Meni danas beban kao da se okrenuo proma unutra i udara za unutra nije lijep osjecaj, i kao da se non stop okrece imam osjecaj, o stidna kost lijeva bolii za riknut tj bas pece... Jel jos kojpj tako?
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Lea drži se! Šaljem puuuuno pozitivne energije
Shinin mi super preživljavamo nogometno ludilo! Nitko od nas nije ljubitelj, ali postoji šansa da bi sin mogao biti. Već danima mi šutira jajnik za poluditi.
Kolica kupila polovna, sa pneumaticima, sa ručnom kočnicom kao na biciklu (nama na uzbrdicama- nizbrdicama to puno znači), imaju 14kg, ali nema veze, ionako će biti u autu jer da su i kišobran, ne da mi ih se nositi na 4. kat. Ali su zato jako lagane za guranje i upravljanje. Bez problema skrenem po 90 stupnjeva! Autosjedalica/jaje - isto polovno, paše na konstrukciju od kolica, mada i sportski dio ide u nulti položaj, bazu za auto lovim na njuškalu. Kinderbet smo dovezli jer smo naslijedili od nećaka. Planiram još sklopivu kadicu i komodu u jysku i to je to za početak od ove krupne opreme. Ostaje još ono sitno - babarin/babajol/podbradnik, bodiji...
Teta - jesi probala staviti onu protukliznu podlogu?
Čula sam u emisiji "Svijet aplikacija" za aplikaciju za dječju prehranu i kašice - ima i recepata. Zove se "Bebin kalendar dohrane". Opet s druge strane čula sam po najnovijim istraživanjima da se više ne preporuča uvođenje namirnica po tablici nego da se svaka namirnica (kašica) daje 3 dana uzastopce da se dijete navikne na okus... Bo! Nisam najbolje shvatila jer nisam skoncentrirano slušala onako u letu pa ako netko zna više, neka kaže
Meni danas beban kao da se okrenuo proma unutra i udara za unutra nije lijep osjecaj, i kao da se non stop okrece imam osjecaj, o stidna kost lijeva bolii za riknut tj bas pece… Jel jos kojpj tako?
Meni je danas bilo ludilo od udaraca. Svaki put kad se nagnem, čučnem lupa za poluditi. Hodam, sjednem, legnem... nema šta nisam napravila da se smiri, lupa za poluditi!
Ja imam novi simptom za prijaviti! Opet mi se jaaaaaaako spava kao u prvom tromjesječju.
Lea ma neka si doma, bar ce ti biti lakse… Samo 💪
Mimmyx onda bi i moj malac mogao biti tu negdje 😊
Prijavljujem novu tegobu - skripanje u preponama 😂
Al doslovno prilikom nekih pokreta zaskripi 😂😂
I znate sta me zanima, ne znam jel se vama desava - osjecaj micanja bebe nalik vibraciji, nije udarac, nego kao da se strese
Moglo bi biti da posto smo isti tj i sve 😊jedva cekam taj 9 mj😌
Ne želim o kašicama niti k čitat ni gledat.. Nisam još rodila muči me hoću li uspješno dojit a kamoli gledat dohrane sa 6 mjeseci bebinih.. Sve se to da stić i kasnije :).. Ja sam danas išla probat maxi cosi cabriofix jaje što sam našla preko njuškala znači nema šanseeee.. Kratki pojasevi iza.. Oplakala sam jer ne mogu vjerovat da od svih auta baš sranje u mom.. Naprijed može ok a to ne želim.. 2 su opcije da netko težak nalegne i nateže ko konj da to sjedne kako treba što ne mogu zamislit svako montiranje a 2. Skuplja opcija je kupit bazu isofix jer ga imam i na nju jaje.. Tako da ženice obaveznoo isprobajte montiranje da nebi bilo pri izlasku iz rodilišta problema
Baby, nb1, moja udara, stuca, vibrira, migolji se, ponekad se pitam sto to zapravo radi da ja imam takav osjecaj...
Ja jos nisam narucila kolica, boja koju ja hocu je dostupna tek u 9.mj, a ne znam jel si to mogu dopustiti 😁
Dobro jutro!
Bravo svima za pregledu i sva kolica su predivna, jedva cekam prve setnje :)
Lea, drago mi je da si bolje i da si dosla doma :) Cuvaj se 😘
Shinin, mi pratimo nogomet, veliki smo fanovi :) Kumovi su kod nas ovo ljeto pa smo kum i ja pogledali dobar dio utakmica :)
Garavusa, nismo jos kupili podlogu niti montirali komodu.
Baby.nb1, i ja nekad osjetim bas tako kako opisujes kao neke vibracije u trbuhu, a nekad su bas konkretni udarci.
Endzrue, zato smo mi uzeli isofix bazu, da ne moram svaki put vezati jaje, ovako samo na klik stavim jaje i gotovo :)
Sto cete danas raditi i kuhati?
Ima pregleda danas za kraj tjedna? :)
Dobro jutro curke
Teta ja imam pregled danas i jedva čekam!!!
Idem ranije s posla da se stignem otuširati i na pregled u 4 i nadam se nakon pregleda obići par baby dućana
Curke citam vas iz prikrajka ali ne komentiram :) mene zanima da li ijedna planira porod u kadi? Mene moja babica nagovara a ja se predomisljam 🤣
Ima li koja iskustva?
Ljubomorno vas citam kad komentirate velicinu beba, meni babica samo izmjeri trbuh i kaze pa ovo napreduje super i to je to.. zadnji put cak ni ultrazvuk nije radila, morat cu privatno otici pa da sve vidim kako treba 😁
Dobrodošla! Slobodno se javi i češće! 😊 ja mislim da tu opciju u mojoj bolnici ni nemaju pa mi nije ni palo na pamet. Mozda bi ti bilo i lakse u vodi, netko je od cura napisao da je na ledjima najneprirodniji polozaj za roditi. Moj ginekolog svaki, ali svaki put napravi barem mali pregled ultrazvukom i meni bude puno lakse kad vidim bebicu. Kad ti je termin?
Sortiraj odgovore
Najstariji