Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bruncili
    05. Srpanj 2018. 13:45

Issa cuvaj se i pazi, mislim da treba izvuc pozitivno u svemu tome sta se desilo- a to je da ces konacno stati i posvetiti se sebi i svom djetetu!
    Mi smo danas bile na dejtu, ne znam tocne centimetre ali je tesko 1320grama. Cerviks mi se cak malo zadebljao i ginekolog je jako zadovoljan slikom, ali i dalje utrici i pazenje. Iduci pregled je za 4 tj i tad veli da krecemo i sa ctg-om.
    Nakon pregleda smo dragi i ja isli do baby center-a da on vidi kolica i tu nam je teta rekla da do 31.7 svi novi clanovi njihova kluba imaju popust 20% na jedan artikal po izboru. Moze bit sve sta pozelite od kolica, robice pa nadalje. I muz i ja smo otvorili svak na sebe jer ce njegovi kupovat autosjedalicu pa da imaju taj dodatni kupon. Dakle curke pravac baby centar po kartice i kupone 😘😘😘

Dija85
    05. Srpanj 2018. 14:12

Bruncili to misliš na ovaj https://www.babycenter.hr centar? Da li možda znaš da li taj popust vrijedi samo u trgovini? Ili i online? 

Jelennnna
    05. Srpanj 2018. 14:13

Bok svima. 
    Drobcici su prekrasni, kolica isto. Ja sebi namjeravam isto neka tirkizno plavo zelena ili siva kad dode do boja. 
    Issa super da se Ctg smirio. Sa mnom na pregledu bude uvijek iste 3 cure. Ova jedna nosi blizance, bila je isto tako otvorena zadnja dva puta kad sam je vidila, al sve ok no mora dosta mirovat. Tako da bude to sve ok.

Meni danas kao da je praznik, muz ima slobodno sta nikad u sezoni nema jer se bavi opskrbom brodova. Preuzivljena sam sta je doma cili dan,  a dan je u tjednu radni. 
    Jutros sam isla na secernu epilaciju i idem platit kad istekla kartica, a u novcaniku niti 60 kn. Srecom on me cekao u cekaoni, da sam isla sama bome bi bilo trk opet po doma, pregled po crnom fondu jel ima sta kesa. 

PlavaBorovnica
    05. Srpanj 2018. 14:14

Tinci, koliki drobo :)
    Kolica su lijepa. 
    Ja sam tužna jer sam našla super rabljena kolica preko oglasa koja sam trebala danas dogovoriti kupiti, ali me žena zamjenila s drugom osobom koja ju je zvala i obećala ih njoj. 
    Imena Šimun i Toma su prekrasni prijedlozi. :) 
    Mi još tragamo za imenom, valjda će se ukazati neko koje nam se oboma sviđa  :)

Dea_Rene
    05. Srpanj 2018. 14:40

Curke prekrasne bušice.
    Ja sam isto kod odabira imena tražila da mi ima značenje koje je nama bitno tako da će curka biti Miriam.
    Neznam koju muziku volite ali sam se danas oduševila kada sam našla ovo 
    https://www.youtube.com/watch?v=WnXLQuqtTK0&feature=share \,,/  hahah ima još cool muzike , naravno ovisi ko šta voli 

Dija85
    05. Srpanj 2018. 14:43

PlavaBorovnica

Tinci,koliki drobo :)
    Kolica su lijepa.
    Ja sam tužna jer sam našla super rabljena kolica preko oglasa koja sam trebala danas dogovoriti kupiti, ali me žena zamjenila s drugom osobom koja ju je zvala i obećala ih njoj.
    Imena Šimun i Toma su prekrasni prijedlozi. :)
    Mi još tragamo za imenom, valjda će se ukazati neko koje nam se oboma sviđa :)

A joj, baš šteta za kolica. Nisu ti bila suđena 🤷‍♀️ ali sigurno zato što ćeš sad naći još bolja 😁
    Ja pitala dragog kakva bi on kolica i počela mu nabrajati, a on problijedio 😂 kažem mu ja ajd ja ću ih izabrati sama a ti reci da su lijepa. Uh što mu je bilo lakše 😏 
    Moj m je i dalje za Maja, tako ju i zove, ja i dalje nisam sigurna. 🤔

Endzrue
    05. Srpanj 2018. 14:43

Bruncili

Issa cuvaj se i pazi, mislim da treba izvuc pozitivno u svemu tome sta se desilo- a to je da ces konacno stati i posvetiti se sebi i svom djetetu!
    Mi smo danas bile na dejtu, ne znam tocne centimetre ali je tesko 1320grama. Cerviks mi se cak malo zadebljao i ginekolog je jako zadovoljan slikom, ali i dalje utrici i pazenje. Iduci pregled je za 4 tj i tad veli da krecemo i sa ctg-om.
    Nakon pregleda smo dragi i ja isli do baby center-a da on vidi kolica i tu nam je teta rekla da do 31.7 svi novi clanovi njihova kluba imaju popust 20% na jedan artikal po izboru. Moze bit sve sta pozelite od kolica, robice pa nadalje. I muz i ja smo otvorili svak na sebe jer ce njegovi kupovat autosjedalicu pa da imaju taj dodatni kupon. Dakle curke pravac baby centar po kartice i kupone 😘😘😘

Ja već iskoristila za kolica u baby centru.. Uzeli mutsy nexo.. Jejj.. A taman sam jučer privjesak za dude napravila malog rokeru

05. Srpanj 2018. 14:47

Samo da vas pozdravim ne mogu vas sve popratiti ali sve ste prekrasne!!!!
    Moji bubrezi su pod kontrolom !! 
    Ali secer!!!!- 5.1 na tašte i frknuli su me na dijetu!!!! Eto! Jesu još koga tako??

christyy
    05. Srpanj 2018. 14:51

Endzrue to si ti radila?? Ja sam takav samo druge boje mislila naručiti...
    Tinci divan trbuh 

mimmyx
    05. Srpanj 2018. 15:00

LEA1202

Samo da vas pozdravim ne mogu vas sve popratiti ali sve ste prekrasne!!!!
    Moji bubrezi su pod kontrolom !!
    Ali secer!!!!- 5.1 na tašte i frknuli su me na dijetu!!!! Eto! Jesu još koga tako??

Moj secer 5.6 uzas ,stroga dijeta .... I jos k tomu me danas bubrezi bole uzasno ,samo trreba od njih problema....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI