Nešto bih pitala… danas mi je pao šećer. Znam da je sigurno to jer mi se već dva puta prije trudnoće to dogodilo, tada mi je šećer bio oko 2.5 ne sjećam se točno. Uglavnom, umor, vrtoglavica, treskavica i znojenje, nije mi jasno kako jer sinoc sam jela voća, jutros musli sa
Vjerujem tipa da ti se to stalno dogadja ne bi bilo pozeljno tokom trudnoce. Ja sam se zimi hranila po LCHFu i cesto bila u ketozi tj ulazila u taj jako niski krvni secer kad ti se srce uzlupa i sl.
Ugl cim sam saznala da sam trudna sam ubacila voce za dorucak i jos jedan ugljikohidratni obrok jer sam nasla na x mista da je ketoza nepovoljno stanje tokom trudnoce.
Ja isto pojedem voca ujutro, a i muesli su mi nekad s komadicima cokolade nekad sa susenim jagodama, kako kada. Ako se ponovi opet ubrzo pitat cu ginekologa sta da radim. Hvala ti 😘

Uh i ja se vezem koliko god bilo neugodno mi… Nadam se da nije nista
Šta se tiče puštanja preko reda kapu skidam muškarcima jer oni su jedini do sada koji su me pustili preko reda, zene ko da su bešćutne pa ne puptaju ispred … Neznam…. Al svaki put se iznenadim i to lose…
Danas dodem kod doktorice po uputnicu i doznaku, pokucam da ne cekam u redu, veli moze..evo pricekaj 10 min. Reko nema problema…vani 5 mladih cura/zena sjedi svaka bulji u mobitel ko zombi ni da bi pitali zelis li sjest , nista.. nije mi ni bilo do sjedenja,,al mislim si u glavi gdje je nestao odgoj, kultura..empatija…sto god… 🤔😐
Bas to! Neznam u kome smjeru idemo ali bome mislim da san vise pristasa maminog odgoja "ako ne kazes dobar dan, doviđenja, hvala , molim, i ostale osnove bontona si dobio dve iz uha pa si znao... Tako bi trebalo i danas jer ocito se to izgubilo...
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Ziva istina cure moje! Ljudi su postali ko roboti! Nitko ne mari za nikoga! Mene isto to smeta, jer su me ucili drugacije! Jedino sam od mladog decka u banci dozivjela da me pustio preko reda. Cak nekad imam osjecaj da su nervozni sto sam stala pored njih pa sad imaju osjecaj da bi nesto trebali. Nekad se pitam jesam li budala sto se ustajem starijem, pustam preko reda i sl., al kad tako naucis ne znas drugacije

url=https://lilypie.com]
Endzrue ja sam ti u prvoj trudnoci cekala novu karticu za tekuci i s trbuhom do zuba usla u banku samo pitat na salter jel ta kartica dosla (zena mi je mahnula nek dodem k njoj na salter jer je vidjela da samo sta ne rodim) i ludak neki od 100 kila skocio sa stolca i na mene da di cu ja i sta ja mislim tko sam, on ceka vec pola sata, srecom, muz mi je bio prisutan pa se on umjesao, zastitar je SJEDIO, a to ti je ZAGREB!! Ja otad ne idem preko reda ni kad me pustaju jer necu da me neka budaletina jos nabije trudnu jer on ceka pola sata, jadan.

Plava borovnica nadam se da će ti vrat do jutra proći, ako ne prođe idi doktoru, ne treba biti jak udarac da povrijediš nešto. Imala sam nažalost to iskustvo, svaki tjedan godinu dana sam išla na kontrole na Rebro zbog žile u vratu koja je u udarcu stradala i nije mi dovoljno mozak opskrbljivala kisikom, a i diskovi i ligamenti su jako stradali, uglavnom kako se ozljeda hladi sve više i više boli ako nešto nije u redu, ja u gipsu na kraju završila u špici ljeta 😥, ako te ništa ne boli nemoj brinuti 😀
Super svima za preglede, slikica je prekrasna 😍
A kaj se tiče kulture ponašanja nisam imala nekih negativnih iskustava, jednom samo kad sam radila OGTT i lik mi sjeo na mjesto i kad je skužio da sam trudna samo se naslonio na zid ko fol spava 😂, a kaj se tiče svega ostalog stvarno su ljudi oko mene super, nekad mi bude i neugodno 😊

Dobro jutro, kod mene kiša i grmljavina. Ja uživam. ⛈
Što se tiče ponašanja prema trudnicama, da, ima svakakvih, do sad sano neugodno iskuatvo u pošti gdje me čiko kojeg znam pustio preko reda a onaj iza njega nije prestajao pričati i žaliti se. A to ostavljanje košare u trgovini da ti "čuva" red i onda trčanje po trgovini po jos 5 stvari mene ne diraju, kalva je to fora? Svašta. Preskocim košaru i stavim svoje. Ako te nema u redu tko te j...

Dobro jutro! 😊
Čitam i ne vjerujem. Ja stvarno nisam imala neugodna iskustva, ali netko je napisao da muškarci imaju više obzira nego žene i to je istina. Kad god su me negdje propustili, to je bio muškarac. Kada sam išla kod zubarice jer me bolio užasno zub, dečko mi je htio prepustiti svoj termin pa će on čekati ili se ponovno naručiti. Nisam pristala ali opet ti je drago vidjeti da ima i normalnih ljudi. Puštali su me prije reda i u ljekarni i dućanu, a jučer mi se gospodin dignuo u busu jer je vidio da sam trudna i jarim veliku torbu sa stvarima.

Dobro jutro!
Hvala vam svima što brinete 😘😘😘
Nemam bolova od jučerašnjeg udarca, i osjećam bebu aktivno svo vrijeme. Navečer sam pošla na plivanje da malo opustim leđa, ništa ne škljoca. Mada sam svjesna koliko takav udarac. ma koliko bio lagan može biti opasan. Bogu hvala, sve dobro. Danas će me moja kuma doktorica pogledati za svaki slučaj.
A moja beba mi je baš dobra :) Kad joj kažem da se nije dugo protegnula i da se pomakne malo za mamu da se ne brinem, ne prođe više od dvije minute, eto je negdje lupne 😚 Znam da je poprecno smještena zasad, no nekidan je osjetih ko da mi nogicama broji rebra,i muž vidio jer je iskocilo pod kožom, a kasnije eto je opet niže prema boku. Čak sam pomislila da se okrenula možda...
Kako ste vi jutros?

Nešto bih pitala… danas mi je pao šećer. Znam
Vjerujem tipa da ti se to stalno dogadja ne bi bilo pozeljno tokom trudnoce. Ja sam se zimi hranila po LCHFu i cesto bila
Ja isto pojedem voca ujutro, a i muesli su mi nekad s komadicima cokolade nekad sa susenim jagodama, kako kada. Ako se ponovi opet ubrzo pitat cu ginekologa sta da radim. Hvala ti 😘
Nema na cemu.
Ne bi ti od prehrane trebalo biti ako se tako hranis, vjerojatno ti se samo jednom pojavilo.

Meni jztros 25 :-)
Danas mi je totalni relax, nema kuhanja, malo do centra prodjirat i predvecer setnja uz more.
Trudnicki snovi su mi show, nocas sanjam da me muz kao prevario tj poljubio se na nekoj zabavi s nekom curom, ka da nije kriv, al samo da se nije maka kad ga je poljubila jer je pijan bija. I onda kasnije scena udarim ciglom kumu jer ga nije sprijecila dok me nije bilo na zabavi pa mi bude zao sta sam ju udrila te udrem sebe ciglom po glavi. I onda ka zakljucak u snu ka to mi se dogodilo jer previse lutam okolo umjesto da sam s njim.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji