Isssa, držite se, najvažnije da ste sada u bolnici i bit će sve dobro❤😙
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Pozdrav cure 🙂
Isssa sad odmaraj i neka te drugi maze i paze, do kad ces bit u bolnici?
Evo slikice za 31. tjedan 😘
Jutro curke😀😀
Issa drzi se bit ce to sve u redu, ne sumnjam ja😁😁😁😁😘😘
.. Ja sam jucer bila na prepregle, beba je dobro prati svoj rast od 2 tjedba unaprijed. Dobila sam uputnicu za bolnicu na 1dan zbog malo povišenog ogtta.. Pitala sam je li moram hitno ili mogu iduci tjedan.. Rekao je da migu slobodno idući tjedan, pa sam odmah jučer otpicila na more par dana jer je dragi na godišnjem.😂😀 Nije nikakvu dijetu spominja ... Samo da ne jedem slatko...
Isssa 😘
Svekyca lijepa buša!
Ja evo doručkujem pa idem do Lidla i možda sa sekom na kavu, dragi radio noćnu pa neka spava do kad hoce. A kasnije čuvam nećake malo. Uživajte u danu!
Dužne smo fotku za puni tjedan! Vidim da mi je slijedeći tjedan 30....Malo sam se "prepala". Ide to i ne staje. Bili smo na tečaju! Ja i dragi, dva štrebera sve zapisujemo i pratimo, a jedna trudnica zaspala na klupi, druga u mobitel, treći par ćakula..
Moje rodilište je prijatelj djece, kažu 24h si s bebom.
Svima 😘😘😘 Issssa 😘😘😘😘
Evo i nama pun tjedan pa ćemo okačiti slikicu i daaa curee stigla mii kolicaaa jaoo kako sam ja sretnaaa 👏👏👏👏
Isssa bolje da si tamo sada odmori i uspori i sce ce bit ureduu 😘😘😘
Evo sva 3 djela nisam odolila morala sam ih sklopiti 😁😁
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Svekyca, PlavaBorovnica i Nas_bebac divnee bušee i divna kolica.. Moja stižu za nekih mjesec dana tek :/
I nama je puni tjedan vidim, tj sutra je po pravilu ali mi se ovaj lilypie pomaknuo za dan tako da ću večeras ili sutra i ja objaviti sliku.
Da li ste svi već odabrali imena za svoje bebice? Naš još nema ime, muž i ja se dvoumimo oko 2 imena i nikako da se odlučimo
Dobro jutro! 😊😊
Isssa😘😘
Aa lijepe bušicee😍😍
Nas_bebac, super su mi kolica👌🏻👌🏻😊
Christty- nema ni naš ime jos uvjek je bebač hahhaha 😁😁
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Ajme buše su vam prekrasne ❤ pa vi ste ko manekenke moram i ja stavit sliku al nakon vaših izgubim volju 😂😂👏👏
Isssa- drago mi je da si bolje svaka čast na tebi što se nisi slomila iako te neznam osobno imam osjećaj da si jako jaka žena 👏😘, u kojoj si bolnici?
Pročitala sam ali zaboravila bravo i drugim curama na pregledima ❤
Christyy- mi zovemo već preko mjesec dana Nika 😍 i kad sam s dragim pricala a šta je s Lea (ta dva smo odmah rekli ako je cura) kaže on ma ne Lea sad zovemo je Nika i Već se navikla 😂😂😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji