Što se tiče bontona i zdravog razuma,ustajanja starijima i trudnicama, ne mogu prihvatiti da su ljudi tako egocentricni. Žao mi je zbog vaših iskustava..
Moja iskustva su zasad pozitivna, ljudi (i žene!) me propuštaju u trgovini, šalterima, cesti, bolnici... Ne očekujem od starijih ljudi da ustanu jer znam da i oni imaju svoje boljke, i ako se ponude odbijem.
Jedino ne podnosim ljude koji se guraju, bilo na ulici jer žure, nekom kulturnom događaju, i kad ne vide što je oko njih, tu uvijek strepim da ne dobijem laktom u trbuh a inače sam osjetljiva na osjećaj osobnog prostora. Ili oni koji ti stanu tik iza leđa u redu jer misle da će tako red brže ići 🙅😫
Jelena lijepa busica. Znaci ti nocas ciglama mlatila okolo. 😂I ja sam nocas neke nenormalne snove imala. Mama nam je rekla da odlazi od doma i da je nece biti neko vrijeme i samo otisla. Proplakala sam pola noci.
Vidim kutijicu od leca 😄😄 i ja ih nosim. Kod mene je - 5,50🤓
url=https://lilypie.com]
Ja jos nemam nikakva iskustva s pristojnoscu jer se jos ne vidi kako spada....inace ja sam vise zabrinuta da me u guzvama netko ne gurne ili slicno i nadam se da ce tu bit strpljivi a sto se ceksonica tice kontam da je bar zasad potrebnije mjesto starijima ili mamama s malom djecom nego meni....mozda bi se razocarala da me ne pusti neki mladji decko ili cura ali kod doktora uvijek mislim ..ovi su svi jadni bolesni a ja samo trudna, hvala Bogu!!!
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Jutro! Pljustalo i kod nas, ovo ljeto se stvarno pretvara u jesen 🤔
PlavaBorovnica drago mi je da si dobro 😊
Jelena lijepa mala busica 😊
Evo vam jedna slicica da se malo nasmijete 😂
Jutro svima!
Nina dobra!
PlavaBorovnica sad sam pročitala što ti se jučer desilo, i više nego drago mi je što je sve u redu s tobom!
Ma kulture nigdje, nažalost se gledaju samo svoje guzice. Ja sam se jako neugodno šokirala tamo 22.6. kad sam s mužem čekala 45 min na red za blagajnu, a doslovno imali par stvari, a ispred nas svi sa punim kolicima, i nitko da bi pustio trudnicu...došlo mi je da plačem, pošto više nisam mogla nekako sam se provukla i sjela na klupicu ispred dućana i čekala da muž dođe na red. Ali takva je i kultura u prometu, neki moraju sad i odmah ispred tebe, u pon sam sama išla u zg autom, tako sam se iznervirala na putu do doma kroz grad da sam rekla mužu da nema šanse da mi više pusti samu jer sam preživčana kad vidim kak mi pokušavaju oduzet prednost i da će me još netko natuč.
Jelena lijepa busica. Znaci ti nocas ciglama mlatila okolo. 😂I ja sam nocas neke nenormalne snove imala. Mama nam je rekla da odlazi od doma i da je nece biti neko vrijeme i samo otisla. Proplakala sam pola noci.
Ja sam - 5.25.
Primjecujem da ih u zadnje vrime ne mogu nosit koliko prije, 8-9 h maksimalno izdrzim. A bez njih sam ka bez noge, jos imam lose naocale jer mi je kad sam zadnji put bila na pregled rekla mi je da bi tribala bit bez leca toliko dana koliko nosim godina, a ja lece nosim od 11 god, znaci najmanje 17 dana sam tribala bit bez da bi mi izmjerila dioptriju za naocale.
Kako mi je to nemoguce bilo samo sam napravila naocale po ovoj dioptriji sa pregleda od leca.
Jutro! Pljustalo i kod nas, ovo ljeto se stvarno pretvara u jesen 🤔
PlavaBorovnica drago mi je da si dobro 😊
Jelena lijepa mala busica 😊
Evo vam jedna slicica da se malo nasmijete 😂
😂😂😂😂😂 odlična slika!
Cure, što se tiče kompletića za izlazak iz rodilišta, koju veličinu da gledam? 56? Vidim da ide od 50. Pa za svaki slučaj možda 56 🤔 i ne znam što bi bilo bolje za tako malu bebicu, onaj jednodijelni komplet sa kapicom i bodijem ili ne znam, mogu bilo šta? Ne znam šta je bebici udobnije za jesen
Ciglom u glavu, ni više ni manje 😂😂😂😂😂baš sam se nasmijala do suza 😂😂😂😂
Plava borovnica super da te ništa ne boli 😀
Jel ima neko još danas pregled? Ja imam u 17 😀, idem na dejt 😍
Dija85 pa mislim da će većini 56 biti ok veličina, a nekako sam mišljenja što jednostavnije to bolje, sa što manje prevlačenja preko glavice, meni se tako sviđaju bodići koji imaju kopčanje po dužini tijela i dolje među nogicama, samo ručice i nožice treba ugurati unutra.
Ja sam - 5.25.
Primjecujem da ih u zadnje vrime ne mogu nosit koliko prije, 8-9 h maksimalno izdrzim. A bez njih sam ka bez noge, jos imam lose naocale jer mi je kad sam zadnji put bila na pregled rekla mi je da bi tribala bit bez leca toliko dana koliko nosim godina, a ja lece nosim od 11 god, znaci najmanje 17 dana sam tribala bit bez da bi mi izmjerila dioptriju za naocale.
Kako mi je to nemoguce bilo samo sam napravila naocale po ovoj dioptriji sa pregleda od leca.
A bome te razumijem... Vidis meni to nisu rekli kad sam isla na pregled za naocale, a i da jesu, rekla bi da naprave ovako jer isto u tom trenu naocale nisam imala, a to nije dioptrija s kojom ja mogu funkcionirat bez icega. Vidis sad se ne sjecam, koliku su mi stavili na naocale, ali mislim da se razlikuju ona za naocale i ona za lece. Meni jos uvijek ne smetaju, ali citala sam da u trudnoci znaju smetat i cak da se i dioptrija zna pogorsat, al da ne treba reagirat, jer se nakon trudnoce vrati kako je bilo
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji