Baby.nb1 sve ok sa obradom, ali treba doc do sumice...😂😂😂
PlavaBorovnica pa da, osjecam se puuuno bolje s druge strane kreveta I kad ja pemetujem neg obratno 😜😂 a sto se tice trbuha - tu smo negdje samo si ti trudnija 😂 3 tjedna. A tvoja curica- bit ce to cisto avrsenstvo 😍 ja sam bas antimama tip I totalno sam zaljubljena u to malo bice 😍
Cure hvala za komentare o maloj navijacici, moramo joj na kraju usadit prave vrijednosti 😁😜
Ranitidin je substanca koja djeluje u peptoranu, Rennie je Calcium- i magnesiumcarbonat. Meni protiv zgaravice isto pomogne sama badema ili pistacija, I soda bikarbona razrijedjena u vodi, samo mi je to odvratno popit. Sto Petra kaze, probajte sa namirnicama sto i kako vam odgovara, mlijeko je napr. Poznato da zna smirit zgaravicu, ja cu skoro sigurno povratit od njega 😓
Looda_vila i mi smo dobri s njima 😁 baklava im je odlicna ali ja vise volim onu medjumursku pitu il kak se vec zove 😊 idemo onda obavezno tamo 😍
Dija cestitke na curici 🎉🎉🎉
Just me 😂😂😂 i i moj je isti 😂 ne kuci pol stvari sa popisa ali se vrati s brdom stvari koje nisu na popisu i u principu nam ne trebaju...
Hahahaha, umirem... Al selektivno sve definitivno... Zadnji put velim daj kupi onaj mali prasak za ves jer mi je trebalo za taj dan, dok ne kupimo veliki. I sta donese? Plavi radion! Ogromnim slovima pise nije za strojno pranje! Prvo sam bila u soku da ga jos proizvode, a onda sam ga pitala jel kupio i rifljacu pa da krenem na potok 😂😂
url=https://lilypie.com]
Koliko sam znala peptoran ide bez recepta i isla sam googlat: https://www.plivazdravlje.hr/vijesti/clanak/20893/PEPTORAN-MAX-150-mg-novi-bezreceptni-ranitidin-na-hrvatskom-trzistu.html
Ako Vam ne daju peptoran bez recepta, a vi trazite ranitin- moguce je da dobijete neki preparat drugom naziva ali istog sastava. Obicno bude u dozama od 75, 150 i 300 mg, dnevno mozete do 600mg uzimati.
Ako vas zgaravica drzi bas duze vrijeme i muci vas, onda mozete za neko vrijeme svako jutro uzeti po ranitidin 150 mg bez obzira dali se vec pojavila zgaravica ili ne, to da se zeludac smiri
Hahah Isssa dobar ti je muz, nema sta :D nije ni moj daleko... Jucer je postavljao lajsne za parket i danas ujutro vidim uzima neofen, reko jel te boli glava ili sta? ma neee...jadan dobio upalu misica jer je jucer tokom postavljanja lajsni 10x morao čučnut
Nestrpljiva25 lijep trbuscic! javi se cesce u nasu veselu druzinu
Schinin onda međimurska gibanica :D
Baby.nb1 auuuufff di nade radion u nekom antikvarijat mozda zalutao?haha Moj muz ima tendenciju kad mu npr kazem da kupi omeksivac, umjesto 1l on donese six pack ..jel eto bilo na akciji, pa je ušparao tako da imam za godinu dana
Utjesile ste me i dobro nasmijale, misli mda trebamo cesce njihove zgode nabrajat ovdje, bolji su nam muzevi od bilo koje humoristicne serije.
Isssa ovo sa zvakom mi je genijalno!
Baby.nb1 nisam pojma imala da se to jos proizvodi!!
Schinin ne znam zasto im uopce dajemo popise.
Petrapp2605 pa vidis da ni mom ne koristi, mogu ja pisat do sutra
Looda_vila ja sam nadobudno bila uvjerena da prerastu tu fazu, ali moj i dan danas zna pitat di nam pelene stoje iako su otkad imamo djecu (znaci skoro 5 godina) na istom mjestu
Baby.nb1 posto nisam znala sto je plavi radion, ja isla googlat - kaze reklama, da pere sam 😜 pa sto se onda bunis 😂😜😂
Looda_vila a da mi pojedemo i medjumursku gibanicu i baklavu? 😜 a mozda bude jos kakav specijalitet 😜
Justme pa da imaju sto u ruci i prave se vazni dok su u kupovini 😜btw i moj je apsolutno isti 😅 tak ne samo da ne prerastu tu fazu neg nije specificna ni za narodnost.... Mora da je to neka genetska greska isklucivo na y-kromosomu😂😂😂
Hahahaha, umirem… Al selektivno sve definitivno… Zadnji put velim daj kupi onaj mali prasak za ves jer mi je trebalo za taj dan, dok ne kupimo veliki. I sta donese? Plavi radion! Ogromnim slovima pise nije za strojno pranje! Prvo sam bila u soku da ga jos proizvode, a onda sam ga pitala jel kupio i rifljacu pa da krenem na potok 😂😂
😂😂😂😂😂
Ne znam ni ja di ga je nasao, u vrutku cini mi se. Znaci Schinin kazes pere sam. Nista probat cu ga zamolit danas da opere ves 😄
Evo me u vinogradskoj ispred trudnicke, cekam pregled. Obavili smo pis pis i mjerenje tlaka, sad cekamo doktora. Dusa mi spava.
url=https://lilypie.com]
Ja popila onu famoznu glukozu.. Malo si limuna iscijedila znači preeeefino ja ne znam kako se netko može zgrozit na to.. Da se zna šećer ne jedem.. Slatko ne jedem kava je bez šećera i opet mi nije smetalo.. Odvratniji su oni sokovi na razređivanje.. Možda postoji više vrsta glukoza što drže laboratoriji al ova je top.. Sad sam doma i čekam onaj sat jer sam 50 metara od doma i rekla je da idem kući
Dija cestitke.na curici :)
Looda_vila preporucam Stieg Larssona :) muskarac koji mrzi zene i nastavak je Djevojka koja se igrala vatrom. Odlicne knjige. Isto tako Jo Nesbo knjiga Šiš miš
Evo i nas na puni tjedan
Sortiraj odgovore
Najstariji