Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dija85
    03. Srpanj 2018. 09:02

Endzrue

Ja popila onu famoznu glukozu.. Malo si limuna iscijedila znači preeeefino ja ne znam kako se netko može zgrozit na to.. Da se zna šećer ne jedem.. Slatko ne jedem kava je bez šećera i opet mi nije smetalo.. Odvratniji su oni sokovi na razređivanje.. Možda postoji više vrsta glukoza što drže laboratoriji al ova je top.. Sad sam doma i čekam onaj sat jer sam 50 metara od doma i rekla je da idem kući

E pa to da, upravo tako je i meni bilo, tako da mozda stvarno postoji vise glukoza tih. Ne znam. Ali popila sam to odjednom, cak nije bilo ni slatko toliko i bez limuna sam pila. A isto tako ne secerim kavu i ne pijem sokove. Bilo mi je kasnije zlo poslije drugog vađenja jer sam bila strasno gladna.
    Dea_Rene hvala ti! 😘 lijep trbuh! 
    I ti voliš čitati? Ja nekako u zadnje vrijeme tražim samo knjige od Harlana Cobena, sve njegovo što sam pročitala je i više nego odlično. Samo što moja knjižnica nema puno njegovih knjiga. Bas steta.

• Lanaa11
    03. Srpanj 2018. 09:06

Jutro... imam pitanje.
    Dali moj dragi smije samnom na ultrazvuk u domu zdravlja? Znam da kod privatnika smije, jel ga ipak placas, a neznam dali ovako smije. 
    Danas imamo pregled i on je izrazio zelju da bi isao. A sad neznam dal se uopce isplati pitati sestru jer je bas jako antipaticna. Jel ima mozda koja od vas iskustva? 

Dea_Rene
    03. Srpanj 2018. 09:24

Lanaa11 moj je bio samnom u 16 tjednu i nije bilo naikakvih problema.
    Dija  ja nekako najviše volin fantasy al sad sam zadnje 3 knjige se uhvatila skandinavskih krimića i pre cool su mi. kad krenem nemogu se zaustaviti čitat 

Looda_vila
    03. Srpanj 2018. 09:26

Jutro duplici! 
    Dea_rene larssona sam vec davno progutala, cak i prije nego je izasao film muskarac koji mrzi zene. Hvala ti za preporuku Nesbo, evo zapisala i stavila na listu 😊 Bas ti se lijepo vidi napredak! Prava fit trudnica😍
    Endzrue takodjer nisam imala problema sa glukozom, ja sam dobila cak automatski sa limunskom kiselinom..bilo je ko maalo jace zasecerena limunada:)) A isto kako ti kazes, pijem kavu/caj bez secera...sokovi na slaganje su mi nesto odurno kao i svi multivutaminski sokovi😝😝
    Baby.nb1 sretno na pregledu!! u koju bolnicu ides u TA?
    Schinin izgleda da nam ne gine onda pladanj medimurske gibanice i baklave.😂😂 Gdje ste boravili u Supetru na GO? Hotel ili privatni smjestaj?

Aurora
    03. Srpanj 2018. 09:33

Ja sam danas preživjela uzimanje urinokulture kateterom🙄 uf, kako sam se brinula.
    Uglavnom je nelagodno, ali bila sam na punnnnooo gorim ginekološkim pregledima😀 pa ako se neko boji-nije tako strašno!
    I mene zanima jeste išle možda s muževima na pregled, iako bi ja da bude samo na UZV, a kad mi radi UZV već sam gola zbog pregleda pa ne znam kako bi to izgledalo😂

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

• Rorry
    03. Srpanj 2018. 09:34

Jutro cure!
    Baby.nb1 sretno na pregledu!  
    Uh,  ne znam kak vam ta glukoza moze biti fina,  meni je bila uzasna! 
    Lana, kod mog je zalijepljeno na zidu da ne mozemo doci s pratnjom,  tako da ti to ovisi od dr.do dr.,  najbolje da pitas

Amy2018
    03. Srpanj 2018. 09:34

Drage moje, izvinite sto upadam kao padobranac, imam jedno pitanje mozda vrlo glupo, ali mene bas muci. Naime sinoc dok sam pokusavala zaspati kihnula sam jako, lezala na ledjima, i jako me zabolilo, a bas gdje me zabolilo bila je bebaceva glavica. Okrenula sam se jedva na drugu stranu i nekako prestalo ubrzo boliti. Zanima me da li je bebacu ista od toga moglo biti? Sta je mene to tacno zabolilo? Moguce ti ligamenti od jacine kihanja, misici ili sta vec? Nisam cijelu noc spavala od brige, bebac je jako aktivan bio, kao nikada, pa i sad, bojim se da ga nisu misici od kihanja jako pritisli, jer bas je bio nekako izbacen prema trbuhu, skoro pa oslikan. Jesam li glupa ispala? 😂😂😂

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

03. Srpanj 2018. 09:41

Endzrue blago tebi, dali su ti da odes doma, meni nisu dali ni da stojim nego sam morala sjedit i cekat svoje vrijeme za novo vadenje da ne bi slucajno poremetila nalaze  🙄 
    Amy2018 ne moze bebi nista biti od tvojih normalnih tjelesnih procesa, ja sam u drugoj trudnoci imala neku virozu i povracala 2 dana (u kasnijoj trudnoci, ne na pocetku) i nista malom nije bilo  (cak mi je i dr bila rekla da dodem k njoj tek ako se nastavi povracanje i 3.dan) 😉

Nas_bebac
    03. Srpanj 2018. 09:41

Jutroo cure mi danas produzili s obzirom da smo noc probdili haha 😣 izgleda da moj bebac voli noc a spava danju 😁
    Predivni trbusi 😉
    Sretno svima na pregledima i ogtt-u
    Amy ja mislim da ne mozes nis bebacu napraviti on je jako dobro zasticen 🙂
    Moj dragi je bio samnom na UZ jedino je uvjet kao da dojde kada radi vanjski UZ, nije joj drago kada imas pratnju ali nis ne kaze

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

petrapp2605
    03. Srpanj 2018. 10:20

Jutreko klokanice! Dršte se na ogtt-u! Nemoguće je da se radi o drugoj glukozi, jer sve otopine moraju biti iste koncentracije kad se radi pretraga, više je to stvar osobne preferencije na slatko, nekome smeta nekome na svu sreću ne.
    Amy2018 beba je na sigurnom, vjerojatno si osjetila istezanje mišića ili ligamenta prilikom kihanja. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.