Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dija85
    29. Lipanj 2018. 08:59

puni tjedan! 😁
    Ova kolica bebetto vulcano su mi predivna. I kosara ispod je ok. Mislim da bih i ja mogla njih uzeti

29. Lipanj 2018. 09:03

Christyy, sretno na pregledu :)
    Maslacko456, dobrodosla! Kad je termin? Slobodno cesce tipkaj 😘
    Dija, super napredujete! 😘

Crna191
    29. Lipanj 2018. 09:04

Jutro..imala sam najbolju namjeru sve pročitati od zadnji put ali već sam sve i zaboravila🙈 
    Čekam u Petrovoj za kontrolu onoga..čisto da budem sigurnija..javim se kasnije..
    Vidjela sam fine torte..mljac..
    Vidjela sam gnijezda..kažu da je bolje da je sto skučeniji jer se tako osjećaju sigurniji..a i moj je volio biti sve nešto skučen pa eto..inače sve je divno
    Robica sva je super..next obožavam i stvarno su kvalitetni
    Škrablin slovi za jednu od najboljih u Petrovoj..ja se nadam isto nekako do nje doći..ali i svi ostalo su vrhunski dr..
    Trbuščići su vam svima predivni..ali bas ste sve do jedne posebne trudnice..
    Teta nadam se da ideš uskoro na kontrolu i da će sve biti ok..znam kako se osjećaš ali to je sad sve u razvijanju p je lako moguće da već sad na kontroli bude sve ok opet..
    Kile..Uf..prestal sam brojati..negdje na +10kg sam ali i beban je veći pa se tješim🙈

Crna191
    29. Lipanj 2018. 09:08
    Evo i moj trbuščić
    Evo i moj trbuščić

Valjda će sad učitati sliku

christyy
    29. Lipanj 2018. 09:14

Dija i Crna prekrasni trbusi 
    Crna javi se nakon pregleda, vjerujem da će sve biti u redu 

Dija85
    29. Lipanj 2018. 09:28

Hvala cure, Crna lijepa buša 😊
     Sretno na pregledima! 

Nina ❤
    29. Lipanj 2018. 09:41

Pozdrav cure! Kod nas lijeva kisa, bas ono prava jesenska. Danas i mi imamo pregled, a i puni nam je tjedan pa se javim kasnije sa info i slikom. 😊 Kolegica ima bebeto kolica i prezadovoljna je njima, je da su malo teska pri guranju uzbrdo, ali to je super vjezba za vracanje u formu poslije poroda 🤣 

Nina ❤
    29. Lipanj 2018. 09:44

I da, vidjeh prekrasne trbuscice, Dija i Crna 😘😘
    Christyy sretno ti na pregledu 😘
    Maslacko dobro nam dosla! 😊

Isssa
    29. Lipanj 2018. 09:49

Jutro cure, sretno na pregledima, javite nam se poslije 😀
    Ja neznam kak vi funkcionirate ali ja nikako da se smirim, stalno sam u pokretu, ko da nisam trudna, i kad me malo krene boliti eto onda se prisilim leći, nekad bi samu sebe spljuskala ko balavicu 😤, do te mjere je došlo da mi muž uzme auto jer me jedino tak može prisiliti da mirujem kolko toliko (ali maznem onda šogorici auto 😂).
    Jel vi vozite auto? Pitala sam 3 policajca dali se moram vezati, jedan je rekao NE, drugi DA, treći NEZNAM, jel koja od vas zna??????

christyy
    29. Lipanj 2018. 09:57

Isssa ja i vozim i radim svaki dan od pola 8 do pola 5 i čistim doma ko manijak i svašta nešto  baš kao što ti kažeš kao da nisam trudna. Priklješti me često u leđima, pogotovo ako baš pretjeram onda se primirim tek... Mislim da je i bolje što smo u pokretu, ja ne znam šta bi sa sobom da sam po cijele dane doma ili da nemam nekih obaveza. Za vezanje ti ne znam, ja se švercam kad sama vozim pa se ne vežem jer me steže al kad sam s mužem on vrišti svaki put da se izvolim vezat pa si onda rukom onaj donji dio olabavim 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.