Tea i Petra lijepe buše!
Ja ne znam sto ako u mom gradu vise nece biti trudnickog tecaja ove godine. Bio je u 5 mj, a iskreno neda mi se ici tri puta u pakrac na tecaj, vozikati se a imam pola sata do tamo. Hm, moram to provjeriti. Bilo bi glupo da je taj u 5 mj jedini.
Bok svima, busice su preslatke.
Kad vama vidim tjedne upadem vec u laganu euforiju (28,31), ovako kad gledam svoj racunam ah ima jos 15 tjedana.
Nama je isto u petak pregled, jos ovaj tjedan pon do sri nosim urin. Totalno mi sve poremeti to nosenje jer cim se ujutro otusiram kasnije nikako zaspat. Nocas sam to oko cca 3 i po radila, tek oko 8 zaspala malo do 9 kasnije.
Issa nadam se da stignes malo odmoriti od svega.
Ugodan dan svima.
Ostali smo duzni sliku za puni tjedan. Danas smo duze spavali, evo jos pijem kavu i razmisljam kak moram obaviti depilaciju od do, sutra pregled... Ajme majko 😂😂😂 lijepe busice curke💖
url=https://lilypie.com]
Sve imate jako lijepe bušice❤💙
Baby.nb1 isti problem imamo..ja sam započela pa odustala jer sam se sva zapuhala, nastavit ću kasnije😂
Hvala na podršci, teško ću si uzeti koji slobodan trenutak za sebe, ali kad jedan dan popizdim samo ću sjesti u auto i otići negdje, isključit mob pa nek se svi snalaze 😂😂😂😂, malo mi fali 😀, jedino ako to nebude rađaona 😂😂😂😂
Bušice su preslatke, na očigled rastemo, jučer mi je muž rekao da ga podsjećam na Obelixa 😂 i da sad kuži zašto Obelix ima hlače do sisa 🤣🤣🤣🤣
Hvala na podršci, teško ću si uzeti koji slobodan trenutak za sebe, ali kad jedan dan popizdim samo ću sjesti u auto i otići negdje, isključit mob pa nek se svi snalaze 😂😂😂😂, malo mi fali 😀, jedino ako to nebude rađaona 😂😂😂😂
Bušice su preslatke, na očigled rastemo, jučer mi je muž rekao da ga podsjećam na Obelixa 😂 i da sad kuži zašto Obelix ima hlače do sisa 🤣🤣🤣🤣
😂😂😂😂😂 a meni moj pa ljubavi nisi se uopce udebljala, reko sto mi lazes, jos mi je gore, ne znam jel bi ga udarila ili sta 😂.
Cure koje imate pregled sretno ❤
Ajme koliko lijepih buša na jednom mjestu 😍😬
Utakmicu smo gledali kod prijatelja u garaži bilo nas je 18 😂 s njegovom braćom i sestrama roditeljima bla bla uglavnom poanta je da su bile 4 trudnice 😌👏😂 1 je termin za 11 dana muž je samo govorio ne skači puno daj se smiri daj odi u kuću nemoj da sad dobiješ trudove čekaj da prođu penali 🤣🤣
Isssa- jesi i prije imala povišeni tlak ili to samo u trudnoći? Ajme kako sam se ismijala na muž kuži zašto Obelix ima hlače do sisa 😂😂😂👏👏👏
Meni je tlak oduvijek bio oko 100-110 sa 80 na početku trudnoće baš savršen školski kako se kaže, a zadnjih par dana kad osjetim da sam troma umorna čudno se osjećam bude nizak jutros mi je tako bilo i bio je 87 sa 60 puls dobar kažu da bolje da je nizak nego visok 🤔
Isssa Obelix 😂😂😂😂😂 pa to je to, jos razmisljam kad navucem one trudnicke tajice preko trbuha da me podsjeca na nekoga
url=https://lilypie.com]
Hej ljepotice bušice... preslatki su Vam stomačići. Ja sam danas išla raditi OGTT i srećom pa sam u čekaonici srela susjedu pa mi je vrijeme brzo prošlo, ali meni je to bio najgori pregled do sada. Pripremila sam se ja psihički da ću morati tu tekućinu popiti i nije bio problem izdržati ni glad ni ništa ali cijelo vrijeme me je peklo u želucu i očekivala sam to jer mi je uvijek tako od slatkoga. I sve je bilo ok dok nisam došla doma. Pojela malo pureće šunkice sa kruhom, da neutralizira, popila jogurt i čašu mlijeka da to čim brže potjera iz želuca i tako sam si bila slaba da sam legla u krevet i zaspala, a buđenje ne bih nikome poželjela. Cure moje, ja sam mislila da ću se ugušiti sama doma. Valjda je to žgaravica, počelo mi se podizati kao da ću povratiti a pečeeeeeeee, doslovno mi na ležeći došlo do grla, a taman se budim jer mobitel zvoni a to u grlu, ni udahnuti niti se mogu ustati, niti se snalazim onako iza sna, niti povratiti niti imam koga zvati... užas!!! Nemam pojma kako, valjda kad sam se uspjela uspraviti, sadržaj se vratio nazad u želudac ali bilo je STRAŠNOOOOO. Očekivala sam da će mi biti loše ali očekivala sam u čekaonici jer ja u svom životu nisam pojela 75g čokolade a kamoli glukoze. Za iduće dijete ću definitivno odbiti OGTT pa makar cijelu trudnoću bila na ovoj dijabetičkoj dijeti.
Cure koje imate pregled sretno ❤
Ajme koliko lijepih buša na jednom mjestu 😍😬
Utakmicu smo gledali kod prijatelja u garaži bilo nas je 18 😂 s njegovom braćom i sestrama roditeljima bla bla uglavnom poanta je da su bile 4 trudnice 😌👏😂 1 je termin za 11 dana muž je samo govorio ne skači puno daj se smiri daj odi u kuću nemoj da sad dobiješ trudove čekaj da prođu penali 🤣🤣
Isssa- jesi i prije imala povišeni tlak ili to samo u trudnoći? Ajme kako sam se ismijala na muž kuži zašto Obelix ima hlače do sisa 😂😂😂👏👏👏
Meni je tlak oduvijek bio oko 100-110 sa 80 na početku trudnoće baš savršen školski kako se kaže, a zadnjih par dana kad osjetim da sam troma umorna čudno se osjećam bude nizak jutros mi je tako bilo i bio je 87 sa 60 puls dobar kažu da bolje da je nizak nego visok 🤔
Tlak mi je uvijek nizak, prije trudnoće 80/45, u trudnoći 120/55, a ovaj visok je vjerojatno iscrpljenost, ne spavanje...., kontroliram sada cijelo vrijeme i super je stalno 😀, u svakom slučaju je bolji niži nego viši tlak, visok je opasan za bebu i trudnicu
Sortiraj odgovore
Najstariji