Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    02. Srpanj 2018. 21:00

Dija super za pregled 😀, evo nam curetka 😍
    Palcica uživajte na odmoru 😀

02. Srpanj 2018. 21:06

Drage zene, imaju li vasi muzevi trudnicki mozak? Npr moj je isao u ducan S POPISOM i zaboravio SREDINU popisa, pocetak i kraj je vidio i te artikle kupio (slatkisi i grickalice) pa me zanima ima li jos takvih slucajeva

02. Srpanj 2018. 21:09

Isssa, petrapp2605 hvala vam puno 😘

Dija85
    02. Srpanj 2018. 21:24

Justme123

Drage zene, imaju li vasi muzevi trudnicki mozak? Npr moj je isao u ducan S POPISOM i zaboravio SREDINU popisa, pocetak i kraj je vidio i te artikle kupio (slatkisi i grickalice) pa me zanima ima li jos takvih slucajeva

😂😂 možda je samo vidio na popisu ono što njemu odgovara i što mu se jede 😁 ostalo je njegov muški mozak jednostavno maknuo s popisa, čudni su oni tko bi ih shvatio 🤔

02. Srpanj 2018. 21:57

Dija85

Justme123

😂😂 možda je samo vidio na popisu ono što njemu odgovara i što mu se jede 😁 ostalo je njegov muški mozak jednostavno maknuo s popisa, čudni su oni tko bi ih shvatio 🤔

Moj je dojam da oni opcenito imaju selektivni vid, sluh i pamcenje pa rekoh da provjerim jesam li u pravu

Looda_vila
    02. Srpanj 2018. 22:06

Justme123

Dija85

Justme123

Moj je dojam da oni opcenito imaju selektivni vid, sluh i pamcenje pa rekoh da provjerim jesam li u pravu

haha, nego šta nego da imaju! Moj ima trudnicki mozak od kad se pozajemo, 12 godina Ne moze zapamtit 2 stvari kad ide u ducan, pa moram raditi popis...a ako na popisu ima vise od 4 stvari jednu zaboravi ili uzme krivo. Nije mi dan danas jasno kako?!
    A da ne pricam kad mu npr kazem da se neka stvar nalazi na odredenom mjestu..kao evo sad prije 5 min... u kuhinji, u ladici ispod sudopera, kad otvoris ladicu lijevo pogledaj.. dode tamo...nemaaaa ili ne vidi, pa moram ustajat svaki put i nabit mu na nos.

petrapp2605
    02. Srpanj 2018. 22:06

Dija85 bravo za ,ja se nadam da će nam u petak uspjeti potvrditi spol.
    Justme123 mom moraš bar 5 puta ponoviti kaj treba kupiti pa svejedno zaboravi 😂niti popis njemu ne bi pomogao.

Isssa
    02. Srpanj 2018. 22:14

Moj ode u dućan bez popisa, pa mu slikam i onda još zove da pita di šta stoji u dućanu 😂
    A u zadnjih mjesec dana je biser totalni, 3 puta mu je pao mob i 3 puta razbio ekran (danas 3 put), i onda ode sa psom van i vrati se da ga boli zglob na nozi, reko pa kak to od ničeg a veli on da je išao šutnut žvaku s nogom kao nogometaš i stao i izvrnuo nogu 😂😂😂😂😂 i ode opet u šetnju sa psom i kaže da je opet izvrnuo 😂😂😂😂😂, šta reć?????? 

02. Srpanj 2018. 22:21

Bok  curke...  Pogledam  vas i skicnem tu i tamo 😁😁😁 ima puno toga  ne mogu sve pohvatat.  Ugl sve su  vam bušice prekrasne i drago mi je da je sve u redu...  Mi evo  ovaj  tjedan  napunili 28 tjedana 😁😁😁

02. Srpanj 2018. 22:22
    Ovo smo miii 😃😃😃😃
    Ovo smo miii 😃😃😃😃
  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.