Schinin preslatka ti je malena! Moji su spavali dok je tekma bila. Jel taj Rennie taj ranitidin ?
Kod nas je to Peptoran, provjerim za Rennie.
Rennie ja koristim, cuclaju se ko bomboni, ima u svim ljekarnama i jakoooo je fin 😀 i pomaže u roku 10 minuta
Schinin - onda se vidimo sljedec ljeto u Supetru, drzim za rijec kako ne, Punta je THE mjesto. Jako dobri obiteljski prijatelji smo sa njima:)) obavezno kod njih na baklavu :))
Preslatkaaa ti je navijacica! prava tatina kcer :D I busa ti se bas lijepo zaokruzila
Garavusa - sad kad si spomenula zgarvicu nakon OGTT-a, povezujem to i sa svojm nakon pregleda! Nije mi uopce palo na pamet da je od toga....jos sam si cijelo vrijeme mislila, pa pobogu od cega mi sad ta zgaravica, jesam nesto pojela i sl. Isto tako bilo mi je grozno, no ni blizu kao tebi. Spavala sam u polusjedecem polozaju, cajna zlicica sode bikarbone u casi vode i bademi meni su jako pomogli! Tako da ko god da se sprema na pregled OGGT-a bademi, soda nek budu pri ruci. Ja nisam morala posezat za peptoranom ili rennie.
Cure divne su vam pupe!!
BabyNo1 hahahha a jesi me nasmijala gospodicna sa Havaja velis
a citala sam da kako znaju areole bradavica potamnit u trudnoci , da isto tako i gospodicna zna :D Meni su npr bradavice i te areole ogromne i tamne postale....nikad u zivotu nisam ovako imala, bradavicom bbi mogla oko izbit nekome hahahha
Izgleda da samo sve u istom sosu kaj se tice obrade travnjaka :D Ja ne mogu na depilaciju jer mi se kasnije sve tako upali da je to strasno. Nije sta nisam probala...20 vrsta voska, secernu pastu, ovo ono...nula bodova. Jedino sto planiram na jesen je krenut na IPL i nadat se da ce mi pomoc :)
JelenaM ufff ne znam kako ti se da gledat te turske serije i filmove , ja odmah okrecem program cim cujem rijec turskog zadnje sto sam pratila je bila esmeralda jos u osnovnoj skoli :D
A od kad sam u trudnoci, uclanila se u knjiznicu i svaki tjedan jedna knjiga..bas sam se navukla na skandinavske pisce :)
Palcica12 ajme divoteeeeeee uzivajte na odmoru i nek vas posluzi vrijeme. Ja se nadam isto kroz koji dan na Brac
Bok cure, napokon dosla kuci. Pregled je prosao super, imamo curicu ipak, tako da Teta kada se dogovorimo za ime javim ti da promijeniš za tablicu. Uglavnom, opet je poprečno, neda se iz tog položaja, ultrazvuk je bio kratak, idući put ce biti duzi uz mjerenje bebice. Kupila sam prvu rozu stvar, dvije majice dugih rukava u kauflandu za 17 kn. 😁
Bok cure, napokon dosla kuci. Pregled je prosao super, imamo curicu ipak,tako da Teta kada se dogovorimo za ime javim ti da promijeniš za tablicu. Uglavnom, opet je poprečno, neda se iz tog položaja, ultrazvuk je bio kratak, idući put ce biti duzi uz mjerenje bebice. Kupila sam prvu rozu stvar, dvije majice dugih rukava u kauflandu za 17 kn. 😁
Aaa cestitke Dija85 na djevojcici!!
Polako ali sigurno pojacavamo team curica u tablici 💖😍
Isssa i ja njega imam zato i pitam. To mi je super stvar!
Petrapp onda nije Rennie to, mislim da je Peptoran puno jaci, jel kod nas to ide na recept?
Palcice pogled ti je divan 😍
Bok cure, napokon dosla kuci. Pregled je prosao super, imamo curicu ipak,tako da Teta kada se dogovorimo za ime javim ti da promijeniš za tablicu. Uglavnom, opet je poprečno, neda se iz tog položaja, ultrazvuk je bio kratak, idući put ce biti duzi uz mjerenje bebice. Kupila sam prvu rozu stvar, dvije majice dugih rukava u kauflandu za 17 kn. 😁
Aaa cestitke Dija85 na djevojcici!!
Polako ali sigurno pojacavamo team curica u tablici 💖😍
Hvala ! 😁😁☺
Palcice divan pogled! Uzivaj!
Dija super za pregled 😀
Hvala Vam cure, budemo uzivali 😀
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Isssa i ja njega imam zato i pitam. To mi je super stvar!
Petrapp onda nije Rennie to, mislim da je Peptoran puno jaci, jel kod nas to ide na recept?
Palcice pogled ti je divan 😍
Peptoran na recept samo
Sortiraj odgovore
Najstariji