Dija, ja sam mislila ovako nešto u 56 veličini. Mislim da ću u 50 uzeti samo koji bodić i to možda.
Mimmyx, ja sam na dijeti. Krajem mjeseca moram na OGTT, pa ćemo vidjeti kakvo je stanje.
Da, bolje je nesto jednostavnije. I ja cu uzeti neutralno ipak za svaki slucaj. Idem pregledati sto ima na c&a. Hvala 😘
Rorry da, sad i na njihovoj stranici vodim da pise da se ne treba naruciti. Ali znas sta me zbunjuje. U uputi od doktora pise javiti se na V. Vrhovac te uciniti GUK profile kod kuce uz odredjivanje na prvom posjetu i hba1c te tsh.
Pa sad ne kuzim da li moram prvo doc tipa ujutro da mi izvade krv pa popodne po taj pribor za doma i predavanje, ili ce oni te vrijednosti izvaditi iz tih uzoraka koje ja donesem
url=https://lilypie.com]
Isssa, nadam se da je tlak bolje :)
Tea686, petrapp, baby.nb1, schinin, nestrpljiva, DeaRene, garavusa, baby.k, jelena, divne buskice!
Palcica12, uzivajte na ljetovanju :)
Dija, azurirala sam te u tablici :)
Nestrpljiva, bravo za napredak i javi se cesce
Netko je pitao za prisustvo muza na pregledu, moj je bio samo jednom, kad sam radila anomaly scan. Kad idem privatno je uvijek samnom.
Nadam se da su svi ogtt-i i pregledi dobro prosli :)
Baby.k, bravo za pregled i napredak, super da se cista povukla! :)
PlavaBorovnica, nadam se da si ok nakon sudara
Dija, mi cemo za izlazak iz rodilista staviti bodi, kombinezon s dugim rukavima, carapice i kapicu, u velicini 56.
Isssa, sretno na pregledu :)
Mimmyx, zao mi je zbog secera i dijete, ali mozes ti to :) Koje su ti vrijednosti ogtt-a?
Svekyca, bravo za pregled :)
Mene ubija ova sparina i tesko, tmurno vrijeme, jedva dolazim do zraka, nadam se da ce za par dana biti bolje :)
Danas rucam samo neku salaticu, a navecer idemo u izlazak :)
Rorry da, sad i na njihovoj stranici vodim da pise da se ne treba naruciti. Ali znas sta me zbunjuje. U uputi od doktora pise javiti se na V. Vrhovac te uciniti GUK profile kod kuce uz odredjivanje na prvom posjetu i hba1c te tsh.
Pa sad ne kuzim da li moram prvo doc tipa ujutro da mi izvade krv pa popodne po taj pribor za doma i predavanje, ili ce oni te vrijednosti izvaditi iz tih uzoraka koje ja donesem
Mislim da prvi odlazak gore obave edukaciju kako si vadiš krv i plan prehrane, a onda naknadno nosiš ili rezultate ili uzorke k njima.
Mislim da prvi odlazak gore obave edukaciju kako si vadiš krv i plan prehrane, a onda naknadno nosiš ili rezultate ili uzorke k njima.
Sama si moras krv vadit!? 😱
Svaka cast onome tko uspije!
Isssa, nadam se da je tlak bolje :)
Tea686, petrapp, baby.nb1, schinin, nestrpljiva, DeaRene, garavusa, baby.k, jelena, divne buskice!Palcica12, uzivajte na ljetovanju :)
Dija, azurirala sam te u tablici :)
Nestrpljiva, bravo za napredak i javi se cesce
Netko je pitao za prisustvo muza na pregledu, moj je bio samo jednom, kad sam radila anomaly scan. Kad idem privatno je uvijek samnom.
Nadam se da su svi ogtt-i i pregledi dobro prosli :)
Baby.k, bravo za pregled i napredak, super da se cista povukla! :)
PlavaBorovnica, nadam se da si ok nakon sudaraDija, mi cemo za izlazak iz rodilista staviti bodi, kombinezon s dugim rukavima, carapice i kapicu, u velicini 56.
Isssa, sretno na pregledu :)
Mimmyx, zao mi je zbog secera i dijete, ali mozes ti to :) Koje su ti vrijednosti ogtt-a?
Svekyca, bravo za pregled :)
Mene ubija ova sparina i tesko, tmurno vrijeme, jedva dolazim do zraka, nadam se da ce za par dana biti bolje :)
Danas rucam samo neku salaticu, a navecer idemo u izlazak :)
Nisu mi jos rekli nalaze samo kad sam zvala ginekologicu rekla je da je povisen i samo za prvi mi je rekla 5.6<5.1
Mi smo jucer bili na kontroli. Bio je i dragi s nama. Beba se super razvija. Izmjerio je obzjam glave, trbuha i bedrene kosti i sve je u par dana razmaka. Doktor kaze da je sve to super.
Na zadnjoj kontroli prije mjesec dana rekao nam je da je curica. U medjuvremenu smo bili na 4d ultrazvuku kod privatnika i dobili jasnu sliku decka. Da bi nam jucer doktor opet tvrdio da on vidi curicu. E sad neznam tko je tu lud. 😀
Inace smo sad 22 +4, tak da mislim da se vec jasno moze ustvrditi sto je.
Sto se tice ogtta, ja sam ga radila prije 2 tjedna i zadnja vrijednost mi je 4.1 sto mi je doktor rekao da je granicni i da malo pripazim, iako meni to ne djeluje ko granicni.
Justme123 da da onima kojima nije u redu guk profil, onda moraju raditi kućne guk profile zbog kontrole i to samostalno...meni je i od same pomisli muka!
Mislim da za tsh i Hba1c moras doci ujutro i to ide neovisno o profilu. U 12 imas edukaciju gdje ti da papire s dijetom, objasni na sto trebas paziti i dobijes kuvertu s epruveticama i lancetama i objasni ti kak vadis krv. I onda kad to izvadis, doneses drugo jutro, a dan iza toga opet u 12 imas kontrolu profila.
Al imas broj na netu od glavne sestre trudnicke ambulante koja je jako ljubazna i najbolje da nju pitas.
Sortiraj odgovore
Najstariji