Jutro I od nas 😊 mala jos spava a ja uzivam u miru prije oluje 😂 gospodjica je vikendom budna naaaajkasnije do 7:15 a preko tjedna je budim za u skolu 😂 a meni Nicholas u pol sest sjeo na pun mjehur I krenuo stucat.... brzinom svjetlosti sam bila u wc-u 😂😂😂
PlavaBorovnica ta slika je stvarno bezobrazna 😍 mislim sve slike hrane su mi 🔝ali me ta bas dotukla 😂
Looda_vila moze 😊😉 bili smo privatno, ali sad da me ubijes ne mogu se sjetiti imena tih ljudi 🤔 jednom smo bili u u ulici put vele luke a onda smo bili u nekoj ulicici lijevo od crkve...Znam da je tu u susjedsvu bio neki dida sto je prodavao vino 20kn/l a vino fantasticno 😉
Tko je ono pitao za prisutsvo tate na uz? Vec sam pisala da po zakonu to moraju odobriti. I tamo gdje su napisali da ne moze samo ih stavite pred gotov cin I recite da tata ide s vama. A to da privatnika placas - pa placas I socijalnog samo preko zdravstvenog i ne brinite dobro oni naplate svaki put kad vas pozdrave a kamoli sto drugo!
Dea_Rene I Garavusa predivne tridnice 😍😍😍
Hvala cure za komplimente I povjerenje 😘
PlavaBorovnica zbilja..mmmmmm. nisam jos probala takve palacinke, mogla bih. 😁
Dosadno mi, dragi otisao raditi, popijem caj i odoh ne znam, nekud 😁
Gravusa kao sto je Justme rekla, vec sam pisala: prvo i sa tih +15 izgledas fantasticno, drugo pozdravi svog dr. i reci mu da malo prouci literaturu ako vec nema iskutsva. shvatam te potpuno da ti nije svejedno, evo ja sam dr. savrseno sam upoznata sa funkcijama ljudskog tijela i opet kad mi dr nesto kaze nije mi svejedno, ma koliko ja znalo sto se i kako i zasto desava. te smjernice/tabelice koliko se treba dobiti u trudnoci su za prosjek! a ti sa svojom visinom i kilazom prije T spadas vec u definiciju pothranjenosti, ergo daleko si ti duso od prosjeka. za zdravu, normalnu trudnocu ti se MORAS udebljati. trudnoca jeste drugo stanje, da ti sad ne nabrajam i objasnjavam sve procese koji su u tvom tjelu sad na dnevnom redu, ali samo zamisli da ti stvaras noco bice - zapoceto od dvije male stanice i to ce na kraju biti prava mala beba. pa da od marcipana pravis figuricu za kolac - koliko ti vremena i energije treba i jos imas "gotov" materijal a u trudnoci ide sve od pocetka. da bi to mogla izvesti, treba energije ergo udebljaces se. iskreno, nemoj se uvrijediti, ti si tek sad normalna sa tezinom. manje bi bilo opasno i za tebe i za bebu, sve ukupno ti zelim reci da si ti savrseno normalna i da se ne brines zbog netakticnosti ( i neznamnja) svog dr.
Isssa nije stitnjaca poludila neg si trudna normalno je da "potreba" za hormonima stitne raste u trudnoce, em ti treba za trudnocu, em tijekom trudnoce se proizvodi posebni protein koji se "zakaci" hormone stitne a ond aoni nisu bioaktivni, ergo treba ti vise slobodnih, bioaktivnih hormona sto nadoknadjujes euthyroxom
ukratko nemas razloga za paniku
samo ti uzivaj na pramenovima i opusti se
Ogtt.. Natašte 4.2 nakon sat 6.6 nakon dva 5.1.. Tolko je bila fina da me takla nije 🤗 ko beba
Mi se spremili i idemo na dejttt, nakon dugih 7 tjedana💙💙
Diiiivnii ste Uživajte na dejtu
Mi se spremili i idemo na dejttt, nakon dugih 7 tjedana💙💙
Divna si, i uživaj na djetu 😘!
Endzrue super 🎉🎉🎉 bas mi je drago
Baby.k Wow, izgledas fenomenalno! Uzivaj 😍
Možda ima veze jer sam je dobila iz frižidera hladnu :D nije bila topla pa je baš bila osvješavajuća.. Falila je kocka leda
GravusakaostojeJustme rekla, vecsam pisala: prvo i sa tih +15 izgledas fantasticno, drugo pozdravi svog dr. i reci mu da malo prouci literaturu ako vec nema iskutsva. shvatam te potpuno da ti nije svejedno, evo ja sam dr. savrseno sam upoznata sa funkcijama ljudskog tijela i opet kad mi dr nesto kaze nije mi svejedno, ma koliko ja znalo sto se i kako i zasto desava. te smjernice/tabelice koliko se treba dobiti u trudnoci su za prosjek! a ti sa svojom visinom i kilazom prije T spadas vec u definiciju pothranjenosti, ergo daleko si ti duso od prosjeka. za zdravu, normalnu trudnocu ti se MORAS udebljati. trudnoca jeste drugo stanje, da ti sad ne nabrajam i objasnjavam sve procese koji su u tvom tjelu sad na dnevnom redu, ali samo zamisli da ti stvaras noco bice - zapoceto od dvije male stanice i to ce na kraju biti prava mala beba. pa da od marcipana pravis figuricu za kolac - koliko ti vremena i energije treba i jos imas "gotov" materijal a u trudnoci ide sve od pocetka. da bi to mogla izvesti, treba energije ergo udebljaces se. iskreno, nemoj se uvrijediti, ti si tek sad normalna sa tezinom. manje bi bilo opasno i za tebe i za bebu, sve ukupno ti zelim reci da si ti savrseno normalna i da se ne brines zbog netakticnosti ( i neznamnja) svog dr.
Isssa nije stitnjaca poludila neg si trudnanormalno je da "potreba" za hormonima stitne raste u trudnoce, em ti treba za trudnocu, em tijekom trudnoce se proizvodi posebni protein koji se "zakaci" hormone stitne a ond aoni nisu bioaktivni, ergo treba ti vise slobodnih, bioaktivnih hormona sto nadoknadjujes euthyroxom
ukratko nemas razloga za paniku
samo ti uzivaj na pramenovima i opusti se
Ma ne paničarim nego mi je pun kufer tableta, nisam za cijelog života popila koliko u trudnoći za mjesec dana 😤, stvarno se ponekad osjećam bolesna a ne trudna 😂 (dufaston 3x na dan, Eutirox, prenatal, peptorani, Rennie, magnezij, ma nema kaj ne pijem), pa moja baka pije manje tableta 😂😂😂😂, daj mi reci zašto kod trudnica ne vrijedi taj TSH 5,6 nego 2.4????? Moj je sada 3 a na 2.6 sam počela s eutiroxom
Sortiraj odgovore
Najstariji