Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea_Rene
    04. Srpanj 2018. 17:37

jelenaM tnx za savjet. Ja sam prije trudnoće trenirala 6 puta tjedno po 2 sata al sam pila magnezij klorid ( 33g se otopi na litru prokuhane vode i pije se ujutro natašte 1 šalica kave) al se navodno taj ne preporuča u trudnoči. Kupim si ovo što si mi napisala.

Jelennnna
    04. Srpanj 2018. 18:04

Dea_Rene

jelenaM tnx za savjet. Ja sam prije trudnoće trenirala 6 puta tjedno po 2 sata al sam pila magnezij klorid ( 33g se otopi na litru prokuhane vode i pije se ujutro natašte 1 šalica kave) al se navodno taj ne preporuča u trudnoči. Kupim si ovo što si mi napisala.

Cula sam i ja za klorid da je dobar. Samo nisam nikad ga pila. Bas sam ovog surfala na engleski, pise da se moze koristit u trudnoci i da je dobar za grceve malat.

PlavaBorovnica
    04. Srpanj 2018. 18:15

Schinin, šta ćeš, to je spa maslacem 😂😂😂
    Isssa, meni je počelo malo curiti ima barem 2 tjedna. Flekice. A probala sam stisnut područje šire od bradavice i izlazi....mlijeko? Ugl, ide.
    Svima 😘😘😘Jako ste drage što brinete.
    Volim gledati kako nam različito rastu trbusi :)

04. Srpanj 2018. 19:13

Schinin hahahha zakon ti je mala! A ovo no guns, no kids, ne mogu vjerovat, kakva kretenarija.
    Isssa, PlavaBorovnica meni jos nije iako je tek prije tjedan dana prestalo bit moguce istisnut nesto iz njih (od prestanka dojenja), ali ocekujem da ce uskoro onda pocet kad vidim kako je vama u 30.tjednu vec pocelo

Isssa
    04. Srpanj 2018. 19:20

Hej cure, eto mene s pregleda upućena na hitnu 😥, počela sam se otvarati i blaga sukrvica se pojavila, cerviks se dosta skratio od pregleda prije 3 tjedna, imam kontrakcije koje ona smatra da su prejake (taman me kod nje ulovilo) i panika odma, tlak mi je 130/40, uplašila se zbog toga. Sad čekam na hitnoj pa ću vidjeti dal' ostajem ili me puštaju doma na strogo mirovanje. Držite fige da bude sve ok 😘

Baby.k
    04. Srpanj 2018. 19:26

Isssa, mogu si zamislit što ti sada sve prolazi kroz glavu, ali drži se!! Uvjerena sam da će sve biti u redu, javi se obavezno, mislimo na tebe🤞🤞🤞😘

Gold👑
    04. Srpanj 2018. 19:36

Isssa

Hej cure, eto mene s pregleda upućena na hitnu 😥, počela sam se otvarati i blaga sukrvica se pojavila, cerviks se dosta skratio od pregleda prije 3 tjedna, imam kontrakcije koje ona smatra da su prejake (taman me kod nje ulovilo) i panika odma, tlak mi je 130/40, uplašila se zbog toga. Sad čekam na hitnoj pa ću vidjeti dal' ostajem ili me puštaju doma na strogo mirovanje. Držite fige da bude sve ok 😘

Ajme bas mi je zao, drzim fige da sve bude u redu, drzi se, vjerujem da ce bit sve ok 🤞🤞🤞😘😘😘

Dija85
    04. Srpanj 2018. 19:40

Isssa

Ajme... mislimo na tebe i javi se. Nadam se da ce sve biti ok. Drzi se 😘

04. Srpanj 2018. 19:44

Isssa

Sretno! Nadam se da ce se smiriti i da ces kuci, ali ocekuj da ces dobiti neku terapiju. Drzi se

Nas_bebac
    04. Srpanj 2018. 19:48

Uhh isssa sretnoo mislimo na vas sve ce bit uredu vidjet ces
    Sta se tice curenja meni curi kako kada redovito moram cistit bradavice jer se nakupi u njima a vidim i na grudnjaku da curka... A ako pretisnem izađe van kapljica dvije

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.