Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    03. Srpanj 2018. 10:20

Jutreko klokanice! Dršte se na ogtt-u! Nemoguće je da se radi o drugoj glukozi, jer sve otopine moraju biti iste koncentracije kad se radi pretraga, više je to stvar osobne preferencije na slatko, nekome smeta nekome na svu sreću ne.
    Amy2018 beba je na sigurnom, vjerojatno si osjetila istezanje mišića ili ligamenta prilikom kihanja. 

Looda_vila
    03. Srpanj 2018. 10:27

Cure , off topic pitanje: jel bila koja na prenatal masazi??

petrapp2605
    03. Srpanj 2018. 10:37

Looda_vila

Nisam, al baš bi i mogla :) 

Baby.nb1
    03. Srpanj 2018. 11:02

Looda_vila u Vinogradskoj... Bas sam zadovoljna s doktorom, nekako ulijeva povjerenje... Istina sve ide dosta brzinski, ali ok. Pregled brz i potpuno bezbolan. Dapace, mislim da mi je ovo bio najnjezniji vaginalni pregled ikad. Uglavnom sve je ok, poslusali srceko. Moram otic na Vuk Vrhovec za GUK profil i u Petrovu ponovo zbog rh negativne. U ponedjeljak opet kod njega u Vinogradsku na uzv. Opet napomena da se nastojim drzat one trudnicke dijete od 1800kcl.
    Na prenatalnoj masazi nisam bila, ali dobro zvuci. 
    Dea bas fora vidjeti napredak iz tjedna u tjedan. 
    Aurora najezila sam se cim sam procitala kateter
    Amy ma bila si u takvom polozaju pa si malo istegnula misic, znalo se i meni desit

url=https://lilypie.com]

PlavaBorovnica
    03. Srpanj 2018. 11:02

Napisala sam cijeli komentar i sve mi se izbrisalo
    Ne mogu ga pisati opet.
    Nestrpljiva! Kako si? Samo se ti nama češće javi, ne moraš pamtiti što pišemo :)
    Schinin, hvala 😀 Razumijem te, i meni je draže biti prof.nego učenik :D Sjetila sam se citata iz nekog blesavog filma "U bolnici su mi rekli da sam jako trudna. Toliko sam trudna da nosim blizance" 😂 ne znam zašto mi je to smiješno.
    Dija, curica 😍
    Dea, super fotke :)

PlavaBorovnica
    03. Srpanj 2018. 11:04
    Palacinke
    Palacinke

Uzvraćam 😊😁 Palacinke od banane umjesto brašna i topljeno šumsko voooće. 

Looda_vila
    03. Srpanj 2018. 11:06

petrapp2605

Looda_vila

Pa i ja si isto razmisljam, bas me privlaci pomisao neke dobre masaze. Samo ne znam gdje bi, ipak mislim da treba masirat netko tko ima iskustva u tome i poznaje fizionomiju trudnice... za sad sam nasla studio manuela šarpo u centru da nude prenatal masazu.
    Ajde ako naletis na neki salon - podijeli info :)

03. Srpanj 2018. 11:12

Nestrpljiva 25 - prekrasan pupo, a kad ti vidim noge i guzu bez celulita, dođe mi da plačem... Eto ja u 32.g dobila  celulit u trudnoći i to puuuuuuno
    Baby nb.1. Ja te molim da počneš pisati komične priče jer način na koji ti pričaš ja krepavam od smijeha. Sinoć čitam storiju sa košnjom i zazivanjem gospe i kidam se od smijeha. Muž pita, što je... ja mu samo kažem... doznat ćeš kad budem išla na idući pregled. 
    Shinin - preslatka navijačica
    Što se tiče žgaravice i OGTT-a, do večeri je prestalo i preživjeli smo. Nalaz odličan! Nemam gestacijski dijabetes ali rekao mi je zadnji put da bez obzira na ishod OGTT-a ostanem na dijeti jer je 15kg previše. Nemojte se bojati koje trebate još doći do OGTT-a jer ja imam muku (blagu žgaravicu) od slatkoga cijelu trudnoću ali dobro je da budete spremne da se to može dogoditi. Najavili su mi da je moguća pospanost poslije i baš mi je to problem što se meni sve to desilo u ležećem položaju dok sam spavala. Netko je bio spomenuo polusjedeći položaj, meni je to pomoglo i mineralna. Do navečer sam bila čila i vesela ko nova!
    Knjige ja sam počela čitati jednu knjigu u trudnoći ali ne pašu mi "teške teme" koje inače volim... malo SF gdje se mora baš jako upotrebljavati imaginacija. Volim pročitati i romane inspirirane životnim pričama ali mi nekako u trudnoći ne ide čitanje. Ne mogu sjesti s mirom i čitati jer vidim prašinu u uglu, suđe koje treba izvaditi iz perilice, veš koji treba povješati. Ja jedino mogu čitati na plaži gdje ne vidim ništa od toga. I paše mi "lakše" štivo. (Negdje sam poslala mozak na pašu pa se ne zna vratiti) 

petrapp2605
    03. Srpanj 2018. 11:13

Looda_vila

petrapp2605

Looda_vila

Pa i ja si isto razmisljam, bas me privlaci pomisao neke dobre masaze. Samo ne znam gdje bi, ipak mislim da treba masirat netko tko ima iskustva u tome i poznaje fizionomiju trudnice… za sad sam nasla studio manuela šarpo u centru da nude prenatal masazu.
    Ajde ako naletis na neki salon - podijeli info :)

Moja frendica je tamo radila jedno vrijeme, i baš ti ih ne bi preporučila. Ja inače idem u La Verne i sa svim uslugama sam bila do sada zadovoljna, baš sam jučer bila kod njih na tretmanu lica i na depilaciji. Kod svakog tretmana lica ide i masaža vrata, dekoltea, ruku i gornjeg dijela leđa i bilo mi je baš opuštajuće...nakon mora ću onda na trudničku masažu :D 

03. Srpanj 2018. 11:23
    Evo i nas 26tt i +15kg
    Evo i nas 26tt i +15kg
  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI