Saznala sam za TA, najčešće je zadnji pregled kod ginekologa u 35. tt naravno ako nema nikakvih komplikacijia, i onda se od 37 tt ide u TA.
Što se tiče izdajalica najbolje je imati svoju jer koliko sam čula većina izdajalica ima dijelove koji se ne mogu do kraja očistiti ili zamijeniti i zbog čega je nemoguće sterilizirati posuđenu izdajalicu, a mlijeko je jakoo dobar medij za razvoj bakterija pa je to samo dodatni rizik za infekciju koju si vjerojatno niti jedna od nas ne želi.
Christyy, mi smo uzeli easygo optimo 3u1 u tamno-sivoj boji.
Lagana su, imaju aluminijsku konstrukciju, jako se lako sklapaju i rasklapaju, imaju zastitu od kise i mrezicu protiv komaraca, neke sitne dodatke (nama nije trebalo nista ludo, imas torbu za kolica). Nemaju prevelike kotace, ali smo uzeli dodatne malo vece kotace na pumpanje i odmah smo uzeli izofix bazu za autosjedalicu. Kolica kostaju 3800 (popust je 15%), Isofix baza je 1000kn (popust je 10%). Zivimo u kuci tako da ih necu nositi na n-ti kat, a setat cemo vecinom po asfaltiranim setnicama uz more. Prtljaznik nam je normalne velicine i kolica stanu u njega.
Evo slika i link:
Dea_Rene i Teta lijepa su mi i jedna i druga... Vrijeme je da si i ja nađem. Ovaj vikend idem po dućanima pogledat sve uživo, valjda ću naći...
Cure tko je ono kupio komodu sa 4 ladice u ikei ili jysku? Jeste već kupile podlogu za previjanje i probale kako to stoji?
Petrapp, mi smo uzeli takvu komodu. Po dimenzijama komode nam tocno odgovara podloga za previjanje koju cemo kupiti u ikei, mislim da dodje 140kn i da su dimenzije 76x48. Muz je rekao da ce ispod podloge staviti ili veliku traku na cicak i pricvrstiti na komodu da ne klize, ili cemo staviti male dascice sa strane, tako da malo fiksiramo podlogu za komodu. Nadam se da sam dobro objasnila.. Uglavnom dragi je rekao da ne brinem, da ce on to rijesiti 😁
Teta90 dobro objašnjenje . Pretpostavljam da je to je ona obična bijela podloga iz ikee i jedina u dimenzijama od 48x74, sve ostale lijepe koje sam našla su bar 50x70, ili čak 52x72, pa me malo kopka kak će mi to izgledati ak će mi visiti preko ruba komode.
Sortiraj odgovore
Najstariji