Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    02. Srpanj 2018. 14:37

garavusa005

Hej ljepotice bušice… preslatki su Vam stomačići. Ja sam danas išla raditi OGTT i srećom pa sam u čekaonici srela susjedu pa mi je vrijeme brzo prošlo, ali meni je to bio najgori pregled do sada. Pripremila sam se ja psihički da ću morati tu tekućinu popiti i nije bio problem izdržati ni glad ni ništa ali cijelo vrijeme me je peklo u želucu i očekivala sam to jer mi je uvijek tako od slatkoga. I sve je bilo ok dok nisam došla doma. Pojela malo pureće šunkice sa kruhom, da neutralizira, popila jogurt i čašu mlijeka da to čim brže potjera iz želuca i tako sam si bila slaba da sam legla u krevet i zaspala, a buđenje ne bih nikome poželjela. Cure moje, ja sam mislila da ću se ugušiti sama doma. Valjda je to žgaravica, počelo mi se podizati kao da ću povratiti a pečeeeeeeee, doslovno mi na ležeći došlo do grla, a taman se budim jer mobitel zvoni a to u grlu, ni udahnuti niti se mogu ustati, niti se snalazim onako iza sna, niti povratiti niti imam koga zvati… užas!!! Nemam pojma kako, valjda kad sam se uspjela uspraviti, sadržaj se vratio nazad u želudac ali bilo je STRAŠNOOOOO. Očekivala sam da će mi biti loše ali očekivala sam u čekaonici jer ja u svom životu nisam pojela 75g čokolade a kamoli glukoze. Za iduće dijete ću definitivno odbiti OGTT pa makar cijelu trudnoću bila na ovoj dijabetičkoj dijeti.

Joj užas, jel ti sada bolje? Popij si mineralnu ili nešto za želudac, ili ako možeš 🤮, nebi ti bila u koži 😵

Endzrue
    02. Srpanj 2018. 15:04

Meni je sutra ogtt al me ne sekira makar povratila poslije 2. Vađenja.. I ja sam uzela dr. Brown's anticolic  jednu staklenu najmanje ML bočicu da imam da ne traži dragi ako zatreba a za kasnije će biti za vodicu. 

Baby.k
    02. Srpanj 2018. 15:07

Mislim da će i meni sutra dati uputnicu za ogtt, sve me strah kako ću 😣

Baby.nb1
    02. Srpanj 2018. 15:10

garavusa005

Hej ljepotice bušice… preslatki su Vam stomačići. Ja sam danas išla raditi OGTT i srećom pa sam u čekaonici srela susjedu pa mi je vrijeme brzo prošlo, ali meni je to bio najgori pregled do sada. Pripremila sam se ja psihički da ću morati tu tekućinu popiti i nije bio problem izdržati ni glad ni ništa ali cijelo vrijeme me je peklo u želucu i očekivala sam to jer mi je uvijek tako od slatkoga. I sve je bilo ok dok nisam došla doma. Pojela malo pureće šunkice sa kruhom, da neutralizira, popila jogurt i čašu mlijeka da to čim brže potjera iz želuca i tako sam si bila slaba da sam legla u krevet i zaspala, a buđenje ne bih nikome poželjela. Cure moje, ja sam mislila da ću se ugušiti sama doma. Valjda je to žgaravica, počelo mi se podizati kao da ću povratiti a pečeeeeeeee, doslovno mi na ležeći došlo do grla, a taman se budim jer mobitel zvoni a to u grlu, ni udahnuti niti se mogu ustati, niti se snalazim onako iza sna, niti povratiti niti imam koga zvati… užas!!! Nemam pojma kako, valjda kad sam se uspjela uspraviti, sadržaj se vratio nazad u želudac ali bilo je STRAŠNOOOOO. Očekivala sam da će mi biti loše ali očekivala sam u čekaonici jer ja u svom životu nisam pojela 75g čokolade a kamoli glukoze. Za iduće dijete ću definitivno odbiti OGTT pa makar cijelu trudnoću bila na ovoj dijabetičkoj dijeti.

