Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Srpanj 2018. 11:13

Dija85

Nina ❤

Jutro! Pljustalo i kod nas, ovo ljeto se stvarno pretvara u jesen 🤔
    PlavaBorovnica drago mi je da si dobro 😊
    Jelena lijepa mala busica 😊
    Evo vam jedna slicica da se malo nasmijete 😂

😂😂😂😂😂 odlična slika!
    Cure, što se tiče kompletića za izlazak iz rodilišta, koju veličinu da gledam? 56? Vidim da ide od 50. Pa za svaki slučaj možda 56 🤔 i ne znam što bi bilo bolje za tako malu bebicu, onaj jednodijelni komplet sa kapicom i bodijem ili ne znam, mogu bilo šta? Ne znam šta je bebici udobnije za jesen

Te velicine idu po duzini/visini djeteta, znaci 50 je za bebu do 50 cm duzine, znaci bolje uzeti 56 , moji su oboje u 56 isli van iz bolnice :)

mimmyx
    04. Srpanj 2018. 11:17

Jutro curke,ja imam povisen secer ,uzaas
    Jer ima jos koja trudnica povisen , moram na strogu dijetu

Gold👑
    04. Srpanj 2018. 11:36

Pozdrav cure ☺️
    Plava borovnica drago mi je da ste dobro 🤗
    Snovi su vam ludilo, ja isto svasta sanjam cudno, al brzo zaboravim sto je bilo...
    Mi smo jutros bili na pregledu, ovaj put je doktorica bila sigurna da je cura, teska je 1542 g 💖  samo salje me na guk profil u bolnicu iako kaze da ne spadam pod rizicne ni po izgledu ni po nalazu, ali su vrijednosti blizu granice pa eto za svaki slucaj 😒 bas mi se ne da ali eto morat cu jedan dan ic to odradit...
    Cure koje jos imaju pregled sretno i uzivajte 😘

Baby.k
    04. Srpanj 2018. 11:39

Dija, ja sam mislila ovako nešto u 56 veličini. Mislim da ću u 50 uzeti samo koji bodić i to možda.

ja sam na dijeti. Krajem mjeseca moram na OGTT, pa ćemo vidjeti kakvo je stanje.

Baby.k
    04. Srpanj 2018. 11:42

Isssa, sretno na pregledu, uživaj 😊😊
    Svekyca, bravo na pregledu, curka je već velika😍

• Rorry
    04. Srpanj 2018. 11:42

Pozdrav cure  ja sam nocas prelose spavala,  mozda 2 sata ukupno. 
    Ja sam isto na dijeti zbog secera. Trebala sam danas raditi profil,  ali sam to pomaknula za sutra,  valjda cu nocas bolje spavati.  
    Svekyca, bravo za pregled i curicu!  Issa,  sretno 
    Plavaborovnica, drago mi je da tebi i bebici nije nista 🤗

04. Srpanj 2018. 11:57

Dobro jutro!
    Evo slika za 25tt jer kasnim od jucer, pa procitam zaostatke :)

25tt, +5kg
    25tt, +5kg
    Baby.nb1
    04. Srpanj 2018. 12:05

Hahaha prejaka slika! 
    Robica i velicone i mene totalno zbunjuju... 
    Mimmyx i ja sam ti na dijeti. S tim da mi je secer (prva vrijednost) bila 5,1 znaci bas na samoj granici.
    Cure jel znate mozda jel se za Vuk Vrhovac za GUK profil trebam naruciti ili samo dodjem s uputnicom? 

url=https://lilypie.com]

• Rorry
    04. Srpanj 2018. 12:11

Baby. Nb1,  samo dodjes s uputnicom. 

petrapp2605
    04. Srpanj 2018. 12:18

Baby.k

Dija, ja sam mislila ovako nešto u 56 veličini. Mislim da ću u 50 uzeti samo koji bodić i to možda.
    Mimmyx, ja sam na dijeti. Krajem mjeseca moram na OGTT, pa ćemo vidjeti kakvo je stanje.

Ove kompletiće sam i ja već gledala, sviđaju mi se. A i neutralni su, pa ako ne moja beba ipak odluči držati u neizvjesnosti što se tiče spola do prvog pravog sastanka bit će pun pogodak 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.