reagirali. Strpit ce se beba jos malo da upozna mamu. 

Ail
    04. Srpanj 2018. 22:50

Issa drzi se. Bit ce sve u redu, ostani pozitivna maksimalno. Najkriticnije je proslo za bebicu. Prosla sam skoro isto 2 puta, vjerujem da ce mi tako i sada biti pred kraj. Nakraju sam usla u termin i rodila oba puta. Saljemo ogroman virtualni zagrljaj teni i bebici. 

• Anđeo_
    04. Srpanj 2018. 22:59

Pozdrav curke svašta ste pisale ovih 3-4 dana kolko me nije bilo... 
    Imala sam neku crijevu virozu i nije mi bilo do ničega teško mi je želudac vario pa grčevi  baš sam se namučila.. I danas popodne me krenulo bolit u desnoj strani više pa vuče na lijevu i nije popustalo prestajalo, odem na hitnu gunekološki sve ok beba lijepo napreduje bome su mi istiskali trbuh uhh 😥 onda su došli nalazi mokrače i krv imam upalu mokraćnih kanala dobila antibiotik i pustili me doma 😏 glavno da je s bebom sve ok al sam se uplašila...
    Isssa- pozitivno je sto su skužili prije bolova, šaljemo ti samo pozitivne vibre i sve će bit ok ❤❤ a onda posao sastrane i nek se drugi bave s tim a ti uživaj još tih 10ak tjedana 

PlavaBorovnica
    04. Srpanj 2018. 23:02

Isssa, ostadoh zatečena, kud ti?. Samo polako, kad se uznemiriš pokušaj duboko disati (udah nos, izdah usta) da umiriš tijelo, srce, tlak. Moja bliska prijateljica je prošle godine u ovo vrijeme bila tvojih tjedana, otvorena isto, dobila mirovanje i zabranu kupanja na 3 tjedna. Na kraju je i prenijela,rodila. Evo maloprije ja usisavala što je taj njen malac razlitao plazma kekse po cijelom mi stanu. :)
    Ko voli, na nekoj našoj radio stanici svira Rundekov koncert, jako je smirujuće slušati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.