Ajme grozno... Al da, zgaravica obicno tako izgleda, pece jer ti se kiselina iz zeluca vraca u grlo... Nisam nasla nesto efikasno za nju, jedino znam da kad me uhvati ne smijem biti u lezecem polozaju nego barem glavu drzati na povisenom... Al uhvati te panika jer imas osjecaj da te doslovno cijeli prsni kos pece 🙄

url=https://lilypie.com]

02. Srpanj 2018. 15:15

Baby.nb1

garavusa005

Ajme grozno… Al da, zgaravica obicno tako izgleda, pece jer ti se kiselina iz zeluca vraca u grlo… Nisam nasla nesto efikasno za nju, jedino znam da kad me uhvati ne smijem biti u lezecem polozaju nego barem glavu drzati na povisenom… Al uhvati te panika jer imas osjecaj da te doslovno cijeli prsni kos pece 🙄

Rennie smijemo i mi trudnice i meni pomogne (npr ja sam jucer nakon utakmice morala uzet jedan hahaha), moj svekar zna za zgaravicu uzet zlicicu sode bikarbone u malo vode i navodno pomaze (ali ja to nisam nikad pila pa je znam)

christyy
    02. Srpanj 2018. 15:22

Tea, Petra i Baby.nb1 prekrasni trbuščići!!
    Garavuša suosjećam s tobom  imam i ja žgaravicu zadnjih par dana al danas je baš užass.. Do sljedećeg pregleda za mj dana moram i ja donijeti sve žive nalaze uključujući i ogtt tako da me sad strah da mi ne bude kao i tebi 

Schinin
    02. Srpanj 2018. 17:06

Pozdrav cure 😀 ja u uredu od jutra, moram za neku multicentar studiju jos ispunit protokole, od kako smo se vratili sa kongresa analiziram preglede, mislili smo da imamo vremena s tim kad su nam na kongresu rekli da moramo to do danas sve poslati 😨 evo, imam jos 20 protokola....
    A tekmu naravno da nismo propustili 😂 muz je totalni fanatik a i ja volim, tako da je i podmladak u tom smislu😂😂😂 iako mi je sin razocaran, on je navijao za argentinu 😊 kao da je on bio na terenu 😂 
    Looda_vila casna rijec eto me slijedece ljeto na brac 😉 iako to kazem vec 4god 🙄 javim ti se pa cemo na kafu I kolace u puntu, obozavam onu terasu, ako je ima jos uopce....
    Palcica sa zakasnjenjem sretan rockas 🎉🎉🎉
    Petra Bravo za muza 🍾  
    Isssa I Garavusa nadam se da ste vec puno bolje 😘
    Sto se tice oggt i zgaravice, ako imate zgaravicu na slatko uzmite prije oggt ranitidin, trudnice ga smiju a nece promjenit rezultate oggt
    I ja veceras moram u kosnju i obradu sumice 😱 sutra pregled, inace ne gleda vaginalno ali da se ne sredim sigurno bi 😏 I onda pregledi svaka 2 tjedna 😨 a ja mrzim doktore... osim toga to mi pokazuje da se kraj blizi a ja daleko od spremnosti 😱😱😱😱
    I da ne zaboravila sve preeeedivne buse 😍😍😍😍

PlavaBorovnica
    02. Srpanj 2018. 17:13

Schinin, jesi li ti doktorica? 😀
    Imam otkriće- kuhani kukuruz. Kad je lubenica preteška za ponijeti iz trgovine :D

Schinin
    02. Srpanj 2018. 17:15

I ja nisam imala tako navijacku majicu da stanem u nju 😂 ali zato podmladak ide u pravimo smjeru 😜

I dugujem jednu od petka na puno tj 🙄

Schinin
    02. Srpanj 2018. 17:16

PlavaBorovnica da, jesam... ali ipak mrzim Doktore kad sam ja pacijent 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.