Dobar dan i nove dobro došle.
Cure koje su slikale bušice super ste
Što se tiče vožnje ja vozim i uvijek se vežem bila vozač ili suvozač, onaj dio koji inače ide preko trbuha jednostavno stavim ispod trbuha , spustim skroz na kukove i bude mi ok uopće me ne žulja tako.
Mi jučer bili gledati mjuzikl Mama mia i moja mrvica je za vrijeme predstave cijelo vrijeme bila aktivna. Bit če da se i njoj sviđalo
evo i naša slikica od jučer. nije puni tjedan al nema veze. Doma trenutno nemam veliko ogledalo pa se slikam kada odem u teretanu hahah
Isssa hvala ti! i ja sam škicnula ovu posteljinicu sa zvjezdicama u lesnini skroz mi je slatka a uopće nije skupa, al nemogu se još odlučiti oko boje, jer iako je dr rekla da misli da je curica ipak nije skroz sigurna, pa samo ipak to s malo rezerve uzeli i ne kupujem niš.
Idemo drugi petak na kontrolu pa se nadam da će onda dr. biti sigurnija. A drugi vikend već na more, jedva čekam, al nekak mi se čini da više jedva čekam da se vratim da mogu ići u nabavu. Zadnjih par dana stalno govorim mužu kako niš nemamo, kako niš nismo pripremili, i lagano me hvata panika da niš neću stići, pogotovo jer još uvijek ne znamo hoću li morati na carski ili ne jer to znači porod i prije termina, i to za 3 tj što uopće nije malo...sto stvari mi se mota po glavi.
christyy akcija u lesnini ti je do 2.7. upravo mi poštar donio letak :D, al mislim da je u svakoj drugačiji popust
https://kodnas.hr/kategorija-proizvoda/bebe/posteljina-za-bebe/6-dijelni-setovi-posteljina/
Jel koja možda naručivala s ove stranice? Ovi sniženi kompleti posteljine s jastučićem i poplunom mi se čine skroz povoljni.
Sretan imendan 😀
Gledala sam taj set, presladak je ali sam jučer u Lesnini kupila poplon, jastuk i 3 seta posteljine i 3 plahte za 500kn
E kakav im je taj dječji asortiman općenito? Ja sam se mislila zaletiti do lesnine… I netko je bio napisao da je sve na 20%… Jel znaš do kad je akcija i na šta je sve akcija?
Popust od 20% je do 1.07 na Jankomiru i Sesvetama, popust se odnosi na SVE osim na stvari koje su već snižene, dječji odjel je po meni super, ima svega i stvarno nije skupo kao u baby dućanima, mi smo prije 2 tjedna tamo kupili kinderbet 140x70, u kompletu se dobije nadmadrac, posteljina (bijela), baldahin i ogradica za 900kn i još smo madrac uzeli sa popustom je bio 250 kn, kinderbet se može pretvoriti u krevet, ima 3 razine podnice. Sestra je prije 6 godina isti kupila, i dalje je kao nov, stalno se koristi, nepoderiv 😀
Imaju flašice, dudice, hranilice, kadice, kolica, odjeću....ma sve za bebe kaj si zamisliš (Jankomir)
E da, netko je pitao za sterilizator, ja sam ga dobila na poklon, da nisam nebi ga ni kupovala, nekak mi se čini jednostavnije prokuhati u vodi nego razmišljati stalno dali imam doma destilirane vode za sterilizator.
Iskusne mame, kakvu vodu koristite za AD mlijeko, kupovnu pa prokuhavate, ne prokuhavate ili iz pipe prokuhavate?
Ja danas radila ogtt, zna neko vrijednosti normalne?
Manje od 5,1 natašte, manje od 10,0 nakon 60 min i manje od 8.5 nakon 120 min
Crna, sretno na pregledu, nadam se da ce biti sve u redu Javi se kad zavrsis :) Btw, divan trbuscic! Idem na kontrolu za mjesec dana, prije i nema neke svrhe jer se vjerojatno nista znacajno nece promijeniti pa mi nema smisla radi straha ici svako malo, vec sam i zaboravila na to i vjerujem da je s bebom sve u redu :)
Nina, sretno na pregledu
Isssa, ja sam onako srednje u pokretu, mozda vise nego sto bi trebala, ali osjecam se dobro i radim po kuci koliko god mogu jer ne volim samo lezati. Jedino sto vec vidim da me ledja jako bole nakon usisavanja i pranja poda, a jucer sam bome prvi put otisla u krevet dok su gosti jos bili kod nas jer jednostavno vise nisam mogla. Bolio me trbuh, a i nahladila sam se prije neki dan, bole me bubrezi i križa, a sjedili smo vani i bila je vlaga pa mi je sve skupa bilo lose. Treba nekad gledati sebe, ne osjecam se kriva sto sam otisla, svi su razumjeli
Auto vozim, ali ne idem na neke velike udaljenosti pa mozda nisam mjerodavna. Obavezno se vezem iako me pojas nekad stisce pa ga namjestam dok ne bude dobro
Svekyca, zivio automatik auto
Nas_bebac, i kod nas je tmurno i bas je tesko vrijeme. Ja vec par dana osjetim jako lupanje i preskakanje srca i cesto kao da nemam dovoljno zraka. Se dogadja to jos nekoj od vas?
