Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Endzrue
    03. Srpanj 2018. 21:18

Baby.k

Hvala vam cure😘😘😘
    Ja sam ostala u šoku, vaga pokazuje +7 kg od zadnjeg pregleda. Ginekolog nije ništa komentirao. Ja sam zatvorena, cerviks 5.39 ako je to to😁 Na OGTT mi je rekao da odem tek krajem mjeseca. A moj Mihael je odlično! 😍😍 Težak je 688 grama, mjerama odgovara tjednu u kojem se nalazimo, cista na mozgu se povukla hvala Bogu. Evo i slikica😘

Awww mi sa curkom u 22+2 biki 624g :D tenkić moj

Endzrue
    03. Srpanj 2018. 21:22

Sad ovo od Plave Borovnice bude svima na primjer da se vežu koliko im god bilo  neudobnojer i najmanji trzaji nama rade problem a sad zamisli malo krhko novorođenče u košari a ne u autosjedalici.. Ili da bisu kontra smjer.. I sve kao neće se to nama dogodit  a vidi.. Sekunda.. Draga nadam se da nije ništa  strašno

Dija85
    03. Srpanj 2018. 21:35

Nešto bih pitala... danas mi je pao šećer. Znam da je sigurno to jer mi se već dva puta prije trudnoće to dogodilo, tada mi je šećer bio oko 2.5 ne sjećam se točno. Uglavnom, umor, vrtoglavica, treskavica i znojenje, nije mi jasno kako jer sinoc sam jela voća, jutros musli sa jogurtom i popila kavu sa šlagom. Ali bez šećera jer ima šlaga. Popravila sam to u roku od 15 min mi je bilo bolje. Sjela sam i najela se voća, ali opet zanima me može li to naštetiti bebici? Radi li joj to neki stres, nešto? 

Baby.k
    03. Srpanj 2018. 21:47

Endzrue

Sad ovo od Plave Borovnicebude svima na primjer da se vežu koliko im god bilo neudobnojer i najmanji trzaji nama rade problem a sad zamisli malo krhko novorođenče u košari a ne u autosjedalici.. Ili da bisu kontra smjer.. I sve kao neće se to nama dogodit a vidi.. Sekunda.. Draga nadam se da nije ništa strašno

Istina. Meni je navika prvo kad sjednem u auto vezati se, pa možemo dalje. Nikad se ne zna, zlu ne treba puno.

Jelennnna
    03. Srpanj 2018. 21:54

Endzrue

Jelena M

Jos da vam ispricam malo o ophodjenju nekih zena prema trudnicama u Splitu. Ugl kad sam isla po namirnice, vec lagana guzva bila u ducanu (cca 3-4 ljudi za hladnjakom s salamama i sirom). I ugl iza mene zaleti se da me prestigne neka 

Ja ću samo nadodat.. Solin.. 

Slazem se s tobom skroz. Ovdje je bas zadrta sredina za x stvari, pola ljudi su homofobi, totalni nacionalisti. Stvarno ima smijesnih nekih stajalista, nema tu pomoci.
    Najsmijesnije mi je bilo kad sam jednom tako rekla da ne namjeravam doma muzu kuhat svaki dan kad budem radila, vec se organizirat tj napravit tipa za vikend 2-3 jela kad imam vremena ili uvecer i onda samo malo doradit kad stignem. To je bilo show, kao sok i nevjerica. Kao nije zdravo, ne mozes tako odgajat djecu. Hahhha. Jos mi je najjace koliko zena mora jurit s posla doma, a muz vec doma 2 h al ne ceka se zena da im servira. 

Jelennnna
    03. Srpanj 2018. 21:58

Dija85

Nešto bih pitala… danas mi je pao šećer. Znam da je sigurno to jer mi se već dva puta prije trudnoće to dogodilo, tada mi je šećer bio oko 2.5 ne sjećam se točno. Uglavnom, umor, vrtoglavica, treskavica i znojenje, nije mi jasno kako jer sinoc sam jela voća, jutros musli sa 

Vjerujem tipa da ti se to stalno dogadja ne bi bilo pozeljno tokom trudnoce. Ja sam se zimi hranila po LCHFu i cesto bila u ketozi tj ulazila u taj jako niski krvni secer kad ti se srce uzlupa i sl. 
    Ugl cim sam saznala da sam trudna sam ubacila voce za dorucak i jos jedan ugljikohidratni obrok jer sam nasla na x mista da je ketoza nepovoljno stanje tokom trudnoce.

Nas_bebac
    03. Srpanj 2018. 22:03

Uh i ja se vezem koliko god bilo neugodno mi... Nadam se da nije nista
    Šta se tiče puštanja preko reda kapu skidam muškarcima jer oni su jedini do sada koji su me pustili preko reda, zene ko da su bešćutne pa ne puptaju ispred ... Neznam.... Al svaki put se iznenadim i to lose... 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Looda_vila
    03. Srpanj 2018. 22:10

Nas_bebac

Uh i ja se vezem koliko god bilo neugodno mi… Nadam se da nije nista
    Šta se tiče puštanja preko reda kapu skidam muškarcima jer oni su jedini do sada koji su me pustili preko reda, zene ko da su bešćutne pa ne puptaju ispred … Neznam…. Al svaki put se iznenadim i to lose…

Danas dodem kod doktorice po uputnicu i doznaku, pokucam da ne cekam u redu, veli moze..evo pricekaj 10 min. Reko nema problema...vani 5 mladih cura/zena sjedi svaka bulji u mobitel ko zombi ni da bi pitali zelis li sjest , nista.. nije mi ni bilo do sjedenja,,al mislim si u glavi gdje je nestao odgoj, kultura..empatija...sto god... 🤔😐

Nina ❤
    03. Srpanj 2018. 22:22

Mislim da cete jako rijetko dozivjeti da vas netko pusti preko reda ili vam ustupi mjesto da sjednete. Ja s malim hodam na fizikalne, uvijek je puna cekaona sto starijih sto djece i nitko od njih se nije ustao ili bar mi ponudio da sjednem tako da redovito stojimo 😒 i krivo mi je to vidjeti jer sam ja odgajana tako da dam prednost starijima/invalidima/trudnicama i tako ucim svoje dijete pa se pitam gdje je nestala ljudskost i dal stvarno vecina ljudi ne vidi dalje od svog nosa i guzice 🤔

Dija85
    03. Srpanj 2018. 22:26

Jelena M

Dija85

Nešto bih pitala… danas mi je pao šećer. Znam da je sigurno to jer mi se već dva puta prije trudnoće to dogodilo, tada mi je šećer bio oko 2.5 ne sjećam se točno. Uglavnom, umor, vrtoglavica, treskavica i znojenje, nije mi jasno kako jer sinoc sam jela voća, jutros musli sa

Vjerujem tipa da ti se to stalno dogadja ne bi bilo pozeljno tokom trudnoce. Ja sam se zimi hranila po LCHFu i cesto bila u ketozi tj ulazila u taj jako niski krvni secer kad ti se srce uzlupa i sl.
    Ugl cim sam saznala da sam trudna sam ubacila voce za dorucak i jos jedan ugljikohidratni obrok jer sam nasla na x mista da je ketoza nepovoljno stanje tokom trudnoce.

Ja isto pojedem voca ujutro, a i muesli su mi nekad s komadicima cokolade nekad sa susenim jagodama, kako kada. Ako se ponovi opet ubrzo pitat cu ginekologa sta da radim. Hvala ti 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.