puni tjedan! 😁
Ova kolica bebetto vulcano su mi predivna. I kosara ispod je ok. Mislim da bih i ja mogla njih uzeti

Christyy, sretno na pregledu :)
Maslacko456, dobrodosla! Kad je termin? Slobodno cesce tipkaj 😘
Dija, super napredujete! 😘
Jutro..imala sam najbolju namjeru sve pročitati od zadnji put ali već sam sve i zaboravila🙈
Čekam u Petrovoj za kontrolu onoga..čisto da budem sigurnija..javim se kasnije..
Vidjela sam fine torte..mljac..
Vidjela sam gnijezda..kažu da je bolje da je sto skučeniji jer se tako osjećaju sigurniji..a i moj je volio biti sve nešto skučen pa eto..inače sve je divno
Robica sva je super..next obožavam i stvarno su kvalitetni
Škrablin slovi za jednu od najboljih u Petrovoj..ja se nadam isto nekako do nje doći..ali i svi ostalo su vrhunski dr..
Trbuščići su vam svima predivni..ali bas ste sve do jedne posebne trudnice..
Teta nadam se da ideš uskoro na kontrolu i da će sve biti ok..znam kako se osjećaš ali to je sad sve u razvijanju p je lako moguće da već sad na kontroli bude sve ok opet..
Kile..Uf..prestal sam brojati..negdje na +10kg sam ali i beban je veći pa se tješim🙈

Dija i Crna prekrasni trbusi
Crna javi se nakon pregleda, vjerujem da će sve biti u redu

Pozdrav cure! Kod nas lijeva kisa, bas ono prava jesenska. Danas i mi imamo pregled, a i puni nam je tjedan pa se javim kasnije sa info i slikom. 😊 Kolegica ima bebeto kolica i prezadovoljna je njima, je da su malo teska pri guranju uzbrdo, ali to je super vjezba za vracanje u formu poslije poroda 🤣

I da, vidjeh prekrasne trbuscice, Dija i Crna 😘😘
Christyy sretno ti na pregledu 😘
Maslacko dobro nam dosla! 😊

Jutro cure, sretno na pregledima, javite nam se poslije 😀
Ja neznam kak vi funkcionirate ali ja nikako da se smirim, stalno sam u pokretu, ko da nisam trudna, i kad me malo krene boliti eto onda se prisilim leći, nekad bi samu sebe spljuskala ko balavicu 😤, do te mjere je došlo da mi muž uzme auto jer me jedino tak može prisiliti da mirujem kolko toliko (ali maznem onda šogorici auto 😂).
Jel vi vozite auto? Pitala sam 3 policajca dali se moram vezati, jedan je rekao NE, drugi DA, treći NEZNAM, jel koja od vas zna??????

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji