Cure , off topic pitanje: jel bila koja na prenatal masazi??
Nisam, al baš bi i mogla :)
Looda_vila u Vinogradskoj... Bas sam zadovoljna s doktorom, nekako ulijeva povjerenje... Istina sve ide dosta brzinski, ali ok. Pregled brz i potpuno bezbolan. Dapace, mislim da mi je ovo bio najnjezniji vaginalni pregled ikad. Uglavnom sve je ok, poslusali srceko. Moram otic na Vuk Vrhovec za GUK profil i u Petrovu ponovo zbog rh negativne. U ponedjeljak opet kod njega u Vinogradsku na uzv. Opet napomena da se nastojim drzat one trudnicke dijete od 1800kcl.
Na prenatalnoj masazi nisam bila, ali dobro zvuci.
Dea bas fora vidjeti napredak iz tjedna u tjedan.
Aurora najezila sam se cim sam procitala kateter
Amy ma bila si u takvom polozaju pa si malo istegnula misic, znalo se i meni desit
url=https://lilypie.com]
Napisala sam cijeli komentar i sve mi se izbrisalo
Ne mogu ga pisati opet.
Nestrpljiva! Kako si? Samo se ti nama češće javi, ne moraš pamtiti što pišemo :)
Schinin, hvala 😀 Razumijem te, i meni je draže biti prof.nego učenik :D Sjetila sam se citata iz nekog blesavog filma "U bolnici su mi rekli da sam jako trudna. Toliko sam trudna da nosim blizance" 😂 ne znam zašto mi je to smiješno.
Dija, curica 😍
Dea, super fotke :)
Uzvraćam 😊😁 Palacinke od banane umjesto brašna i topljeno šumsko voooće.
Pa i ja si isto razmisljam, bas me privlaci pomisao neke dobre masaze. Samo ne znam gdje bi, ipak mislim da treba masirat netko tko ima iskustva u tome i poznaje fizionomiju trudnice... za sad sam nasla studio manuela šarpo u centru da nude prenatal masazu.
Ajde ako naletis na neki salon - podijeli info :)
Nestrpljiva 25 - prekrasan pupo, a kad ti vidim noge i guzu bez celulita, dođe mi da plačem... Eto ja u 32.g dobila celulit u trudnoći i to puuuuuuno
Baby nb.1. Ja te molim da počneš pisati komične priče jer način na koji ti pričaš ja krepavam od smijeha. Sinoć čitam storiju sa košnjom i zazivanjem gospe i kidam se od smijeha. Muž pita, što je... ja mu samo kažem... doznat ćeš kad budem išla na idući pregled.
Shinin - preslatka navijačica
Što se tiče žgaravice i OGTT-a, do večeri je prestalo i preživjeli smo. Nalaz odličan! Nemam gestacijski dijabetes ali rekao mi je zadnji put da bez obzira na ishod OGTT-a ostanem na dijeti jer je 15kg previše. Nemojte se bojati koje trebate još doći do OGTT-a jer ja imam muku (blagu žgaravicu) od slatkoga cijelu trudnoću ali dobro je da budete spremne da se to može dogoditi. Najavili su mi da je moguća pospanost poslije i baš mi je to problem što se meni sve to desilo u ležećem položaju dok sam spavala. Netko je bio spomenuo polusjedeći položaj, meni je to pomoglo i mineralna. Do navečer sam bila čila i vesela ko nova!
Knjige ja sam počela čitati jednu knjigu u trudnoći ali ne pašu mi "teške teme" koje inače volim... malo SF gdje se mora baš jako upotrebljavati imaginacija. Volim pročitati i romane inspirirane životnim pričama ali mi nekako u trudnoći ne ide čitanje. Ne mogu sjesti s mirom i čitati jer vidim prašinu u uglu, suđe koje treba izvaditi iz perilice, veš koji treba povješati. Ja jedino mogu čitati na plaži gdje ne vidim ništa od toga. I paše mi "lakše" štivo. (Negdje sam poslala mozak na pašu pa se ne zna vratiti)
Pa i ja si isto razmisljam, bas me privlaci pomisao neke dobre masaze. Samo ne znam gdje bi, ipak mislim da treba masirat netko tko ima iskustva u tome i poznaje fizionomiju trudnice… za sad sam nasla studio manuela šarpo u centru da nude prenatal masazu.
Moja frendica je tamo radila jedno vrijeme, i baš ti ih ne bi preporučila. Ja inače idem u La Verne i sa svim uslugama sam bila do sada zadovoljna, baš sam jučer bila kod njih na tretmanu lica i na depilaciji. Kod svakog tretmana lica ide i masaža vrata, dekoltea, ruku i gornjeg dijela leđa i bilo mi je baš opuštajuće...nakon mora ću onda na trudničku masažu :D
Pa i ja si isto razmisljam, bas me privlaci pomisao neke dobre masaze. Samo ne znam gdje bi, ipak mislim da treba masirat netko tko ima iskustva u tome i poznaje fizionomiju trudnice… za sad sam nasla studio manuela šarpo u centru da nude prenatal masazu.
Moja frendica je tamo radila jedno vrijeme, i baš ti ih ne bi preporučila. Ja inače idem u La Verne i sa svim uslugama sam bila do sada zadovoljna, baš sam jučer bila kod njih na tretmanu lica i na depilaciji. Kod svakog tretmana lica ide i masaža vrata, dekoltea, ruku i gornjeg dijela leđa i bilo mi je baš opuštajuće…nakon mora ću onda na trudničku masažu :D
Hvala ti puno za info! Inace sam imala svoju kozmeticarku i maserku godinama, no eto...silom prilika, otisla je raditi u Njemacku. Tako da sam sad ponovno u trazenju nove, a to mi je najgore.
Procitala sam puno pozitivnih komentara za La Verne, a vidim da imaju i trudnicki tretman za stvarno povoljnu cijenu, 1h - 230 kn je odlicno:) Sigurno cu se naruciti, hvala ti jos jednom
Sortiraj odgovore
Najstariji