Cure , off topic pitanje: jel bila koja na prenatal masazi??
Nisam, al baš bi i mogla :)
Pa i ja si isto razmisljam, bas me privlaci pomisao neke dobre masaze. Samo ne znam gdje bi, ipak mislim da treba masirat netko tko ima iskustva u tome i poznaje fizionomiju trudnice… za sad sam nasla studio manuela šarpo u centru da nude prenatal masazu.
Ajde ako naletis na neki salon - podijeli info :)
Moja frendica je tamo radila jedno vrijeme, i baš ti ih ne bi preporučila. Ja inače idem u La Verne i sa svim uslugama sam bila do sada zadovoljna, baš sam jučer bila kod njih na tretmanu lica i na depilaciji. Kod svakog tretmana lica ide i masaža vrata, dekoltea, ruku i gornjeg dijela leđa i bilo mi je baš opuštajuće…nakon mora ću onda na trudničku masažu :D
Hvala ti puno za info! Inace sam imala svoju kozmeticarku i maserku godinama, no eto...silom prilika, otisla je raditi u Njemacku. Tako da sam sad ponovno u trazenju nove, a to mi je najgore.
Procitala sam puno pozitivnih komentara za La Verne, a vidim da imaju i trudnicki tretman za stvarno povoljnu cijenu, 1h - 230 kn je odlicno:) Sigurno cu se naruciti, hvala ti jos jednom

Garavusa005 - ma dajjjj...gdje je tih 15kg???! mora da si bila stvarno mrsava prije trudnoce, jer sad izgledas fenomenalno...a i taj celulit sto spominjes, ma gdje je? Mozda ako povecalom trazimo
Borovnica - fino te palacinke izgledaju Ne zaljepe ti se za tavu ?
Baby.nb1 - nisam pratila prije....to ides po preporuci doktora tako rano u TA na preglede ili?

Garavusa moze bebs, samo za tebe 😊 i di je tebi tih 15kg?! I bas ti je fina bojica, ja ko sir
E da, doktor nije nista za razbijena koljena rekao, al je zato sestra skuzila i veli di ste vi to ronili? 😂😂😂

url=https://lilypie.com]
Garavusa čini mi se da ta vaga laže jer si divna, niti vidim tragove celulita!
Looda_vila nema na čemu, nadam se da će i tebi odgovarati tamo!
PlavaBorovnica ovo je niski udarac , izgleda prefino, sad ću morat sebi nešto slatko napraviti jer mi cure slineeee

Nestrpljiva 25 - prekrasan pupo, a kad ti vidim noge i guzu bez celulita, dođe mi da plačem… Eto ja u 32.g dobila celulit u trudnoći i to puuuuuuno
Baby nb.1. Ja te molim da počneš pisati komične priče jer način na koji ti pričaš ja krepavam od smijeha. Sinoć čitam storiju sa košnjom i zazivanjem gospe i kidam se od smijeha. Muž pita, što je… ja mu samo kažem… doznat ćeš kad budem išla na idući pregled.
Shinin - preslatka navijačica
Što se tiče žgaravice i OGTT-a, do večeri je prestalo i preživjeli smo. Nalaz odličan! Nemam gestacijski dijabetes ali rekao mi je zadnji put da bez obzira na ishod OGTT-a ostanem na dijeti jer je 15kg previše.
Ne znam di si sakrila tih 15kg! Ali mislim da i oni pretjeruju vise s tim kilama, ispada da ako dobijes 16 kila da je panika, ionako oni racunaju max 40 tjedana, a neke zene rode u 42.tt, pa zar nemaju pravo na tu dodatnu kilu bar 😄. Na stranu to, imaj zatvor jedan dan i vec si kilu teza i bas taj dan ti je pregled recimo, al te nitko ne pita. Previse dramatiziraju oko kila i onda se i mi zabrinjavamo, uostalom, trudne smo i nakon poroda ode 7-8 kila u roku par dana.

Cure, ubijate me s tim slikama deserata, ja nisam vec vise od mjesec dana nista slatko stavila u usta 😥
A sto se celulita tice, normalno je da se pogorsa u trudnoci, nestat ce kasnije (bar se tjesim )

Looda_vila da, to me moj ginic poslao jer je ogtt na taste bio 5.1 i kolesterol je bio povisen i hormoni. Za hormone sam bila kod endokrinologa, dobila tablete. Sad mi u ovaj u trudnickoj veli da se njega pita da bi mi poduplao dozu, al ajde kao nece ici mimo endokrinologa. Za kolesterol se cudio da je moj doktor ista spomenuo jer veli da je kod trudnica povisen kolesterol normalna stvar. Ma koliko sam njih shvatila njih najvise brine tih +11kg s obzirom na granicni secer, pa cisto da iskljuce da te kile ne idu gore radi nekih drugih stvari. Iako, moj osobni dojam je da moj metabolizam jednostavno tako funkcionira u trudnoci. Je da sam dobivala kile u pocetku kad se u pravilu ne dobivaju, al opet dobivala sam tocno po 2kile izmedju pregleda 🤷♀️ al iskontrolirat cemo pa cemo vidjeti

url=https://lilypie.com]
Bok curke, dakle isls sam danas 3. Put u misec dana radit ogtt... Zadnji put je bio dobar, ali ovaj put je malo povišen.... Isto sam radila onaj prosjek glukoze i on mi je dobar.... Nadam se da cu samo kakvu djeticu nista strasno 😵😵😵 :/

Bok curke, dakle isls sam danas 3. Put u misec dana radit ogtt… Zadnji put je bio dobar, ali ovaj put je malo povišen…. Isto sam radila onaj prosjek glukoze i on mi je dobar…. Nadam se da cu samo kakvu djeticu nista strasno 😵😵😵 :/
A zasto si isla raditi 3x u mjesec dana?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji