Baby.k bravo za pregled i povlacenje ciste! Predivna slikica😍 sve bebice nam imaju rukice na glavi:))
Pa 7 kg nij3 strasno ako nisi 7 tjedana bila na pregledu.
Borovnica jao! Mogu si mislit kako si se prepala! Hvala bogu da nije nista goreg! A ti pripazi sad koji dan da nebi ipak bilo posljedica od sudara ma koliko on lagan bio.

BabyK bas si zgodna ❤️ a vidi njega srce malo prekrasno😍 bravo za cistu. A cuj pozu, joj opet ovi sa svojim slikanjem 😄😄
Bravo za sve preglede. Meni je glukoza bila pjesma, bila bi jos popila da je bilo 😂😂
Meni je tsh bio 4,nesto
PlavaBorovnica ajme grozno. A da odes da ti pogledaju vrat? Te trzajne ozljede znaju biti zeznute

url=https://lilypie.com]
Slaszem se s Baby.nb1, PlavaBorovnica bilo bi dobro otic da te pregledaju da budes sigurna da je sve ok.
Baby.k predivan je! Super da se ta cista povukla, sigurno ste odahnuli kad ste culi

Baby.nb1 - onako kako te ja zamišljam i doživljavam, imam osjećaj da si i kriške limuna poslagala po rubu čaše i zamišljala da si na koktelu
Borovnica - jao, žao mi je ali najvažnije da je sve ok, lim se lako popravi
Shinin - ma svjesna sam ja toga i stvarno mi je jako puno značilo što si mi potvrdila moje sumnje vezano za gomilanje kilograma. Realno, evolucija se pobrinula da "iznesemo" trudnoću do kraja čak i za razdoblje gladovanja, zato su žene i sklone debljanju u trudnoći da stvaraju "zalihe" a kod mene je to izraženije zbog prethodnog stanja "zaliha". Samo je jaaaako nelagodno kada te svi pomalo osuđujuće gledaju, a vjerojatno ima utjecaja i taj trend "holivudskih trudnoća" da se u roku od 2 mjeseca MORAŠ vratiti u top formu. Sad mi moja kuma kaže (isto mršavica) da si zadržim barem 10kg nakon trudnoće
Dea i ja smo se sinoć totalno neplanirano upoznale Slučajno sam ju prepoznala iz auta - nekako mi pupo i psići bili poznati. Samo što se mozak upalio tek nakon 100m pa sam natjerala muža da okrene auto nasred ceste.
JelenaM - ja sam zapravo doživjela sasvim suprotno. U Lesnini me propustio neki čovjek kojemu žena isto trudna kao i ja, a 10min poslije me neka gospođa u Lidlu pustila ispred sebe i rekla da me je vidjela i u Lesnini na kasi. Baš sam se ugodno iznenadila.
Issaa
Garavusa hahahaha, nisam, nisam, al je teta u labosu bila tak ponosna kad sam rekla da je bas fino. Veli sva bitna, to vam je zato sto mi stavimo limuna 😄

Ja evo bila u kupovini, kupila sam sve sa liste 😜 I malo vise 😂😂😂 dosla ja tamo a oni taman frisko pecivo vade, a ono miriseeeee... kupila sam toliko junka i slatkise da nisam toliko mislim zadnjih godinu dana....
Michael je nesto divno 😍😍😍😍 bravo za pregled 🎉
Bas_bebac Pogled je vrh 😍
PlavaBorovnica vjerovatno nije nista ali ako te je tako trznulo, radije trkni da te pogledaju.... nije da te plasim ali od tog “trznulo me” moze biti svasta.... idi bar nas da umiris.
Isssa lab kaze da je do 4,5 TSH normalan, po mom iskutsvu pacijenti se najbolje osjecaju sa TSH 1-2. Ja napr. Kad imam 2 vec skoro imam hippo-krizu .... sto se T tice za zacece je najbolje TSH ispod 0.1, za ugnjezdenje 0,5 a odrzavanje t 1-2 😉 to je ono optimalno, ne znaci ako nije tu da ce nesto krenut krivo. Najvaznije za razvoj bebe je da su fT3 i fT4 u granicama normale
Endzrue Imas pravo, vjerovatno je glad I puuuno lakse za popit... ja sam prosli put dobila na sobnoj temperaturi, malo je reci da je bilo odvratno

A jebemu zaboravila sam gore napisati 😣😣
Isssa ja upalila ventilator i pokrila se jorganom 😂😂😂

Borovnica sreca da je sve ok zavrsilo.
Garavusa inace i ja imam super iskustva, al ova mi je jutros presmijesna bila.

Borovnica sreca da je sve ok zavrsilo.
Garavusainace i ja imam super iskustva, al ova mi je jutros presmijesna bila.
Ma strašno! Dno dna!
Hvala naše drage tete klokanice❤❤❤
Pao nam je kamen sa srca kad je rekao da ciste više nema i da je sve u najboljem redu. 😊 I opet sam naručena tek 17.8.😭
PlavaBorovnica, žao mi je, isto to se i nama dogodilo kad sam ja bila u 12-om tjednu. Ne bi bilo loše otići na pregled kao što su cure već rekle, za svaki slučaj.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji