Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nas_bebac
    03. Srpanj 2018. 16:53

Isssa ti si jos dobra ja sam na pocetku kada sam pocela sa eutiroxom bila na 4.30
    Baby. K izgkedas fenomenalno 😊😊😊
    Garavusa ti izgledas woooowww 😍😍
    Evo moj pogled 😍😍

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

03. Srpanj 2018. 16:58

Isssa

Schinin

GravusakaostojeJustme rekla, vecsam pisala: prvo i sa tih +15 izgledas fantasticno, drugo pozdravi svog dr. i reci mu da malo prouci literaturu ako vec nema iskutsva. shvatam te potpuno da ti nije svejedno, evo ja sam dr. savrseno sam upoznata sa funkcijama ljudskog tijela i opet kad mi dr nesto kaze nije mi svejedno, ma koliko ja znalo sto se i kako i zasto desava. te smjernice/tabelice koliko se treba dobiti u trudnoci su za prosjek! a ti sa svojom visinom i kilazom prije T spadas vec u definiciju pothranjenosti, ergo daleko si ti duso od prosjeka. za zdravu, normalnu trudnocu ti se MORAS udebljati. trudnoca jeste drugo stanje, da ti sad ne nabrajam i objasnjavam sve procese koji su u tvom tjelu sad na dnevnom redu, ali samo zamisli da ti stvaras noco bice - zapoceto od dvije male stanice i to ce na kraju biti prava mala beba. pa da od marcipana pravis figuricu za kolac - koliko ti vremena i energije treba i jos imas "gotov" materijal a u trudnoci ide sve od pocetka. da bi to mogla izvesti, treba energije ergo udebljaces se. iskreno, nemoj se uvrijediti, ti si tek sad normalna sa tezinom. manje bi bilo opasno i za tebe i za bebu, sve ukupno ti zelim reci da si ti savrseno normalna i da se ne brines zbog netakticnosti ( i neznamnja) svog dr.
    Isssa nije stitnjaca poludila neg si trudnanormalno je da "potreba" za hormonima stitne raste u trudnoce, em ti treba za trudnocu, em tijekom trudnoce se proizvodi posebni protein koji se "zakaci" hormone stitne a ond aoni nisu bioaktivni, ergo treba ti vise slobodnih, bioaktivnih hormona sto nadoknadjujes euthyroxomukratko nemas razloga za paniku
    samo ti uzivaj na pramenovima i opusti se

Ma ne paničarim nego mi je pun kufer tableta, nisam za cijelog života popila koliko u trudnoći za mjesec dana 😤, stvarno se ponekad osjećam bolesna a ne trudna 😂 (dufaston 3x na dan, Eutirox, prenatal, peptorani, Rennie, magnezij, ma nema kaj ne pijem), pa moja baka pije manje tableta 😂😂😂😂, daj mi reci zašto kod trudnica ne vrijedi taj TSH 5,6 nego 2.4????? Moj je sada 3 a na 2.6 sam počela s eutiroxom

Citam ovo i isprepadala sam se jer sam zabrijala da je moj TSH bio 6, a kad ono 2,16 pise u nalazu 😂😂
    Jos se cudim kako ja onda nisam nista dobila 🤦🏼‍♀️

Jelennnna
    03. Srpanj 2018. 17:24

Cao zenke. Ja provedoh jutro u pospremanju kuce i punjenju paprika. Jos mi neki mestar bio. 
    Od recepata mislim da cu ipak probat Dea Rene polpetice, taman imam tikvica, a obicno pohovano ionako ne jedem. 
    Baby k uzivaj na dejtu. 

Jelennnna
    03. Srpanj 2018. 17:30

Jos da vam ispricam malo o ophodjenju nekih zena prema trudnicama u Splitu. Ugl kad sam isla po namirnice, vec lagana guzva bila u ducanu (cca 3-4 ljudi za hladnjakom s salamama i sirom). I ugl iza mene zaleti se da me prestigne neka zena, ostavi kosaru svoju na pod od hladnjaka da joj cuva red. I vraca se knap kao tocno na vrime kad su svi ispred gotovi i bulji u prodavacicu da slucajno ne bi mene pitala prije no nju.
    Poslin opet idem za blagajnu ona opet sprint ispred mene, opet kosara cuva misto joj. I naravno  okolo trazi po ducanu jos 5 stvari, dolazi u knap kad su svi prije gotovi te pazi da ne predjem joj kosaru. 
    A cijelo vrijeme ima suncane naocale na glavi unutar ducana. 

Isssa
    03. Srpanj 2018. 17:33

E što je trudnički mozak, gledam ja u košulje koje se NEĆE same ispeglati, i gruntam kak mi je vruće za peglanje i kak ću to navečer kad malo zahladi, legnu košulje-legnem i ja 😂, i prođe nekih sat vremena i gledam u daljinski od KLIME i umirem od smjeha kak sam zaboravila da imamo klimu, e ali to nije kraj 🙈, skužim da na sebi imam 2 MAJICE, baš čudno da mi je vruće 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
    STRAŠNOOOO 😎

Jelennnna
    03. Srpanj 2018. 17:34

Zbilja mi je to bilo fascinantno, a neku vcr u ogromnom ducanu zena s dvoje djece i muzem nije tila ic ispred nas iako smo je propustili muz i ja jer je imala svega nekoliko stvari, a mi puna kolica. 
    I kaze ne bi bia red jer sam trudnica. 

Al ova od jutros mi je stvarno presmijesna bila. Nadam se da je mudro iskoristila te dragocjene 3-4 min zivota sta je ustedjela u necekanju reda.

Baby.k
    03. Srpanj 2018. 17:34

Hvala vam cure😘😘😘
    Ja sam ostala u šoku, vaga pokazuje +7 kg od zadnjeg pregleda. Ginekolog nije ništa komentirao. Ja sam zatvorena, cerviks 5.39 ako je to to😁 Na OGTT mi je rekao da odem tek krajem mjeseca. A moj Mihael je odlično! 😍😍 Težak je 688 grama, mjerama odgovara tjednu u kojem se nalazimo, cista na mozgu se povukla hvala Bogu. Evo i slikica😘

Jelennnna
    03. Srpanj 2018. 17:44

Baby cestitam na povlacenju ciste, velika je to pobjeda 

PlavaBorovnica
    03. Srpanj 2018. 17:44

Baby.k

Hvala vam cure😘😘😘
    Ja sam ostala u šoku, vaga pokazuje +7 kg od zadnjeg pregleda. Ginekolog nije ništa komentirao. Ja sam zatvorena, cerviks 5.39 ako je to to😁 Na OGTT mi je rekao da odem tek krajem mjeseca. A moj Mihael je odlično! 😍😍 Težak je 688 grama, mjerama odgovara tjednu u kojem se nalazimo, cista na mozgu se povukla hvala Bogu. Evo i slikica😘

Kako je lijepi 💞
    Predivna slika.
    Mi smo danas doživjeli mali šok. Bili smo u koloni i udario nas auto od iza. Dobro smo, i beba i ja i muž. 
    Lik nije gledao ispred sebe i nije vidio da kolona stoji. 
    Ja nisam bila vezana i upravo sam se bila okretala prema mužu tako da me trznulo, malo boli vrat ali sve u redu. Lagani udarac, isto sam se prepala. 
    Ali ne koliko i vozač koji nas je udario, kad je vidio mene s trbuhom da izlazim van, umalo je počeo plakati, cijeli se tresao i ispričavao. 

Looda_vila
    03. Srpanj 2018. 17:54

Baby.k bravo za pregled i povlacenje ciste! Predivna slikica😍 sve bebice nam imaju rukice na glavi:))
    Pa 7 kg nij3 strasno ako nisi 7 tjedana bila na pregledu.
    Borovnica jao! Mogu si mislit kako si se prepala! Hvala bogu da nije nista goreg! A ti pripazi sad koji dan da nebi ipak bilo posljedica od sudara ma koliko on lagan bio.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.