Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    02. Srpanj 2018. 17:20

Curke ja od prošlotjedne tekme s Islandom muku mučim s žgaravicom, isto kak je Garavusa005 napisala uhvatala me na spavanju u pola 2 ujutro i bila je to najgora žgaravica koju sam imala u životu. I od tad me svaki dan hvata, doktorica mi je dala 2kutije Peptorana po 2 na dan smijem, jer i od vode imam žgaravicu. Savjetovala me da ujutro nešto suho pojedem tipa kekse ili krekere s malo mlijeka, peptoran, pa dalje tokom dana kak mi kaj odgovara, ali da pazim da nije jako začinjeno i vruće, standardno treba izbjegavati ležanje nakon obroka minimalno sat vremena, i ako se leži glava mora biti viša od želuca, i lijevi bok je puno bolja opcija od desnoga. Badem isto kao kod mučnina malo ublažava simptome...

Baby.nb1
    02. Srpanj 2018. 17:37

Schinin kosnja i obrada sumice 😂😂😂 al stvarno...
    Ajme koja slatka curka 😍😍 i lijepa busa
    Taman promatram svoja oguljena koljena, jos su se naknadno i modrice pojavile. Imam neki osjecaj da ce me sutra na pregledu potapsat po ramenu i rec ne morate to trpit, prijavite ga 🙈

url=https://lilypie.com]

petrapp2605
    02. Srpanj 2018. 18:07

Baby.nb1

Schinin kosnja i obrada sumice 😂😂😂 al stvarno…
    Ajme koja slatka curka 😍😍 i lijepa busa
    Taman promatram svoja oguljena koljena, jos su se naknadno i modrice pojavile. Imam neki osjecaj da ce me sutra na pregledu potapsat po ramenu i rec ne morate to trpit, prijavite ga 🙈

Haha ovo me podsjeća na jedan moj odlazak na kontrolu, još se nisam udala, i došla sam doma i da bi ušla u dvorište morala sam preko ograde prekoračiti, ali ja sam se neku foru malo poskliznula, a gornji rub ograde je fino nazubljenog oblika...a moje bedro je nakon toga bilo plavo ljubičasto od podljeva, i ja takva fino išla na kontrolu...uopće me nije bilo sram 😂

PlavaBorovnica
    02. Srpanj 2018. 18:11

Schinin hahaha :D tako na svoju struku.
    Trbuh ti je veći od moga ili su tu negdje 😂
    Koja slatka djevojčica Jedva čekam svoju vidjeti! Zamišljam ju...pokušavam pa odlutam. :)
    Žao mi je što vas muči zgaravica cure😧

Jelennnna
    02. Srpanj 2018. 18:30

Plava borovnica potpisujem ovo za kukuruz, ja ga ima tjedan dana stavljam stalno u salatu, pravo mi je otkrice. 

Ja srecom nemam problema s zgaravicom ikakvih, uvecer primjetim da mi malo teze sidnu neke stvari pa uvecer jedem skroz lagano salate dosta i koje jaje ili sunke.

Schinin imas najsladju navijacicu. Bit ce prava velika seka najesen.
    Ja otkad sam na mirovanju navukla sam se na turske filmove online na youtubeu. Pa eto ako je ko na mirovanju preporuku moju ima. 

Prekomicni su mi, a opet se uzivis. Al serije su mi njihove isto vrh s radnjom ; lik nakon x god zivota upozna ka neku mladju koja je ljubav njegova zivota, zena mu u biti ostrokondza zesca. I jos cila radnja oko ljubavnica kako je ona jadna pacenica. 

02. Srpanj 2018. 18:49

Schinin preslatka ti je malena! Moji su spavali dok je tekma bila. Jel taj Rennie taj ranitidin ?

Palcica12
    02. Srpanj 2018. 18:49

Samo da se javim, moj godisnji je poceo kao sto prikazuje ovaj prekrasan pogled. Vozila sam bez problema iako sam mislila da ce me kicma rasturiti. Ovdje smo 10 dana pa vozimo dalje, juznije 😃

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

Baby.nb1
    02. Srpanj 2018. 18:54

Evo me, kosnja obavljena!!! Pa zivote! tolko puta sam gospu zazvala da me cudi da se nije pojavila i rekla sta je vise, aj daj da ti pomognem 😂😂😂😂 da je bar dugotrajno...
    Negoooo, uzela sam si ogledalo da si pomognem i iznenadila se kak je gospodicna potamnila 😄 ja ko vampir, a ona ko da je s Havaja stigla 😂😂😂

Baby.nb1
    02. Srpanj 2018. 18:56

JelenaM ja kupila krizaljku, da ne buljim stalno u tv ili mob.
    Palcice ajmeeee divota! Uzivaj! 

petrapp2605
    02. Srpanj 2018. 19:27

Justme123

Schinin preslatka ti je malena! Moji su spavali dok je tekma bila. Jel taj Rennie taj ranitidin ?

Kod nas je to Peptoran, provjerim za Rennie. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.