Petrapp, sretan imendan!
Anusha, takodjer cu kupiti samo nepropusnu podlogu, donje plahte s gumicom, poplun i navlaku za poplun. Uzet cu jos onu najobicniju ogradicu za krevetic u ikei (bijela boja, nije predebela, 100kn), i to je to, nikakvi drugi ukrasi i ogradice :)
Baby.nb1, lazanjeeee
Ja sam maloga prvih 2-3mj hranila kombinirano, AD i dojenje i fakat mi sterilizator nije bio na pameti..ne znam,po meni nepotrebno..kao i ona kanta za pelene tommy tippie iz koje kao nema smrada..ja imam običnu iz ikee iz onog seta sa 5 djelova,garantiram da se ne osjeti ništa..a ionako kad su tako mali bacaš pelene 800puta na dan iz stana/kuće..
za AD sam ja koristila običnu vodu iz pipe ali naravno mora se prokuhati..tako kad bi i negdje isli,ponijela sam u termosici vruću a u bočici hladnu prokuhanu pa miks da ne čekam da se ohladi..
E da,ona Dudica toplomjer..ja sam dobila sa almagea vitaminima,moj je povraćao svaki put kad bi mu stavila..i još nije ni točno mjerila temp🙈😂ni sad je ne želi ni pogledati..
One ljuljačke/bounceri..ja uzimam od sogi babybjorn..ove sto se same ljuljaju smo imali bas ljuljačku,nije pretjerano volio biti u tome..
ja sam za maloga sve Avent koristila,dude još i sad avent samo želi..ali sve je to tu negdje..Avent, dr.Brown, tommie tippie..jedino mi se Nuk nikako ne sviđa ta Duda i sisač na bočici jer nije kao sisa..Al to je samo moje neko glupo razmišljanje..
Blah,sad sam se sjetila da moram i ja poceti sa pripremama jer znam da će malac ranije van..stvari za rodiliste🙈 eto,iskusna mama a još ništa nemam..ni krevetić složen,ni opranu robicu..nista🙈
Ja sam maloga prvih 2-3mj hranila kombinirano, AD i dojenje i fakat mi sterilizator nije bio na pameti..ne znam,po meni nepotrebno..kao i ona kanta za pelene tommy tippie iz koje kao nema smrada..ja imam običnu iz ikee iz onog seta sa 5 djelova,garantiram da se ne osjeti ništa..a ionako kad su tako mali bacaš pelene 800puta na dan iz stana/kuće..
za AD sam ja koristila običnu vodu iz pipe ali naravno mora se prokuhati..tako kad bi i negdje isli,ponijela sam u termosici vruću a u bočici hladnu prokuhanu pa miks da ne čekam da se ohladi..
E da,ona Dudica toplomjer..ja sam dobila sa almagea vitaminima,moj je povraćao svaki put kad bi mu stavila..i još nije ni točno mjerila temp🙈😂ni sad je ne želi ni pogledati..
One ljuljačke/bounceri..ja uzimam od sogi babybjorn..ove sto se same ljuljaju smo imali bas ljuljačku,nije pretjerano volio biti u tome..
ja sam za maloga sve Avent koristila,dude još i sad avent samo želi..ali sve je to tu negdje..Avent, dr.Brown, tommie tippie..jedino mi se Nuk nikako ne sviđa ta Duda i sisač na bočici jer nije kao sisa..Al to je samo moje neko glupo razmišljanje..
Blah,sad sam se sjetila da moram i ja poceti sa pripremama jer znam da će malac ranije van..stvari za rodiliste🙈 eto,iskusna mama a još ništa nemam..ni krevetić složen,ni opranu robicu..nista🙈
Hvala na odgovoru 😀, ja kad velim da ću prokuhavati vodu iz pipe svi me blijedo gledaju, kao luđakinju😂 , ne vidim problem u tome 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji